Nu tør han ikke…

…men skal jeg kæmpe? Han siger én ting – men mener.. ofte noget andet. Hvad skal jeg gøre?

Kære Kvinderudenfilter.dk…

Jeg mødte en af mine bedste venner på Tinder, for lidt over et år tilbage… Vi blev venner, fordi jeg ikke var klar til andet. Han har været ret vild med mig, lige fra start.. Og jeg sårede ham ret meget, ved ikke at ville det samme – som han ville…

Igennem det sidste år, er han nok den person jeg har set aller mest. Vi har sovet sammen tit – været intime nogle gange osv. Jeg har haft “set” forskellige fyre… Jeg har ikke været klar til at binde mig til nogen eller noget.I den proces jeg har været i – kunne jeg ikke have fundet på at “bruge ham”.Jeg har ofte spurgt ind til ham og hans følelser og utallige gange har han ladet mig vide, at han var cool med alting – at der ikke var noget fra hans side. Alle de gange jeg har følt det anderledes, har jeg igen spurgt – men han har holdt fast..

Efterhånden som tiden er gået, er jeg kommet til mere og mere, at savne en at dele alting med. En at vågne med, en at gå i seng med – en i den anden ende af sofaen osv. Jeg vil gerne have en kæreste nu. Jeg vil gerne binde mig. Helt naturligt er jeg kommet til at tænke mere og mere, på min kammerat – som jeg jo holder så mega meget af. Som jeg har det dejligt med, som jeg synes er pisse lækker og god på så mange måder.

Han er for nyligt begyndt at se en pige – som han synes er sød…. Jeg begyndte for lidt tid tilbage, før han mødte hende, at gøre opmærksom på min interesse. (Så det er altså ik fordi at han ser en nu!) Han siger, og har sagt længe nu – at han ikke ønsker andet end venskab imellem ham og jeg. Men, én ting er hvad han siger – en anden ting er – hvad jeg ser og mærker når vi ses. Hans øjne fortæller mig, at han stadig føler for mig, men at han skubber det væk – af frygt for at blive såret igen.Jeg fik det bekræftet – at det er sådan det hænger sammen… Han tør simpelthen ikke – da han ikke stoler på mig. Han er bange for at jeg sårer ham igen. Han ved måske ikke, at jeg i et forhold er noget af det mest trofaste. Jeg kunne aldrig finde på, at gøre noget jeg ikke måtte – og hvis ham og jeg skulle prøve at ses som andet end venner – kunne jeg heller ikke drømme om at skrive med nogle andre….Jeg spurgte ham; Er du sikker? Er du sikker på at vi skal lade det ligge og KUN være venner? Og det er han……..Han sagde: Måske jeg fortryder det en dag?! Jeg synes det er dumt at vi ikke prøver – men han siger han hellere vil bevare vores venskab – frem for at miste det hele – hvis det nu går galt….. Jeg tror bare ikke på, at selv hvis vi prøvede – og det ikke gik, at vi ikke ville kunne være venner bagefter… (Vi har jo været intime hele vejen igennem med mellemrum)

Anyways, der er 2 ting at gøre nu.Enten accepterer jeg hans valg – som kommer sig af frygt. Eller også, kæmper jeg for ham og forsikrer ham om, at det er ham jeg gerne vil prøve det hele med……

Hans ord kan jeg jo ikke helt tage for gode varer – for han siger mange ting, for at passe på sig selv. Så hvad ligger egentlig bag de sidste ord, den sidste beslutning: Kun venskab?

What to Do…….

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Malene Bentzen

  Kære dig. Jeg syntes du skal kæmpe med næb og klør, for han er helt sikkert kampen værd, hvis du føler som du skriver at du gør!

 2. Tobias Nyan Cat Petersen

  Syntes du skulle kæmpe for ham og overbevise ham om at du er den rette for ham og at du vil stå ved hans side i tykt og tyndt

 3. Kvinderudenfilter.dk

  Kære du, Ja den er jo lidt svær. Han passer tydeligvis godt på sig selv, hvilket han selvfølgelig også skal gøre. Hvis du virkelig føler for ham, for Jer – så vil jeg også mene, at du skal kæmpe! Så må du ikke give slip… Men du skal være sikker! Det er svært at tyde her – om han står helt fast, eller om der er en chance for, at han ‘bare passer på’. Måske du skal spørge ham direkte – om du kan gøre noget, for at overbevise ham? Held og lykke med det

 4. Monica Lindholm Nielsen

  Hvis du VIRKELIG vil ham, så kæmp !!

 5. Morten Manley

  Hejsa. Som jeg læser det, så såret du ham dybt da du ikke ville mere end som venner. Jeg har også prøvet og blive såret på den måde og jeg kom aldrig til at stole på den pige igen at hun ikke ville såre mig så dybt igen. Så du kan godt kæmpe for ham, Men jeg er næsten sikker på at det bliver forgæves. For han vil aldrig kom til at stole på at du ikke gør det igen. Uanset hvor meget du fortæller ham at du ikke vil. Så hvis jeg var dig ville jeg lad den ligge. Og jeres forhold som venner vil ikke består hvis han indvilger i et forhold. Har prøvet det og det er en dårlig ide at prøve også venskabet ryger

Skriv et svar