Bryd tabuet #3

Det er længe siden i har hørt fra mig men nu er jeg her…

Flere af jer har skrevet privat til mig at i er glade for jeg tør bryde tabuer og det er én ting som jeg gerne vil love jer, det stopper jeg ikke med for det betyder meget for mig at få belyst både de gode ting men også de lidt mere hårde ting i livet.

Jeg får ofte beskeder fra mine søde følgere på instagram som nysgerrigt spørger ind til status på projekt mirakelbaby og jeg er nu endelig klar til at åbne op for hvordan det hele ser ud.

Mange af mine følgere fulgte med på min story for nogle dage siden og der viste jeg at jeg igen var til behandling på Rigshospitalets afdeling for gentagende aborter. Jeg var derinde for at få endnu en forebyggende behandling.

Derefter viste jeg i min story at vi også tog et andet sted hen den dag og her kommer forklaringen på hvor vi var og hvorfor vi var der.

Status er den at jeg igen var blevet gravid men igen mistede jeg graviditeten så derfor har vi valgt at gå skridtet videre.

Jeg føler lidt det her er et af vores sidste håb for at det skal lykkedes. Vi har valgt at blive tilknyttet en fertilitetsklinik, ikke fordi vi ikke kan blive gravide, men udelukkende for at få alt den hjælp vi overhovet kan få og for at hæve vores chancer for en graviditet der i sidste ende bliver til en levende baby.

Vi har det bedste samarbejde med de mega dygtige læger der følger os tæt.

Som lægerne siger er vores problem ikke at opnå graviditeten men at fastholde den/opnå en sund og rask graviditet som min krop vil acceptere så den kan blive siddende i 9 mdr. og ende med en levende baby. Med fertilitetsklinikkens hjælp ryger vores chancer lige lidt højere op for her kan de hjælpe os lidt ekstra sammen med den behandling jeg stadig får på Rigshospitalets afdeling for gentagende aborter.

Jeg har ærligt holdt lidt igen i forhold til at få hjælp på en fertilitetsklinik. Mest af alt fordi jeg er maks hormonel i forvejen (stakkels min mand) så tanken om at jeg skulle have ekstra hormoner ind i min krop har jeg faktisk været mega bange for. Tanker som: blir jeg nu mega forfærdelig at omgåes, får jeg bumser all over, tager jeg sygt meget på osv. har ærligt bremset mig men nu har jeg endelig fundet ro med det hele for mit ønske om et barn mere overskygger så meget en masse bumser, en vægtøgning og evt. ekstra humørsvingninger. Så jeg er virkelig klar til at gå all in på at få et af mine højeste ønsker opfyldt.

Vores “nye” rejse mod en mirakelbaby er skudt igang og jeg er startet på hormoner, men jeg får kun en meget lille bitte dosis så fertilitetslægen kan styrer modningen af mine æg samt ægløsning. Jeg må nemlig helst kun modne 1 æg og maks 2 æg. Modner jeg 3 æg afbrydes forsøget og så skal vi starte forfra udelukkende pga. helbredsmæssige årsager. Jeg er opereret flere gange i min livmoder så risikoen for at den brister ved en tvillinge-graviditet er alt for stor (også en af grundene til jeg ikke MÅ føde vaginalt) så derfor skal der helst kun opstå én graviditet. 

Så status er den at vi stadig er i fuld gang med projekt mirakelbaby og jeg håber inderligt det meget snart er vores tur til at skulle være forældre igen.

Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at dele om vores rejse frem mod en forhåbentlig snart sund og rask graviditet uden for mange komplikationer. Som jeg har det lige nu vil jeg gerne dele det hele men lad os se om min psyke også vil være med for det skal ingen hemmelighed være at det her er vanvittig hårdt.

At blive gravid og miste gang på gang er så hårdt psykisk og jeg syntes ærligt det er hårdt at skulle alt det her igennem men jeg kæmper for ønsket om endnu et mirakelbarn er så stor at jeg nægter at give op.

Jeg har fundet en eller form for “ro” ved IUI for nu er det ude af mine hænder agtigt og det har jeg det faktisk underligt nok okay med selvom jeg er en kontrolfreak. Min krop er som den er og jeg har måtte forsøge at slippe kontrollen i forhold til graviditet længe for det er min krop der bestemmer om der kommer en baby og hvornår det sker. Nu er det fertilitetslægen og min krop der skal samarbejde og det håber jeg så meget på er vores løsning for at få vores ønske om endnu et barn opfyldt.

Fertilitetslægen er yderst optimistisk og det hjælper mig faktisk til at turde tro lidt på det igen. Forhåbentlig kan jeg snart komme med et skriv hvor billedet fortæller alt, nemlig en positiv test samt et billede af et lille mirakel inde i min mave.

Jeg håber og tror på det lykkes <3

Hvis du har nogen spørgsmål omkring vores projekt mirakelbaby eller andet er du altid velkommen til at skrive til mig. Jeg vil svare så godt jeg kan for jeg elsker når i skriver til mig og jeg ved jeg på ingen måde er alene med det her problem.

Vi må støtte, hjælpe og heppe på hinanden <3

#duerikkealene

XOXO Linda

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Linda Eskehøj

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 10 kommentarer

 1. Anne

  Hvor er du bare sej at sige alle disse ting højt. Ønsker dig alt held og lykke med projekt baby! Og ja hormon behandling er virkelig ikke sjovt, og man bliver lidt af en belastning- men mest af alt for en selv;-). Men når man har målet om en baby i øjenene er det slet ikke så slemt. Når jeg idag kigger på mine tvillinger på 1 år, ville jeg gøre det hele igen x 1000!

  1. Linda Eskehøj

   Kære Anne.
   Tusind tak for dine mega søde ord, de varmer <3
   og du har så meget ret, når målet er nået vil det ingen tvivl ha' været det hele værd og jeg glæder mig så meget til det sker <3
   Rigtig god dag til dig 🙂
   XOXO Linda

 2. Aura Haurholm

  Kæmpe krammer til dig, smukke! Jeg hepper også på din krop og fertilitetslægen 🙏🏼💗💗💗

  1. Linda Eskehøj

   Taaaak søde Aura <3
   Krydser for det er det der skal til.
   Kram til dig <3

 3. Charlotte

  Du er altså en af de stærkeste og sejeste kvinder jeg kender ❤️
  Tak for at være så åben og ærlig om noget der er så sårbart og skrøbeligt ❤️
  Jeg håber så inderligt at det lykkes for jer at blive forældre en gang til ❤️
  Sender så mange krammer og positiv energi din vej ❤️🙏

  1. Linda Eskehøj

   Hvor er du bare mega sød som altid Charlotte <3
   Tak, det betyder virkelig meget.
   Mega mange kram til dig <3

 4. Marlene

  Sender de bedste tanker til jer ❤️
  Og det skal nok gå og blive godt alt sammen 🌸💕🙏🏻

  1. Linda Eskehøj

   Tusind tak for dine ord Marlene, jeg tror også på det lykkes <3

 5. Lene

  Jeg kender godt den følelse at opnå graviditet og den lykke som der er forbundet med ønskebarnet for lige så hurtigt at få at vide at der ikke er hjerteblink. 2 gange er mine graviditeter blevet afbrudt og man igen står tomhændet mens mange veninder føder det ene sunde barn efter det andet. Tusind tak fordi du bryder tabuet., det er enormt befriende. For mig var det også hårdt at tage skridtet om fertilitetsbehandling for jeg ønskede et økobarn – men nu er jeg ligeglad hvordan det kommer – bare det kommer ❤️Held og lykke med det hele.🤞🏼

  1. Linda Eskehøj

   Kære Lene.
   Undskyld meget sent svar, havde sket ikke set denne…
   Det gør mig ondt at læse du også har oplevet tab.
   Det gør så pokkers ondt!
   Jeg krydser for du enten er gravid eller snart bliver det 🙏🏻❤️
   Kh. Linda

Skriv et svar