Hvor tit siger du sætningen…. Vi skal også snart ses!

Vi skal drikke en kop kaffe, vi skal mødes, det er alt for længe siden…

Hvor tit siger du den sætning, uden at gøre noget ved det ?!

Jeg tager mig selv i at gøre det…. Jeg tager mine venner, ja sågar også min familie, i at gøre det.
Og pludselig så bliver det der… Vi skal også snart ses igen…. Til en sætning og ikke noget andet. Det bliver aldrig til en handling, det bliver aldrig til en aftale, vi får aldrig sat en dato, vi får aldrig sagt ja jeg kan i næste uge, eller hvad kan du mødes i morgen ?
Men tit bliver det bare en floskel, som bliver sagt ud i den blå luft.
Ikke fordi vi ikke vil ses, vi vil jo egentlig rigtig gerne ses, med vores venner og vores familie, men fordi vi ikke får lavet en aftale med det samme, så bliver det bare ikke til noget.
Så bliver det også bare noget henkastet….. Vi skal også snart ses, uden nogen betydning.

Jeg er begyndt nu, når folk siger sådan til mig, at vi skal da også snart ses, det er sååå længe siden, så siger jeg…
Ja, min kalender siger, at jeg kan der og der og der.. Hvad siger din ?
Og hvis de så ikke kommer med en dato med det samme, så ved jeg bare helt automatisk, at det ikke bliver til noget.  Arrghhh helt automatisk er måske nok lige i overkanten, men jeg ved at det oftest ikke bliver til noget.
Og i bund og grund prøver jeg at fortælle mig selv, at der er i hvert fald ikke er, fordi de ikke vil ses, men det er bare fordi vi har så travlt i vores liv.
MEN hvad er det vi har så skide travlt med (undskyld sproget) ? Hvad er det der gør, at vi ikke kan rive en time eller tre ud af kalenderen og bare ses? Bare være noget for hinanden, bare gøre tingene. Vi ved faktisk ikke om den der sætning – vi skal også snart ses – pludselig bliver en sætning, vi ikke længere kan sige mere til den person, vi egentlig gerne ville have set. Tænk hvis tiden går, timerne tager til, dagene går og årene går – og så bliver sætningen til – hvor ville jeg gerne have mødtes med dig, men nu er vores venskab ikke længere, fordi vi glemte at ses, eller du er flyttet langt væk, og jeg kan ikke længere se dig. Eller i værste tilfælde, ”Jeg ville så godt have set dig igen, men nu har jeg i stedet købt en blomst til din begravelse”

Så nu vil jeg lave et lille opråb og bede jer (som har det lige som mig og alt for sjældent får lavet de der aftaler om at ses) om at: … Lad os gøre noget ved sætningen, Vi skal også snart ses, eller lad os snart drikke en kop kaffe.
Til ET JA hvornår kan du indenfor den næste måned??? Og så skal det være indenfor den næste måned… det kan være en enkelt time, du måske kan være heldig og kunne gå en time før på dit arbejde, eller du kan stå en time før op søndagmorgen og så mødes i til den der kop morgenkaffe og går en tur rundt i parken, om søerne, stranden eller what so ever – gør nogetbare gøre noget !!!
Eller hvis du virkelig har så skide hamrende travlt og ikke kan overskue at lave en aftale hurtigst muligt, fordi der lige skal gøres rent, der skal lige lægges tøj sammen, du skal træne, der skal lige ditten der skal lige datten. Så inviterer personen hjem til dig og sig… jeg vil så gerne se dig, men er det ikke okay at jeg lige hænger vasketøj op, mens du er her ?!
Jeg er sikker på, at hvis personen også rigtig gerne vil se dig, så er det okay, at du hænger vasketøj op, mens i taler sammen, og måske er du endda så heldig, at du får en hånd med til vasketøjet, mens i vender hverdagens problemer. Eller tag sammen til træning, eller hvad det nu er der kan gøres sammen, fordi du ellers ikke har tid til at ses, så hurtigt som muligt. Et møde behøver jo ikke at være dig og personen på en cafe, eller hjemme hos en af jer, man kan sagtens være aktive sammen og lave noget alternativt. Det vigtigste er vel, at i får set hinanden og får tilbragt noget tid sammen.

Så lad os gøre noget ved sætningen… VI SKAL OGSÅ SNART SES, lad os handle i stedet for bare at sige det.

Vil du være med mig på at handle og se noget mere til alle dem, du holder rigtig meget af ??
Det håber jeg <3

Kærligst Charlotte

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Charlotte Frølund

Du kan følge mig her

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Jeg er helt enig med dig, Charlotte. Jeg har tidligere skrevet om lidt af det samme – bare i forhold til aftaler, der ER lavet, men som så aflyses…!
  For ja, vi vil jo garanteret gerne, men tiden flyver fra os… Og det ER irriterende, at det ikke rigtig bliver til noget – med mindre vi jo virkelig handler på det!
  Det er vel nærmest blevet på linje med et “Vi ses”.
  Jeg er begyndt at tage “Vi skal også snart ses”, som et udtryk for at en eller anden faktisk gerne VIL se mig – og det er jo meget sødt – men det bliver ofte ved den søde tanke, for ja, vi ved, hvordan det er… (og jeg siger ikke, jeg er bedre selv, selv om jeg faktisk ofte forsøger at gøre alvor af det…)
  God idé at du er blevet mere konkret i forhold til straks at hive fat i kalenderen. Jeg tror, du har givet folk noget at tænke over…
  Kh Hanne

  1. Charlotte Frølund

   Tak Hanne, for dit søde svar til indlægget.
   Jeg håber også at jeg har givet folk noget at tænke over, og må også indrømme at jeg har fået langt flere aftaler i mine kalender, efter at jeg er blevet mere konkret og hvis jeg skulle finde på at aflyse en aftale grundet, noget arbejde eller undervisning som er kommet i vejen, giver jeg altid en til to datoer, hvor vi så kan ses 🙂
   Jeg tror også du har ganske ret i, at det skal tolkes som, at folk godt vil se en, når man siger det, men at det bare ikke altid vi når så langt som at få en aftale ind i kalenderen.
   Det er også rart at kunne tænke positivt også selv om man ikke når at ses alligevel 🙂
   Kærligst Charlotte

Skriv et svar