Så kys det nu, det satans liv……

Lige om lidt går år 2018 hæld og vi hopper ind i år 2019.

Dagene op til Nytårsaften, tænker jeg , som mange andre, over hvordan mit år har været.
Mange gange er det lidt de samme tanker, jeg gør mig år efter år, nogle med lidt flere positive tanker end andre. Nogle år med megen glæde og andre fyldt med sorg.

I år er det som sådan også de samme tanker, der går igen, omkring det år der nu om nogle timer er slut, og så alligevel ikke!

For år 2018 har et været et år med rigtig mange nye oplevelser, og ting jeg har været meget taknemmelig for.

Jeg lyttede til Dronningens Nytårstale sidste år, og i denne sagde hun, som hun altid gør, en masse smukke ord, og en masse vigtige ord.
Men en sætning som brændte sig fast inde i mit hoved var denne:
” Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt”

Jeg lyttede og jeg tog hendes kloge ord til mig.
Jeg tænkte, at år 2018, skulle være anderledes end de mange foregående. Jeg skulle lære at slippe kontrollen, lytte noget mere til mig selv og lære at sige PYT, når livet nogen gange blev får hårdt og tungt at være i.
Jeg ville være meget mere MIG og være meget mere ligeglad med, hvad andre mennesker tænkte om mig. Meget mere positiv og fylde mit liv med meget mere glæde.

Jeg har altid elsket at skrive og det resulterede i, at jeg i år valgte at blive Blogger hos KvinderUdenFilter.
Et valg jeg er super glad for at have taget.
Det er blevet til en del blogindlæg om lidt af hvert,  mine tanker, mine følelser og mine hverdagsoplevelser, og jeg er taknemmelig for, at I  har lyst til at læse med og nogen gange også deler jeres erfaringer eller søde ord med mig.
Jeg har igennem KvinderUdenFilter også mødt nogle helt utrolige fantastiske, omsorgsfulde og kærlige kvinder. Et netværk af kvinder, der siger sin mening og er der for en, når man rammer et sort hul, eller svæver på skyerne af lykke. Kvinder der ikke misunder, ikke bagtaler , men bare er der for en.
Sådanne kvinder er guld værd. 
Her har jeg i år 2018 fundet mig nogle helt nye venskaber både på den ene og anden side af broen. Venskaber jeg værdsætter højere end højt <3 

Jeg har tænkt mange tanker i år (ja i år mere end de andre år) om at starte mit eget dansested.
Jeg ville så gerne finde et lokale, hvor jeg kan give min danseglæde videre til andre.
Mit eget sted, hvor der er plads til alle. Et sted med rummelighed og varme og dansekærlighed.
Et sted hvor folk kan komme hen og slippe kontrollen og være sig selv. Et sted hvor jeg kan indrette det super hyggeligt, og hvor folk, der kommer og danser, har lyst til at blive lidt efter timen og sidde og hyggesnakke lidt <3
Men endnu har jeg ikke turde slippe kontrollen og tage springet – for det ville kræve at jeg gik ned i tid i mit fuldtidsjob og gav mig mere tid til at være selvstændig. Og lige her går jeg stadig med livrem og seler. Men jeg leger meget med tanken og måske tør jeg tage springet, inden jeg bliver 50 år.

Jeg glædes, over at min søn er så selvkørende og selvstændig, at han ikke længere har brug for sin mor, som før i tiden, og dette giver mig meget mere tid til mig og til mit liv.
Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke er mærkeligt, at han har løsrevet sig meget de senere år og nu også er i gang med at finde et sted at bo. Men det er jo livets gang og jeg har jo vidst det siden han for 21 år siden lå i mine armene og havde brug for sin mor 100 %.
Nu nyder jeg bare de små 10 % han har brug for mig og glædes over, at jeg har været med til at opdrage en kærlig, opmærksom og meget selvstændig Ung Mand <3

Jeg har i år givet mig mere tid til at være spontan, hoppe ud i livet og gøre ting jeg ikke normalt ville gøre.
Tak for ordene – kære Dronning <3

Jeg har sagt ja tak til ting, jeg normalt ville have overvejet mere end to gange og højst sandsynligt endt med at have sagt nej tak til.
Det har blandt andet bragt mig til Herning for at besøge en af bloggerne. Jeg sagde rent faktisk ja tak til hende før jeg overhovedet havde mødt hende. Ja jeg tror kun, vi havde skrevet sammen i nogle få dage og så inviterede hun mig til at sove hos hende.
Det er så blevet til et fantastisk venskab, og jeg ved, at jeg skal til Herning rigtig mange gange i år 2019.

Jeg har været på en del dates, men er stadig Single med stort S, men det har været nogle lærerige dates og oplevelser jeg ikke har ville være foruden, for jeg har ikke kun mødt spændende mænd, men jeg har også lært nye sider af mig selv af kende.

Jeg har fået nye venskaber og måtte tage afsked med nogle gamle, og fastholdt andre venskaber som går tilbage i snart mere end 15 år.

Jeg har været i Odense og møde to fantastisk mænd – som jeg har kendt i over 30 år – et møde der forhåbentlig i år 2019 bliver til endnu flere, for de to her, de bringer gode minder frem fra en tid,  hvor vi var unge og levede livet uden bekymringer og på trods af, at vi ikke taler sammen tit, så lander vi lige der, hvor vi slap og samtalen går ikke i stå, når vi så ser hinanden, og det vil jeg glæde mig til at forsætte med i år 2019.

 
Nu sidder du så og læser med, og tænker, har hun da ikke oplevet nogen nedture, dårlige ting eller blevet slået i gulvet i år 2018, har det hele bare været lutter lagkage og godt ?
Nej kære dig, der læser med – vel har det da ej….. LIVET er jo ikke kun en stor optur – jeg ville ønske det var – men sådan er det jo ikke. Mit år 2018 har også indeholdt mange nedture, tudeture og rap over næsen! Men mange af disse oplevelser har gjort mig stærkere og løftet mit hovedet højere og gjort at jeg tænker fremad og ud af boksen, og resten af ”lortene” dem har jeg har sagt PYT til. For med PYT kommer man faktisk langt i livet, og så gider jeg ikke se bagud længere.. men kun fremad!!

Med disse ord, vil jeg ønske dig et rigtig fantastisk nytår.
Må det nye år bringe dig mange glæder og dejlige oplevelser.
Husk at nyd livet, vi har nok kun dette ene liv.
Så Kys det nu, det satans Liv <3
Lad os lytte til Dronnings Nytårstale i aften og sammen springe ind i nytåret og glæde os over livet, kærligheden og de mennesker vi har i vores liv <3

Tak fordi du læser med – uden dig – kunne jeg ikke skrive mine tanker og følerser ned <3 
Kærligst Charlotte 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Charlotte Frølund

Du kan følge mig her

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar