51% af danske kvinder savner tid med veninderne

Ny rejsetrend - Hver anden danske kvinde planlægger en venindetur i 2024
Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Ny rejsetrend – Hver anden danske kvinde planlægger en venindetur i 2024

En ny undersøgelse foretaget af analysebureauet OnePoll på vegne af krydstogtselskabet Norwegian Cruise Line (NCL) viser, at 51% af danske kvinder savner tid til deres veninder i hverdagen. Derfor planlægger mere end hver anden (53%) at tage på venindetur i 2024. En tur med veninderne får nemlig danske kvinder til at føle sig glade (55%), tættere med deres veninder (51%) og opfrisket (43%). Allerhelst skal turen gå til Spanien (30%) eller Italien (28%).

I en ny OnePoll-undersøgelse har NCL set nærmere på danske kvinders veninderelationer. 51% af danske kvinder kæmper med at finde tid nok til veninderne i en travl hverdag og bruger i gennemsnit under en times kvalitetstid sammen om ugen.

Alligevel tyder meget på, at danske kvinder gerne vil prioritere mere tid med deres veninder. Ifølge undersøgelsen planlægger 53% af danske kvinder nemlig en venindetur i 2024. En tur med veninderne er mere end bare en rejse. Venindeturen er en mulighed for at få en pause fra hverdagens bekymringer (56%), dele minder sammen (43%), få god tid til at ‘catche up’ med hinanden (31%) og få en pause fra ansvaret på arbejde, morrollen mv. (21%).

Kilde: PR Norwegian Cruise Line

“Vi sætter en stor ære i at tilbyde vores gæster en bred vifte af oplevelser og skabe de mest mindeværdige og værdifulde ferier. Ved at rejse sammen får kvinder tid til at slappe af, grine og skabe fælles minder med deres veninder. På et NCL-krydstogt kan venindegrupper rejse med stil, vågne op til en ny bucketlist-destination næsten hver morgen og få nye oplevelser til vands og til lands, der skaber minder for livet. Disse øjeblikke er ikke bare en luksus, men også helt essentielt for skabe et balanceret liv,” siger Kevin Bubolz, Vice President & Managing Director Continental Europe, Middle East og Afrika.

Når vi drømmer om, hvor turen skal gå hen, vil de danske kvinder helst besøge solrige Middelhavsdestinationer, herunder Spanien, Italien og Grækenland. Denne sæson vil 9 forskellige NCL-skibe sejle til europæiske destinationer som Lissabon i Portugal, Trieste og Civitavecchia i Italien, Barcelona i Spanien og Piræus i Grækenland.

Find flere informationer om NCL’s krydstogter og prisvindende flåde af 19 moderne krydstogtskibe på www.ncl.com/.

1Undersøgelsen er foretaget af OnePoll på vegne af Norwegian Cruise Line fra den 25. januar til den 9. februar 2024 og har adspurgt 1,000 kvinder i Danmark i alderen 18 år og opefter.

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »