Umodne nye naboer! Nu er der fejt!

Hejsa til alle jer skønne kvinder 🙂 Jeg elsker at dele de skøre, dybe, anderledes, genkendelige og skæve historier.
Det er dem jeg fortæller i min hverdag, da de giver livet dybde og et hulens godt grin nogle gange. Mine evner til at formidle er nok lige så rodede, som min indre verden er nogle gange 🙂 SORRY 🙂

Her får I lige et lille glimt af min egen lille lejlighedsfejt, som jeg går igennem for tiden. Lets face it, det kan få enhver til at handle en lille smule barnligt, når voksne mennesker bare ikke kender almindelig god opførsel. Well here it goes..

Er for nyligt flyttet i en ny lejlighed, som ligger i stuen (boede før på 2. sal). YES tænkte jeg, så kan jeg rigtig mingle lidt med mine nye naboer og gøre det, jeg elsker – at hygge om folk. I ved hende dér, som elsker at bage og gerne deler glædeligt ud til forbipasserende i gårdhaven og hende man altid kan komme til, hvis man mangler noget…

1. Første bekendtskab med nogle af mine naboer.
Jeg har åbnet mit soveværelses vindue og en time senere lugter hele mit soveværelse af røg. Jeg ryger ikke, men er heller ikke meget sippet. Men come on! En hel gårdhave og så sætter man sig og ryger uden for det eneste åbne vindue i gården. Har senere erfaret, at dette skulle gentage sig jævnligt…

2. Går ud med skrallet og siger venligt “hej”
…. Ingen respons og kun et surt blik.

3. Der er ca. placeret et havebord uden foran hver stuelejlighed
Foran mine to vinduer (køkken og stue) er hele pladsen så blevet barrikeret på ingen tid af 3-4 lejligheder, Why? De andre lejligheder i stueplan har også ledig plads! Da jeg så kom slæbende med mit havebord og pænt spurgte, om der kunne blive plads til det også (da jeg boede i stuen og det ville give god mening, at mit bord ikke stod foran de andres lejlighed), så blev jeg straks mødt af modstand. “Nu er der jo ikke nogen der har eneret her i gården” (med armene over kors og snerren). Well nogle har åbenbart… Stillede mit bord, som senere blev skubbet helt ind til væggen.. Jamen der skal jeg nok få mange gode stunder 😀

Det skal siges, at jeg kun har mødt sure opstød fra kvinder i 40´erne ca. De unge mennesker jeg er stødt på i opgangen har været smilende og velopdragne. Jeg er selv 25 år og ved ikke om min unge udstråling bare får det værste frem i kvinder, der har boet i området i mange år og vidst ikke har så meget at tage sig til. De sidder vitterligt altid ude foran mine vinduer og brokker sig over alt muligt mærkeligt..

Nå men nu til det barnlige.

Jeg har prøvet med god og høflig udstråling at møde mine naboer og har som sagt ikke fået noget særlig modent tilbage.. Så nu har jeg startet min egen lille plan. Når jeg kan høre kvinderne sidder lige uden for mit vindue og især hvis de ryger ind i mit soveværelse, så skruer jeg op for musik helt henne ved vinduet med alle mulige genre. Måske bliver de så trætte af at sidde derude og brokke sig altid 😀
Jeg synes i hvert fald selv min plan er god. Det vil tiden vise. Om ikke andet, så kan jeg da ikke høre dem imens!

I sidste ende er problemerne så små og overordnet er jeg glad for min nye lejlighed. Det andet har bare fået min indre lille fighter frem (som jeg ikke besidder, da jeg er vildt konfliktsky).

Hvorfor skal jeg være den velopdragne, når de andre har haft mange flere år til at være “voksne”. Så nu er jeg uopdragen for en stund, men kun lidt haha Som en meget pligtopfyldende person på alle punkter i livet er det vidst meget godt lige at være lidt åndssvag for en stund 😀 
Jeg tænker, at der sikkert sidder mange derude med sjove/irriterende lejlighedshistorier, som kunne få det værste op i jer mens det stod på! 🙂

God dag fra mig til jer 🙂 Der skal meget mere til at ødelægge mit gode humør !

De kærligste hilsner fra Orkideen
(Alias nødvendigt, så fremtidige indlæg kan være helt frie og uden filter 😀 )

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar