Charlotte Frølund

Hverdagstanker

Send en email til Charlotte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Charlotte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Mit navn er Charlotte, 47 år og bor på Amager sammen min søn på 21 år, som er ved at være klar til at flytte hjemme fra.

Hos os bor også 3 små løvehovedkaniner, som lever deres liv, som frikanin, og de skaber stor glæde og en del reparationsprojekter i træmøbler og gulvtæpper. Men de skaber mere glæde end det hærværk de laver, så de får lov til at løbe rundt som det passer dem.

Jeg har fuldtidskontorjob og ved siden af dette er jeg også danse-instruktør og bruger mange aftener og weekender på at undervise en masse dejlige mennesker i at danse og bevæge sig til musik og samtidig styrke både deres krop og sind. 
Dans fylder meget i mit liv, og er en af mine vigtige livs-glæder, og som jeg altid siger det, min erstatning for lykkepiller. 

Min blog hedder hverdagstanker og det er også det jeg vil fortælle om.

Alle de tanker som jeg gør mig omkring blandt andet, det at være single og det store ønske om at finde den rette kæreste for mig.

Det at være mor til en søn som lige om lidt flyver fra reden og de sorger og glæder det giver mig.

Alle mine tanker omkring venskaber, omkring min dans, om det aspekt vedrørende, at rydde op i sit liv.

Det handler om at sætte pris på livet, om at elske sig selv og en hel masse andre tanker der myldre rundt i mit hoved, som fylder og har brug for at komme ned på skrift og blive delt med jer, der har lyst til læse min blog.

Kærligst Charlotte

Charlotte's indlæg

instagram
Jeg havde sidste time i @fysiskform i går aftens.
For tre måneder siden tog jeg et valg og sagde op, som instruktør i centret.
Jeg havde en fast time om ugen - hvor jeg underviste en masse skønne medlemmer i #hitfitdance 💃
Jeg var glad for at undervise disse dejlige medlemmer, energierne var altid høje, hofter, ben, rumper og arme blev altid rystet igennem samtidig med at sangstemmerne blev brugt.
Jeg havde en fest..... men nogen gange er man nød til at tage et valg.
Mit valg var at mærke efter og se om jeg var der hvor jeg skulle være. 
Det kunne jeg mærke jeg ikke var. Ikke fordi der var noget galt med mit hold eller de mange fantastiske medlemmer der kom på timen. Men der var noget i mig, der ikke var glad, når jeg skulle afsted og jeg skulle finde mange energier frem til at undervise. 
Så jeg tog et valg om at stoppe i centret.
.
Men nøj hvor havde jeg ondt i maven over mit valg i går, og det var med en tåre i øjet og en klump i halsen, at jeg sagde farvel til medlemmerne.
.
Men men men jeg er stolt over at jeg er blevet bedre til at mærke efter om jeg er der hvor jeg skal være, om det er godt for mig, om jeg også får noget af den energi som jeg sender ud igen...
.
Mærker du efter, om du er der, hvor du skal være i livet ? .
#nårendørlukkesåbnerenny #mærkeefter #danseinstruktør #cfdans #hitfitdance #energi #farvelogpågensyn
Jeg har taget en afspadseringsdag.
Jeg har afleveret min cykel til cykelsmeden. 
I stedet for at gå lige hjem lagde jeg vejen forbi kirkegården hvor min far ligger 😢
Her er så smukt, så roligt, så fredfyldt.
Men......
Jeg kommer her stort set aldrig, for jeg føler ikke at det er her min far er. Han bor i mit hjerte og i mine minder. 
Jeg savner ham så meget i øjeblikket og der er så meget jeg gerne ville fortælle ham og bare give ham et kram mere og fortælle ham, hvor meget han betyder for mig.
Min far har ligget her i 8 år nu. 
Vi mistede ham alt alt for tidligt.
#nogengangeerlivetikkeretfærligt .
#savn #kirkegård #minfar #savnerdig #bareduhardetgodtderoppe
GOD MORGEN OG GOD FREDAG 🥰
.
Kender i den følelse af at være stået meget tidligt op og have gjort sig klar til at tage på job...... og det eneste du tænker på er, hvornår kan jeg gå i seng og sove igen ?! .
Sådan en morgen har jeg i dag - og mine tanker går på om det er okay lige at tage en morfar på sofaen, når jeg kommer hjem, spise aftensmad og så gå i seng bagefter ?! #tornerosesovihundreår - det kunne jeg også godt gøre lige nu 🤦🏼‍♀️
.
Nå min weekend er en arbejdsweekend - den står på danseundervisning og så igang med at male min stue-projekt 💃💪🏽 Det bliver så skønt 🥰
.
Har du en dejlige planer for weekenden ? 
Uanset hvad - ønsker jeg dig en skøn weekend 🥰
.
##søvnerovervurderet #weekend #fredag #arbejde #tageenmorfar #godweekend #blogger #charlottefrølund @kvinderudenfilter.dk
For mig er lykke og glæde og masser af selvværd og troen på mig selv vigtigt.
Men ikke kun for mig - men også for alle de mennesker, der kommer og danser på mine timer.
For mig er det vigtigt at kunne give dem muligheden for at slippe hæmningerne, slippe kontrollen, give sig hen og bare være, lade bekymringer, sorger og meget andet være glemt - om ikke andet i den tid de danser på mine timer.
Jeg underviser ikke bare i dansetrin, jeg underviser i danseglæde, i selvværd, at turde tro på dem selv, at huske de er unikke, og at de er præcis som de skal være. 
Jeg giver altid masser af smil, tør stille mig frem foran dem - og være “for meget”, for tyk, for tosset, for vild, for sexet, for fræk, for vild, for meget diva.
Men jeg gør alt dette fordi de gerne må spejle sig i mig og tænke: hvis hun tør.. så kan jeg også. Og forhåbentlig hjælper jeg dem med til at smide nogle af de mange hæmninger de fleste af os går rundt med og giver janteloven og andre der dømmer os - en stor lang finger, og siger “jeg er som jeg er - og jeg er god nok” 🥰
.
#danseinstruktør #cfdans #zilottesdancestudio #charlottefrølund #hitfitdance #groove #zumba #dansdigglad #smidhæmningerne #tropådigselv #duergodnok #duervigtig #blogger @kvinderudenfilter.dk
Min hankanin opfører sig som en lille hund.
Han tigger altid efter godbidder ved bordet, når jeg spiser aftensmad 🥰😂
.
Han hedder forresten Robbie - og er opkaldt efter mr. Williams 🥰
.
Han er fem år gammel, far til 6 kaniner, og bor her hos mig sammen med sin “kone” Emma, som er mor til de 6 kaniner, hvoraf den sidste kaninbaby Molly , som er 4 år, også bor her.
De er alle tre frikaniner, hvilket betyder, at de frit kan rende rundt i lejligheden - dog bor de mest i stuen, har en tissebakke (som man bruger til katte) og sover og leger uden at skulle være i et bur.
.
Kaniner er faktisk ikke født til at leve i bur, og man kan godt opdrage dem, som man kan med katte, så de opfører sig “nogenlunde” ordentligt 😉
.
#frikanin #kanin #glæde #tiggervedbordet #minebabyer #crazyrabbitlady #kærlighed #udenbur #robbiewilliams #robbie #molly #emma
Luk Menuen