Påsken 2024 med dine børn. Det her havde du måske ikke tænkt på?

Påske for børnene, påsken 2024 med børn, påskeferie med børn, påskeaktiviteter, Kvinderudenfilter.dk
Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Påskeferie med børnene. Potentielt 10 dage hvor der skal aktiveres, underholdes, leges og til tider skal der ’holdes ud’. Vi er Kvinderudenfilter.dk. Vi må gerne sige det som det er.
Man knus-elsker sine børn, men ferie med børn er ikke altid = ferie. Faktisk kan det være benhårdt, især med de lidt mindre børn som ikke er så selvstændige endnu.
Men fortvivl ej, her får du lidt idéer til hvad I kan lave.
Der er lidt til den budgetvenlige side, og den knap så budgetvenlige side – men potentialet for hygge er lige meget til stede. Læs med!Fut fuuut – hvor går toget hen?

Hvordan kommer I frem til hverdag – til børnehaven, skolen – bedsteforældrene?
På Cykel? Med bilen? Så er en tur med toget måske lige noget for Jer. Snup en togtur og tal om det I ser på vejen. Det kan være spændende at tjekke ind og ud på stationerne, at hoppe på toget i forskellige retninger og se hvor det fører hen.  Måske I har en destination i tankerne? Måske ikke. Uanset hvad kan lidt snacks i tasken, det spændende og knap så velkendte ved de røde toge og blå sæder, samt farten man kommer frem og tilbage i, måske være lige nok til ’en på opleveren’ for en dag.

Toget kunne gå til Høje Taastrup hvor I ganske tæt på finder City2.


Hop dig glad – og gå på påske-jagt!

City2 har ligesom mange andre steder, sørget for skønne påskeaktiviteter til børnene.
Bl.a. et stort område med hoppeborge, hvor de små kan hoppe rundt i op til 2 timer for kun 30 kr. Og så har de sat en skøn påskebillet sammen, hvor Du og børnene kan gå på ’påskejagt’. En ’påskejagt’ som kaster alt fra sæbebobler, aktivitetssæt, fritter og Juice, og meget mere af sig. Det er jo den rene gavebod og ungerne vil elske det. Læs meget mere om påskens aktiviteter i City2 her.
Feriebilletten koster 60 kr. (værdi: 197 kr.) uden biografbillet eller 150 kr. (værdi: 307kr.) med biografbillet.

Til info er der også et par meget velbesøgte legepladser i centret – og derved rig mulighed for at få krudtet de små af.


Linje C mod Klampenborg kan også noget.En skøn skovtur, masser af frisk luft og vent. Et show?

Kender du måske Børste? Ham det søde pindsvin? Hvis du gør, så har du måske også små børn. Og så skal I da ikke gå glip af Børstes show på Bakken d. 1. april. Faktisk er der 5 dages gratis underholdning for børnene, bl.a. MGP show. Se hele programmet her.
Du bestemmer selv om madpakken skal medbringes og nydes i Dyrehaven, eller om I lige præcis den dag, skal spise en frokost ‘ude’. Så er der i hvert fald rig mulighed blandt alle Bakkens restauranter.
Ej at forglemme, at du skal igennem den skønneste natur, hvis du altså kommer med toget – nemlig Jægersborg dyrehave. Og selv hvis du tager bilen, så omkredser skoven selveste Bakken og du har rig mulighed for at dyrke naturen alt det du vil.

Ps – bakken åbner jo faktisk officielt d. 22. marts 2024, så der er i den grad også noget for dig og de større børn. Og vi har været så heldige at vi har fået lov til at tilbyde jer 15% rabat på turbånd.
Du opnår din rabat ved at bestille her, minimum 1 dag i forvejen.


Men toget skal jo også finde hjem igen. Og hjemmedage kan sagtens udnyttes til masser af hygge også.


Find harens påskeæg, finders-keepers!

Den kender du. Den er nem. Indkøb en masse små chokoladeæg. Gem dem i haven, eller i stuen og sæt ungerne i gang. Eneste regel – Ikke noget med at skubbe eller stjæle fra hinanden!


Men Gulerods-affæren, den er ny ik’?

Køb en pose gulerødder og gå på tur. Ud i naturen et sted i nærheden, og læg gulerødderne alle de steder I tror at Påskeharen kommer hoppende. Hvis I har ramt rigtigt, er der måske et påskeæg eller to, når I kommer hjem? Vi lover ingenting, men det næsten synd ikke lige at prøve det af, ikke?


Og endeligt.


Pak ungernes yndlings bamse og inviter på 1. klasses hygge!

Book en overnatning på det fantastiske Tivoli hotel i København. Her er der simpelthen stablet et Tivoli påskelegeland på benene. Med hoppeborg, krea område, airhockey – gåcykler, samt tumbleområde til de mindste, og mere til. Der er indendørs pool og omgivelserne er intet mindre end fantastiske. Riv jer selv og børnene væk fra de vante rammer, bare for en stund. Ganske enkelt fordi at det i sig selv nogle gange er med til at gøre hele forskellen.
Gå enten en tur i de Københavnske gader, spis en is, eller gå all-in med et besøg i Tivoli. Vend retur med en pose slik, hop under dynerne i samme seng alle sammen, og se film helt indtil I vælter omkuld. Dyk ned i morgenmads buffeten. Nyd at I ikke behøver at redde sengen, men blot skal huske jeres ting – og forhåbentlig, forhåbentlig kan I kigge på hinanden og sige; ’Det var ikke sidste gang’.


Andre tips kunne være;


Påskefestival i Holbæk. Sjove aktiviteter for hele familien, påskebillet, koncert med Katrine Bille band og meget mere.

Påsken på Kronborg Slot. Spændende aktiviteter for børn i påskeferien – bl.a. ny udstilling ‘Monster’ af Shane Brox.Vi ønsker jer en dejlig påske,

Kærligst Kvinderudenfilter.dk

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »