Knuthenborg Safaripark set med en autismemors øjne

(Indeholder reklame)

Knuthenborg Safaripark 2018 med særligt fokus på den helt nye DINOSAURSKOV.

Vi har været så heldige at Knuthenborg Safaripark har inviteret os ned til dem så vi kunne besøge deres skønne park samt se den helt nye DINOSAURSKOV.

Selve parken er indrettet med asfalteret veje som man kører på i ens egen bil. Man kan kører igennem flere forskellige inddelte områder hvor man alle steder kan komme helt tæt på dyrene.

Der er rigtig fint skiltet med om det er farlige dyr, for så skal man blive i sin bil eller om det er dyr hvor man gerne må gå ud af sin bil og hilse på dem hvilke vores børn syntes er mega hyggeligt.

Ved indgangen får man udlevet en rigtig fin brochurer med oversigt over parken og her er der fint beskrevet om de forskellige dyr så man kan fortælle børnene om de dyr man møder på turen rundt i parken og måske også selv blive lidt klogere på de enkelte dyr.

Udover at kunne kører rundt blandt alle dyrene indeholder Knuthenborg Safaripark også Limpopo land som byder på forskellige slags restauranter, ishus og churros og så der et kæmpe areal med legeplads som blandt andet indeholder naturlegeplads, vandlegeplads, vandrutsjebane og vulkanlegeplads m.m.

I år har Knuthenborg Safaripark valgt at foretage deres største investering nogensinde, de har nemlig valgt at udvide med Dinosaurskoven som er et område på 30.000m2.

Dinosaurskoven er inddelt i tre zoner, Palæontologernes base, Fortidsstien og Nutidsstien.

I Dinosaurskoven kan man ikke køre rundt i sin bil, her går man rundt og det gør kun oplevelsen endnu mere virkelig og fantastisk. (man parkere sin bil lige ved siden af Dinosaurskoven)

Vi valgte at starte med at gå gennem “Fortidsstien”.

Ærligt så blev vi alle totalt overrasket over hvor gennemført og hvor virkelighedstro det hele er lavt. Man går langs stien, inde i en skov som er fyldt med træer som minder om de træer der var der dengang dinosaurerne levede. På turen møder man en masse forskellige slags dinosaurer og ved hver dinosaur er der et skilt hvorpå man kan læse fakta om den netop art, virkelig genialt så vi alle fik en masse ny viden.

Der er rigtig god plads på stierne, hvilke er et kæmpe plus for os når vi har Magne med da han ikke bryder sig om at skulle gå tæt sammen med fremmede mennesker og sket ikke hvis der er mange mennesker, så helt perfekt at der var god plads.

Hos Palæontologernees base kunne man gå rundt og opleve deres arbejde og så kunne man selv prøve at finde fossiler i kridtbruddet/fossiludvaskningen.

På Nutidsstien kan man møde kænguruer og emuer og det er altsålidt sejt at alle dinosaurer ikke er uddøde syntes børnene.

Magne er, som mange af jer ved, autist og ekstremt sensitiv så at tage på tur med ham kan være en kæmpe udfordring.

Det geniale ved Knuthenborg Safaripark er, for os, at man kører i sin egen bil så vi på den måde undgår nogen stimuli i forhold til mange fremmede mennesker. Hvis man gerne helt vil undgå andre mennesker kan man undlade legepladsen samt Dinosaurskoven og have bilen pakket med mad, drikke og lidt sødt til turen og stadig få en virkelig god og hyggelig oplevelse ud af Knuthenborg Safaripark. 

Vi som familie med et barn der har særlige behov og to store piger kan virkelig ærligt kun anbefale Knuthenborg Safaripark.

Det er en vildt hyggelig park og vi som familie har oplevet en hel masse og haft en vildt hyggelig dag. Det største plus for os er at man oplever det meste i ens egen bil og så er der ingen tvivl om at den største oplevelse i år var den ultra fede DINOSAURSKOV. 

Den er seriøst et besøg værd!

Har i været i Knuthenborg Safaripark i år eller skal i afsted?

XOXO Linda

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Linda Eskehøj

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Mia-Maria Lie Adelina

  det kunne jeg helt sikkert godt tænke mig, det ser og lyder fantastisk <3

  1. Linda Eskehøj

   Det er så fed en oplevelse, syntes jeg.
   Du må afsted en dag 🙂
   God dag <3

Skriv et svar