Vildt møde med Tinder-date, efter 12 år i fast forhold

Efter 12 år i forhold, og et sexliv der de sidste 2 år har været ikke eksisterende, så trænger man altså til en ooordentlig omgang i lagerne, når man bliver single … Og dette var nøjagtig hvad jeg gjorde, men gid jeg havde stoppet op og tænkt ‘Dårlig idé, du gør bare dig selv til grin i sidste ende. Det er en omgang sex ikke værd kvinde.


Men som sagt var det, det jeg gjorde.
Fuld af begejstring og et underliv der næsten ikke kunne vente, gik jeg til tasterne og oprettede en tinder profil.
Jeg var fuldstændig ærlig i min profil tekst og skrev at jeg bare søgte efter noget uforpligtende sex og sikke alle de tilbud.

Langt om længe fandt jeg én som både så afsindig godt ud, han boede tæt på og vi tændte på mange af de samme ting.

Vi udvekslede billeder sammen, uden særlig meget tøj på, og skrev meget omkring forventninger, hvad vi hver især tændte på, og at det her, kun var sex ( Ja ja, jeg må gerne være årets nemmeste kvinde, og kun udelukkende tænke på mit underliv, efter så lang tid)

Hoooooooly shit hvor virkede han bare mega fræk, sexet og forførende.
Han fortalte mig at han var voldsom og vild i sengen, og det var lige nøjagtig hvad jeg gerne ville have.
– Én der kunne tage fat, en som kunne tage styringen, én som ikke var bange for at tage hvad han ville have og én som ikke holdte sig tilbage. Mmmm det kan kun blive godt det her.

Vi aftalte, da dette var meget nyt for mig, at vi skulle drikke et glas vin sammen inden for at løsne stemningen lidt op og så skulle vi mødes på et hotel, hvor vi ville dele vinen på værelset.

Dagen kom hvor vi skulle mødes og jeg tænkte flere gange den dag, hvad pokker jeg dog havde rodet mig ud i, men alligevel synes jeg det var så spændende.
Jeg iklædte mig en lækker sort kjole og et par stiletter og så kørte jeg ellers afsted mod hotellet.
Min date stod pænt ude foran hotellet og ventede på mig og guuuud hvor var han bare endnu flottere og frækkere at se på i virkeligheden, end på billeder og mine forventninger steg lige med gange 100.

Det var min date der havde bestilt værelset og jeg tænkte egentlig bare han nok havde bestilt et ganske almindelig værelse uden nogen dikkedar, men nej nej.
Op på værelset vi kom, og det var kææææmpe stort og på sengen stod der chamgange, der var et hjerte i røde roser, chokolade/frugt og det hele var meget romantisk … Langt fra hvad jeg havde regnet med.
Jeg tog min ja hat på, og tænkte at det sikkert var en god breaker til det, som nu skulle ske.. men jeg tog alvorligt fejl!!!

Vi fik åbnet champagnen, det var vældig hyggeligt og efter det første glas, tog jeg mig sammen og fik sprugt om vi stadig var enige i at dette kun skulle være sex og intet andet.
Han trak vejret meget dybt, og sagde at han troede jeg mente det i sjov og at han havde brugt en masse penge på at få gjort det her mest muligt hyggeligt og afslappende, så vi kunne lære hinanden at kende. Jeg fik lidt ondt af ham og sagde at vi kunne tage det som det kom, men at jeg ikke ville love ham noget.
Måske det jo faktisk godt kunne blive til en rigtig god date og ikke kun en sex-ting.

Nå, men. Det var nu faktisk rigtig hyggeligt, han var enorm sød, nem at snakke med og meget humoristisk.
Vi endte med at drikke næsten 2 flasker champagne og vi blev begge virkelig fulde, kærlige og uden hæmninger.

Vi endte i sengen sammen og nu skulle det sjove til at ske, men til min store skuffelse, så blev det til det mest akavede sex jeg nogensinde i mit 32 årig liv har haft.

Det startet ellers meget godt, og det var mega lækkert, men på et tidspunkt midt i akten ville han tage mig bagfra, og kom til at stikke pikken så hårdt op i mit røvhul, i stedet for min fisse, at jeg simpelthen skreg så højt at jeg er sikker på de kunne høre det nede i receptionen. For helvede hvor gjorde det ondt!
Nå, videre der fra og om på ryggen med mig, og pludselig sagde det bank og jeg så stjerner. Vi bankede vores hoveder sammen som 2 meget stærke magneter og jeg vidste snart ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, det hele var snart så tragisk komisk, at jeg ikke vidste om jeg skulle grine eller græde.
Vi prøvede på bedste manér at forsætte, og jeg endte ovenpå ham.
Det var faktisk rigtig dejligt, så dejligt, han begyndte at ligge og ‘dirty-talke’ til mig og til min store forbavselse synes jeg faktisk at det var mega frækt – lige indtil han begyndte at sige til mig at jeg skulle lyde som en fræk tigermis, en hidsig hoppe, en vred Bjørn og en hund i løbetid.
Jeg kunne simpelthen ikke holde masken, og jeg begyndte bare at grine, og grine og grine, uden hæmninger og tanke på der lå en mand der, og mente det dybt alvorligt.
Det endte med at han blev SÅ sur på mig at han smed mig af, tog mit tøj og kastede det ud på gangen, efterfølgende også mig og smækkede døren efter sig.
Bag ved døren kunne jeg høre masser af skældsord råbt min vej.

Ude på gangen stod der til min store skræk et par unge mænd som var ved at låse sig ind på deres værelse, og hvis jeg kunne have været i et mussehul lige der, så var jeg kravlet ned i det, med min store flovhed og dumhed!
Ej hvor var jeg lille og aldrig havde jeg prøvet noget lignende.

Til trods for et underliv der er i underskud af diverse ting, så tror jeg at min natskuffe der hjemme, bliver min bedste ven næste gang jeg får den idé her og så holder jeg lige en pause fra liderlige tinder mænd.

#Hvisdutrornogeterforgodttilatværesandtsåerdetdetsomregel

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Casper

    Haha sikken en historie!
    Næste gang du har brug for “en ven i nøden” eller en fræk håndværker til noget arbejde, så må du sige til, for du fortjener da vidst også en liiidt bedre oplevelse tænker jeg – Det burde jo slet ikke være så svært 😉

Skriv et svar