Bruger du “sex-legetøj”…..?

Sponsoreret indslag / Gave

Har du nogensinde fået stillet det spørgsmål ?
Sjældent ik’… eller måske aldrig….!

Det er vel lidt af et TABU, at tage sådan et emne op, ligesom det der med at tilfredsstille  sig selv (onanere), heller ikke er noget, vi taler om.
Faktisk er det lidt underligt, for det er jo meget naturligt, at man ”leger” med sig selv eller bruger sexlegetøj for at blive tilfredsstillet, enten alene eller med en partner.

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har ”sex-legetøj” i min natskuffe, og det har både været til stor glæde for mig selv i mit singleliv, men da også for de kærester, som jeg har haft gennemtiden.
Det har tit sat lidt ekstra krydderi på sexlivet, at vi havde noget, der kunne stimulere mig eller os begge under sex-akten.

 

Blufærdig – MIG ??
Dem, der kender mig, ved, at jeg er ikke er den blufærdige type, og jeg kan godt tage emner som sex, onani og sexlegetøj op, hvis jeg sidder sammen med mine veninder og venner.
Jeg har heller ikke problemer med at tale åbent om sex med de mænd, jeg har haft.
Jeg kan godt mærke, at ikke alle er glade for at tale åbent om det, og ofte mærker jeg, at det er meget tabu-belagt at tale om disse emner, og der bliver hurtigt skiftet emne.

Men hvorfor … ???
Er Sex mellem voksne mennesker, som kan lide hinanden, ikke en naturlig ting ?
Noget de fleste af os gør, har brug for og har lyst til ?
Eller er det bare mig, som nogen gange, giver folk kaffen galt i halsen, fordi jeg taler meget åbent om disse tabuer, fordi jeg netop ikke synes, at det skal være et tabu ?

Jeg prøver blandt andet, at lære kvinder, at finde frem til deres mere sensuelle side.
Især når jeg underviser på mine voksen-dansehold, så forsøger jeg, at få mine deltagere (jeg underviser mest kvinder) til at åbne op for deres kvindelighed og turde være dem selv og vise deres mere frie og ”sexede” sider frem, i nogle af de danse, vi danser.
Det gør jeg mest af alt, for at de skal føle sig frie og slippe kontrollen, og derved også finde deres mere feminine og sensuelle sider frem i sig selv, og måske endda turde tale mere åbent om tabu-emner, som blandt andet sex  og onani. <3 

Som skrevet, så er sex og sexlegetøj ikke et tabu for mig….. 
Jeg har ingen problemer med at gå ind i en sex-butik og kigge efter nyt ”legetøj”, helt uden at få røde kinder.
Men jeg vælger altid de butikker, som blandt andet ORION, fordi de er pæne og har et stort udvalg, og dem, der ekspederer, er altid klar til at give gode råd og vejledning, uden at man behøver stå med røde kinder og ligne en teenager, der har set en pornofilm i smug.
Men jeg må indrømme, at jeg ofte handler sexlegetøj på nettet, og der er det jo en fordel, hvis man ikke lige har lyst til at andre skal se hvad man køber af sexlegetøj,  for det er meget diskret pakket ind og ingen synlig afsender.

Så der er ingen undskyldning for ikke at give sig selv lidt ekstra forkælelse i form af et lækkert stykke sex-legetøj, eller måske købe lidt lækkert til din partner, og sætte ekstra krydderi på jeres sexliv.
For det kan et sex-legetøj, eller kostume også være med til, at sætte ekstra gang i lagnerne eller måske endda hjælpe til, hvis jeres sexliv er gået lidt i stå.

 

Det er forskelligt, hvad man er til af sexlegetøj: 
Jeg foretrækker, at det sexlegetøj jeg køber, er lidt “pænt” og ikke så ”dildo-agtigt.” 
Det må godt være lidt anderledes end bare at ligne en penis, men samtidig skal det kunne stimulere og tilfredsstille.

Så jeg har fundet Womanizer 2 GO, en klitoris-vibrator, og den er virkelig god og effektiv.
Ikke nok med det, så har den seks forsk. Intensitets-trin, er meget lydsvag og vandtæt (så den kan bruges under bruseren også ;-), de damer ).
Den er ledningsfri og lades op på under 30 min. 
Bedst af alt: Så ligner den en LÆBESTIFT, og jeg er vild med dens look, for så kan jeg have den i håndtasken eller  med i feriekufferten og Ingen kan se, at det faktisk er min vibrator der er med 😉

Hvis du ikke allerede har en,  vil jeg anbefale dig, at skrive den på din ønskeseddel, enten som en selv-forkælelse, eller et ønske til din partner.

Et andet sexlegetøj, som jeg også kan anbefale dig at købe, er den lille sjove “Mini Bunny”
Den er, lige som Womanizeren, lidt anderledes og sjov og så kan den bruges som en dildo også. 
Den giver stor tilfredsstillelse, især med dens bevægelige ører, 7 forsk. vibrations-rytmer og den lille størrelse ligger godt i hånden.

Har du fået ”lyst” ?
Altså til at prøve nogle af produkterne, så kan du finde dem her:

womanizer2Go:
http://bit.ly/Cwomanizer2go
 
minibunny:
http://bit.ly/minibunny
 
glidecreme: 
http://bit.ly/glidecreme
 
orion Onlineshop:
 

 

Tak fordi du læste med, lad os sammen bryde tabuerne.


Kærligst Charlotte 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Charlotte Frølund

Du kan følge mig her

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Jeg elsker sex og legetøj og jeg taler også åbent om det ❤️❤️❤️
  Selv børnene høre det og de siger bare AD mor , jeg har ingen hæmninger 🤣🤪

  1. Charlotte Frølund

   Sådan Mette <3
   Jeg er vild med, at du taler åbent om det, det skal nemlig ikke være et Tabu, men noget ganske naturligt, som man også kan tale med sine børn om, så de ikke får et mærkeligt forhold til sex og for dens sags skyld sexlegetøj.
   Hæmninger er også bare en begrænsning på sig selv <3
   Tak fordi du ville dele <3

  2. Camilla

   Haha kender det for godt bliver tit bollet hårdt så det både klasker kniker og jeg selv stønner hørt selvom jeg har børn er.jeg single så står den på vilde rideture på min silikone mand hahhahaha ups

Skriv et svar