Pizzamanden og mine…

…fødder, nu kommer han én gang om ugen…

Kære kvinderudenfilter….Nu læste jeg forleden jeres brevkasse med pigen som havde en fyr der kunne lide fødder…Så jeg vil lige dele min historie med jer.Jeg havde en ensom aften besluttet mig for at bestille en pizza, og havde vedlagt mit nummer i tilfælde af at de skulle i kontakt med mig.Pizza(drengen) ringer da han ikke kan finde der hvor jeg bor..Jeg guider ham og han ankommer så til døren – det skal lige siges at jeg står i bare fødder.Jeg tænkte egentlig ikke så meget over at han konstant kiggede ned – tænkte vel bare at han var genert..Anyway… Efter han er taget afsted tikker der en sms ind fra et andet nummer (må være hans privat telefon).Dert står så følgende “Hej… Jeg ved det er lidt underligt… Men jeg kunne ikke lade være med at beundre dine flotte fødder da jeg afleverede din pizza…”

Jeg blev jo lidt nysgerrig og måske også en smule smigret så jeg svarede tilbage og vores samtale kørte egentlig meget godt…Det endte ud med at han skriver “Jeg kunne godt tænke mig at betale dig for at lade mig massere dine fødder, og eventuelt slikke dem osv.”……………….Jeg lod ham faktisk gøre det… Han kommer nu en gang om ugen og jeg får fodmassage, og en god omgang rengøring af dem :D!

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Morten Manley

    Dam det må være fedt at møde det modsatte køn på den måde hi hi Kanon hygge til jer med den ugentlig rengøring Smiler

  2. Lene Frøslev Larsen

    Fedt!!

  3. Claus Pedersen

    Frækt.

Skriv et svar