Dragekvinden

Katrine Koefoed

Send en email til Katrine

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til mig, kan du sende mig en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Jeg hedder Katrine og er 42 år. Jeg bor i et lille hus syd for Aarhus sammen med mine to skønne piger på hhv. 10 og 12 år, som jeg har været alene med i mange år. Pigerne har hver deres far, men heldigvis er der (oftest) ikke de store besværligheder dér. Gudskelov.

Som alenemor prøver jeg (som alle mulige andre) at dosere min tid, så jeg både får plads til arbejde, mine piger, min familie, veninderne, at dyrke sport (som jeg prioriterer højt!), alt det der praktiske og så tid og rum til kærlighed. For den er så vigtig. Og svær. Og skøn. Kærlighed optager mig rigtig meget. Det er benzinen til min motor. Og velvære. Meget mere om det.

Jeg har arbejdet i mange år med strategi og marketing og stiftede for alvor bekendtskab med begrebet Influencer marketing og Bloggere, da jeg i mit job skulle udvælge 3-4 influenter, der matchede vores brand. Vores mediebureau kom med deres forslag, men jeg syntes, det var svært at finde de helt rigtige. Jo mere jeg læste blogs, jo mere gik det op for mig, hvor kommercielt mediet er blevet. Og selvfølgelig er det dét. Jeg havde i mit job jo samme kommercielle hensigter med brugen af influenter som alle mulige andre virksomheder.

Jeg synes, at det er et vanvittigt interessant medie og at balancegangen mellem det kommercielle og at bevare autenciteten i budskaberne kan være svær. Men jo mere professionelt influencer marketing bliver, jo mere kommer til jo til at ligne de mere traditionelle medier ift. at bevare denne balance.

Jeg elsker at skrive og fik pludselig lysten til at starte en ærlig og autentisk blog om alle de ting, der lige rører sig i mit liv i disse 40+ år. For helt ærligt, der rører sig en del, så synes efterhånden, jeg har noget at dele med jer. Så jeg håber, I har lyst til at læse med.

Og forresten, hvorfor så lige Dragekvinden? Fordi Dragen er mit kinesiske stjernetegn og det passer fuldstændig på mig. Og så synes jeg egentlig bare, at Dragen er et fascinerende dyr og at være Dragekvinden lyder da lidt magisk, ikk’?

Katrine

Katrine's indlæg

instagram

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 153

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 157
Luk Menuen