Mit møde med Kvinderudenfilter.dk og Movieclubben

Lidt forhistorie: Jeg har det sidste år, været igennem en masse operationer, og to ødelagte knæ og to kroniske hudsygdomme, der gør at jeg kan ligne en månemand og ikke fedt for selvtilliden. 

Men men, Rikke havde sunget til min mors 60 års fødselsdag, så jeg følte ikke, at jeg var helt på udebane og jer andre skønne bloggere, har jeg jo fulgt her bag skærmen og tænkt, wow!!!  I er mega seje, det vil jeg også gerne prøve en dag.

Da DAGEN så kom, puha, der var jeg ved at aflyse flere gange, jeg havde slet ikke lyst og følte mig OVERHOVEDET IKKE modig!
Men her kommer min skønne kæreste så på banen, ”Honey, du ser skøn ud, du er mega sej og DU KAN GODT” Åhhh han er guld værd i min verden og uden ham og min familie, havde jeg ikke overlevet dette år.

Så jeg får kommet afsted i taxaen, med tårer i øjnene og total i skræk. Kommer Ind til Kbh, går lidt rundt for at tage mod til mig og går ind og møder jer. Shit, hvordan skulle jeg kunne vide, hvem I er og hvordan skal man hilse……. Kommer hen foran slikbutikken og Fuck…….. Rikke er der Ikke!
Jeg havde lyst til at løbe skrigende væk, men men men……

Nogle skønne kvinder står der og smiler, jeg får givet hånden og siger at jeg hedder Pernille….. Var stadig ved at løbe skrigende væk inde i mig selv, men Rikke kommer ud og giver en krammer og siger ”hvor er det skønt du kom” Puhaaaaa.
Nu kunne jeg trække vejret og hold op nogle søde kvinder der stod der, (skal lige siges at jeg kommer med to krykker og knæ der ligner, jeg ved ikke hvad) Alle var så søde og hjælpsomme og skulle jeg have hjælp til at bærer noget. Puhaaaa Det var jo ikke så slemt alligevel og møde nye mennesker.. Filmen var fantastisk og der blev grinet. Bagefter var der bobler og hyggesnak, det endte med at jeg faldt i snak med en skøn pige og hold op jeg sender hende en kærlig tanke, da jeg sidder og skriver det her.

Så alt i alt – mit møde med Kvinderudenfliter og movieclubben, var FANTASTISK, og hold op et boost jeg kører på og det vil hjælpe mig længe, når der er lorte dage i den hårde genoptræning!

Så af hele mit hjerte TAK for at give mig mod og noget andet at tænke på.

De bedste hilsner Pernille.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Pernille BM larsen

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Charlotte Frølund

  Hej Pernille, Sikke en hjertevarmt indlæg. Tak for det <3 Og hvor er det dejligt du kom og at din kæreste lige gav dig det lille skub, så fik modet til at sætte dig ind i taxaen 🙂 og kom så den skønne film og drak bobler med os andre.
  Det var dejligt at møde dig og hilse på dig og lige veksle et par ord med dig. Håber at komme til at se og tale noget mere med dig til vores næste event, for jeg håber inderligt at du har modet på at komme til næste event som Rikke og KvinderUdenFilter afholder <3
  Du er både en stærk og modig kvinde, og hold fast i det og kig på dig selv i spejlet og ros dig selv for at turde tage springet og komme og møde os andre også selv om du ikke kendte nogen. Det er så sejt gået <3
  Rigtig god bedring, håber du snart er gående igen uden krykker.
  Glæder mig til at se dig næste gang der er et arrangement <3

  Kærligst Charlotte (blogger på KvinderUdenFilter) 😉 <3

 2. Maria Hansen

  DU GJORDE DET!!!! 😀 du er så sej altså!!! 😀 <3

 3. Aura

  Jeg er så glad for at høre, du havde en god aften, Pernille! Stærkt gået at du kom afsted, selvom der flere gange var en frygt i dig, der talte imod. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang ♥️

Skriv et svar