Ups! Man kan ikke have ret hver gang!

Jeg var sikker på at det var kønsvorter, indtil at hele pikken blev hvid… ups!

Vi sad en aften i sofaen, min kæreste og jeg – og slappede egentlig bare af. Han spillede lidt playstation – og jeg hev hans pik ud af bukserne så jeg kunne sidde og lege lidt med den. Her får jeg så øje på nogle knopper. Det lignede kønsvorter!

Så jeg siger til ham: ‘Skat – du har kønsvorter!’ hvilket han dertil afslår. “Det er varmeknopper” siger han, som han tit får. Men nej, jeg kunne se at det der var kønsvorter – jeg var fuldstændig sikker i min sag – for jeg har selv haft det.

Jeg ved hvordan sådan nogle skiderikker ser ud!Jeg googlede for mange år siden – da jeg selv havde dem, og læste at man kunne komme eddike på! Man skulle bruge en vatpind, til at duppe knopperne med eddike.

Hvis knopperne så blev hvide – bingo, så var det vorter!
Min kæreste gik så i bad – og imens fik jeg den gode idé at vi så kunne prøve at komme eddike på – imens han nu alligevel stod derude.

Så jeg går ud og roder i skabene og kunne selvfølgelig ikke finde noget eddike.

Men her ser jeg så – EDDIKESYRE. Fedt fedt fedt tænker jeg – det er noget med eddike – det må være lige så godt.

Så jeg går ud og forstyrrer ham i badet – og siger, nu prøver vi lige at komme det her på. Jeg havde så ikke lige tålmodighed til at stå og duppe dem med vatpind, så jeg hældte det bare ud over hans pik.

“Det svier helt vildt”, siger han – og jeg siger: “Du skal liiige lade det sidde lidt” – hvor til han kort efter siger: “jeg tager det fucking af det – det gør ondt”!
Så han skyller pikken med bruseren og jeg udbryder: “Se det var kønsvorter – de er helt hvide”! Jeg bliver mødt af et brøl, hvortil han råber: “Hele min pik er sgu da helt hvid – hvad fanden havde du tænkt dig”!

Han var knapt så glad. Han havde virkelig ondt.

Huden skrællede af på hele pikken, hvilket resulterede i at det sved af helvedes til konstant. Det var smertefuldt at tisse og overhovedet at være udstyret med en pik i det hele taget.

Den weekend skulle hans til DHB – Danmarks hurtigste bil, med alle drengene og han havde det virkelig stramt. Han kom før hjem, lad os sige det sådan.

Siden da har han ikke været særlig glad for nogle af mine idéer omkring hans tissemand – faktisk slet ikke. Og det skal lige tilføjes, at han var til lægen efterfølgende – og at det bare var varmeknopper.

Ups… Men man kan jo ikke have ret hver gang, vel piger?

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar