Sukkerfri september

Og faktisk ikke kun sukkerfri.

For jeg tænker, at jeg tager alkohol med, nu jeg er i gang. Og hvorfor egentlig pine sig selv med denne udfordring, her hvor dagene bliver kortere, og de mørke aftener indbyder (endnu) mere til hygge indenfor med en masse søde sager?

Er det for at tabe mig? Næh. Jeg har egentlig ikke en udfordring med min vægt. Jeg har aldrig ejet en vægt, og hvilket tal en vægt ville vise mig, er ikke så vigtigt for mig. Jeg kan se på mit tøj, hvis jeg lige skal sige nej tak til chokoladestykke nr. 3. Og jeg kan mærke, om jeg har det godt.

Er det for at pine mine omgivelser og kæreste med en hidsig Katrine, fordi hun ikke får sit sukker? Ja, lidt. 😊. Nej, selvfølgelig ikke.  Det må de bare leve med 😊.

Er det for at se, hvad en måned uden sukker gør ved mit generelle velvære? Ja, det kunne da være spændende at se, om jeg er mere frisk om morgenen (tror det næppe. Mega B-menneske og ved at gå i stykker, når vækkeuret ringer hver morgen). Og mærke om løbeturen går lidt lettere, end den plejer.

Men det er ikke det primære formål. For:

Er det for at se om det kan hjælpe på den hud, jeg har kæmpet med siden jeg var teenager? JA sgu. Jeg var ellers startet på en pille-kur i sidste uge. Antibiotika. Var ikke vild med det, men var så træt af at bøvle med teenagehud i min alder. Men efter tre dage fik jeg helt vildt ondt i maven. Og fik da også lige nævnt for min kæreste, at jeg var startet på pillerne. Han rystede på hovedet. Han er meget imod medicin. Og det bedste er, at han ikke ser det (eller, han er i hvert fald så sød at sige, han ikke gør). Og synes i øvrigt, at vi alle skal leve med de skævheder, vi nu engang har. Men helt ærligt; han er jo heller ikke kvinde. Hvad ved han 😉. Men i hvert fald, så er jeg stoppet med de piller. Og nu tager jeg en måned uden sukker (bortset fra ét stykke mørk chokolade om dagen, hvis trangen bliver for slem) og uden alkohol (bortset fra den weekend, hvor min barndomsveninde kommer på weekend). Jeg kan ikke være fanatisk – never been, never will – så jeg er lige nødt til disse små undtagelser.

Efter en måned uden sukker, tænker jeg måske en måned uden gluten. Bare for at eksperimentere lidt. Men nu skal jeg lige igennem sukkerfri september først og håber, det hjælper. Status her på dag nr. 1 er, at mit ene stykke chokolade her mandag eftermiddag ER spist, og jeg tror lige, jeg har fået en ny bums, men ellers går det godt :-). 

Vil du være med til sukkerfri september?

KH Katrine

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mia-Maria Lie Adelina

    jeg vil glæde mig til at hører om det giver pote på den ene eller anden måde. spænderne er det ihvertfald <3

  2. Nette

    Hvordan gik måneden uden sukker og alkohol? (med de få undtagelser du skrev om)
    Jeg glæder mig til at høre om, da jeg selv døjer med huden i perioder og ligeledes tidligere har taget medicin for at afhjælpe det.

Skriv et svar