Sådan en rigtig Tycho Brahe Dag…..

Nogle dage er virkelig bare dage, man ville vælge man kunne være sprunget over…
 
Denne dag er bestemt sådan en :-/ og så er der alligvel lidt lys i denne dag også. 
 
Som om vores lille familie i forvejen ikke er hårdt ramt i øjeblikket, (hvad har jeg ikke lige lyst at fortælle så åbent om nu og her, men når vi er ude på den anden side og alt er gået godt, så skal jeg nok fortælle mere.)

Så skulle dagen i dag, vise sig at blive endnu et slag i hovedet og bare føje mere til at det pt. er svært at se lyset for enden af tunnelen.

Dagen i dag starter med at jeg måtte sygemelde mig fra jobbet, fordi min krop reagerede overfor de ting, vi pt. går igennem i vores familie, så min krop satte ud, og jeg var svimmel, kvamle og influenza symptomer… Så jeg lyttede og sygemeldte mig og lagde mig på sofaen og blev der indtil kroppen igen føltes normal.

 
Senere på dagen ringer Niecen på 10 år og fortæller mig, at hun pt. befinder sig på skadestuen sammen med sin mor og mormor, fordi en knallertkører har kørt ind i hende, men hun cyklede til skolen sammen  med hendes søster og deres mor), og han giver hende skylden for at slingre på cykelstien…
Min niece vælter og hun brækker sit skinneben…
Stakkels lille pus <3 Mosters hjerte gør ondt på dine vegne <3

Og til Hr. knallertkører, som havde så travlt at han ikke kunne tage hensyn til min niece, til dig har jeg kun at sige… 
“ØHHH Så kør forsigtig udenom og sænk farten – log kommer så nogle Biiib lyde – for det næste jeg ville råbe er ikke pænt… siger jeg bare…” Hvis jeg finder ham…. så………!!!!!
 
 
Det næste der sker er:
Jeg hjælper så min søster med at hente min niece på 8 år på skolen, og mens jeg er der forsvinder min pung, som hænger om mit håndled….
Det opdager jeg først, da jeg står ved min cykel udenfor skolen og tror i første omgang, at den er stjålet, fordi jeg ser nogen løbe forbi mig, da jeg ser pungen mangler.
Jeg løber først ind på skolen for at se om den er der, men kan ikke finde den.
Så ringer jeg til Danske Bank og får mit dankort meldt stjålet, og de spærrer det.

Under fem min. senere, går niecen og jeg en tur ind på skolen igen, for at se om nogen har smidt min pung derinde, og lige der i mellemgangen, ligger den lige så fint, MED ALLE KORT I GOD BEHOLD.
Det var en af niecens skolekammerater der fandt den (hun fik 20 kr. i findeløn og en kæmpe krammer)

Den var ikke stjålet, men i det nogle af eleverne på skolen  har løbet forbi mig, er den gledet af min hånd, da de har skubbet til mig, og jeg har ikke opdaget det.

Så jeg skynder mig at ringe til DanskeBank og sige, jeg har fundet kortet, lad bare vær med at spærre det.. Men der er intet de kan gøre…

Så nu kan jeg så gå i 10 dage uden et dankort og Mobilepay – og have stort set ingen kontanter – og de søde damer  hos DanskeBank siger, du kan bare hæve kontanter i banken.
Mit svar til det er: ØHHH hvilken bank har  nogle kontanter, man kan hæve mere ??? De er jo mere eller minder lukket allesammen.

Og besværret bagefter når det nye kort kommer, huske at ændre mit kortnr. til alle de mange steder jeg får trukket penge fra det…
FUCK det er sååå besværligt….!!!
Men jeg vil skynde mig at sige, at det er da godt det kun er det og ikke at jeg også skal til at spærre og få nye kort til alle de andre ting jeg havde liggende i min pung.
 
MEN for at nævne en god ting…
Så da vi stod i Lagkagehuset for at købe Cookies til den store niece, for at hun skulle have lidt lækkert til hende og hendes gips-ben.
6 kager til 80 kr. 🙂 
Jeg fortæller ekspedienten, at jeg ikke har mit visakort, fordi det er blevet lukket, da jeg troede det var stålet.
Jeg ville så betale via Mobilpay, som den søde ekspedient sagde, at jeg godt måtte sende penge til hende, så ville hun betale for mig, da Lagkagehuset ikke tog imod Mobilpay, så kunne jeg selvfølgelig ikke bruge Mobilepay, for den var jo sat op til mit kort..!!
Så jeg kunne ikke købe de lækre Cookies alligevel.
Så kigger ekspedienten på mig og siger… Tag bare posen med, den giver jeg <3

Hold nu op, hvor var hun sød, sådan en gestus møder man godt nok ikke mange steder mere.. <3

Ekspedienten og eleven der fandt min pung, kommer så meget med i min aftensbøn i nat <3

Tak for søde personligheder, der lige kan gøre en lidt glad på en dag, når man starter op med en dag man helst ville rive fuldstændig ud af kalenderen…..

Håber din dag er bedre end min startede ud med. 
Hvis ikke vil jeg give dig det råd, at der kommer altid en dag i morgen, og når du starter dagen op, så husk at smil til dig selv og dem du møder på din vej, så bliver dagen altid lidt bedre <3

Kærligst Charlotte

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Lotte Hedin

  Sikke da dag du lige har haft smukke 😢 håber din lille søde niece hurtig kommer på benene Igen ❤️ Og til den knallert køre har jeg kun et at sige, håber at karma vil ramme ham rigtig hårdt 😡 sådan en handling er bare ikke i orden 😡 og til dig og dine sender jeg 1000 kærlige tanker ❤️❤️❤️

  1. Charlotte Frølund

   Tak for dine søde ord Lotte <3
   Nej sådan en handling er slet ikke i orden, håber bestemt også at karma rammer ham hårdt !!!!!

   Tusind tak for dine ord og tanker <3

   Kærligst Charlotte

Skriv et svar