Elendige dates og Nytårsforsæt.

Kære Dagbog.

Jeg har endnu ikke har besluttet om jeg skal gå nytåret i møde som ’Lonely Crazy Catwoman’ eller ’Reservehjulet’. Det er om to dage, men med nytårsforsættet in mente, bliver det jo nok som reservehjulet. Så lad os udnytte ventetiden med et lille tilbageblik på året der gik. Og ikke mindst, lad mig skrive lidt mere om det der angstprovokerende nytårsforsæt, som veninderne har udfordret mig med. ALLE ved, at jeg hader udfordringer! Selv om der ingen regler skulle være, så er der alligevel nød til at være lidt sikkerhedsforanstaltninger, trods alt. Der er jo ingen grund til ligefrem at spille med livet som indsats, vel?!

Først tilbageblikket. Det blev året, hvor jeg stiftede bekendtskab med Tinder, og ikke mindst blinddating for første gang. Det var ingen succes. Året har jo nærmest bare været én lang elendig date. Desværre ikke kun pga. fyrenes ringe indsats, nok nærmere på grund af min egen. Den sørgelige konstatering efterlader mig i et stort tomrum. Følelsen af, at være havnet i en kærlighedslabyrint, uden nogen lokkende skattekiste i midten, og kun med blindgyder. På væggene i labyrinten står skrevet: ”Alle de Gode mænd er allerede taget”, ”Ingen vil have sådan en som mig”, ”Jeg har heller ikke brug for en kæreste, alligevel.” Mine veninder er ved at være godt trætte af mig. ”Nu må du simpelthen holde op, Ofelia! Du finder jo aldrig Mr. Right, hvis du kun sidder der og drukner dine ynkeligheder i chokoladeis.” Og helt ærlig, måske har de ret?? Men der må da også være en grænse for, HVOR mange dårlige dates et menneske skal overleve?? ”Nej, Ofelia, man skal kysse mange frøer, før du finder prinsen”, Ja tak, men jeg kysser tydeligvis kun tudserne, og nogen gange vil de ikke en gang kysse! – Og så tænker jeg, hva’ fanden, makker? Er jeg ikke god nok til dig? Hva’ med dig selv, du er da heller ikke ligefrem guds bedste gave til denne jord. Men i sidste ende er det altid mig, der sidder alene som single, i mens han drøner nyforelsket videre med sin prinsesse.

Du husker måske de to elendige dates jeg nævnte sidste gang? Der var én, der faktisk var næsten endnu værre. Den foregik i Biffen. Det er ligesom bare ikke stedet for første date, fandt jeg ud af. Først syntes jeg faktisk, at det var fint nok, for så behøvede tøj, hår og makeup jo ikke at spille 100%, vel? Men så. Man kan jo slet ikke se hinanden, og taler overhovedet ikke sammen?! Helt ærligt, jeg tror aldrig daten opdagede, hvor meget jeg lignede udskidt æblegrød, eller mine rander under øjnene, – vel og mærket på størrelse med de blå IKEA-poser?! Han var den meget distræte type. Han havde med stor umage valgt en action præget spændingsfilm. Normalt er jeg slet ikke til en spændingsfilm af den kaliber, foretrækker faktisk de gode, gamle danske klassikere. Det ved man, hvad er, – men efter at have afslået ham utallige gange, uden at kunne komme med et alternativ, indvilligede jeg til stor fortrydelse i netop denne film. Jeg nænnede ikke at fortælle ham, at jeg er et omvandrende nervevrag med nerverne helt uden på tøjet. Jeg bliver SÅ nemt forskrækket! Dårligt var filmen kommet i gang før popcornene strøg ud over publikum. Hver gang jeg var ved at dø af skræk, lettede jeg og popcornene. Lydeffekterne fór om ørerne på mig. – Og lige her kunne daten have scoret ret billige point ved at være en sand gentleman; fx. ved at rykke lidt tættere på eller tage min hånd. Men der var han tydeligvis ikke. Han var så optaget af den film, at han ikke engang opdagede, hvor popcornene forsvandt hen. Min eventuelle bekymring om outfit osv. var fuldstændig overflødig. Ham her havde aldrig opdaget, om jeg så var den nyopgravet Egtved-pige! Endnu en tilføjelse til listen over dårlige dates.

Hmm, ja’e og så var der jo ham den unge sælger. Det var ganske forfærdeligt at møde ind om mandagen. Var jo nok blevet lidt små lun på ham, men han skal da ikke have sådan en gammel tudse som mig. Desværre havde jeg lidt svært ved at skjule min begejstring, når vores blikke mødtes. Jeg prøvede selvfølgelig at spille cool, og lade som ingenting, men bare han kiggede på mig, rødmede jeg, og mine knæ blev fuldstændig bløde. Heldigvis havde han fundet sig en kæreste, da vi kom tilbage fra sommerferie, – og så var han ligesom afsat. Han var jo heller ikke den rette alligevel, vel? Eller skulle jeg have fortalt ham om mine følelser? Nej! Han har fortjent MEGET bedre.

Min dømmekraft i forhold til mænd er tydeligvis piv-ringe, og det har altså affødt denne forfærdelige udfordring, fra veninderne. Ikke så mange fordomme, på med ja-hatten, og så gå all in, HVER GANG! Ikke noget med at være den pæne, korrekte pige. ”Ofelia, hvis du vil knalde ham, så knalder du ham fandme!” Kors tænkte jeg, tror I, at jeg er sådan én? Jeg vil ikke være en tøjte! – Og SÅ forsatte damerne igen: ”Ofelia, du er 35 år, og har stort set ingen erfaring med sex. Det er nu eller aldrig!”

Så tænkte jeg, Ok, lad gå. Lad os se hvad det kan. Men ALTSÅ, selvom jeg med nytårsforsættet udvider målgruppen til at gælde alle inkl., da min ’egen type’ angiveligt ikke er den rette, så skal sikkerheden stadig tages med i betragtning. Derfor skal min bedste veninde ALTID informeres, INDEN 1. Date: Hvem er han (billede) og hvor mødes vi. Hun er terrier-typen, og jeg ved, at hun vil kastrere fyren med en ske, hvis han så meget som krummer et hår på mit hoved.

Gamle forventninger: Over 185cm, veluddannet, mange penge, veltrænet, helst ingen børn, ikke ryger, smukke øjne, pæne tænder, dufte dejligt, velsoigneret, handyman, omsorgsfuld, romantisk, humor, betænksom, spontan og eventyrlysten, stabil og handlekraftig. BUM! desværre, alt sammen ud til højre, erstattes med MAX 3 ting: Nye Forventninger – Ikke ryger (ej heller snus eller e-smøg), velsoigneret, og humor.

Nytårsforsættet lyder sådan:

  • JA-hatten på: Oprette en profil på Tinder, ikke noget med at søge en bestemt type osv.
  • Hvis en fyr inviterer mig ud, skal jeg sige JA!
  • Da jeg ønsker en mand, som virkelig vil mig, må jeg KUN skrive sammen med mænd, der kontakter mig. Jeg vil jages. Mine veninder siger det er feminint, og så skal jeg være sårbar, afventende, og lyttende. (hvordan gør man overhovedet det?)
  • Det er fra dagsdato forbudt at gå tilbage til en fuser, der er jo en grund til at han var en fuser. Husk det nu, Ofelia!

REGLER for dates:

  1. Knald ALDRIG på første date! Intet godt forhold starter med sex på første date. Manden mister interessen, hvis man kalder for hurtigt. Dét siger damebladene.
  2. ALDRIG med en fremmed fyr hjem fra byen. Det er for farligt. Få hans telefon nummer, og så kan I aftale at mødes en anden dag.
  3. Giv ALDRIG dit telefon nummer ud, du kan få hans!
  4. Inviter ALDRIG en fremmed fyr med hjem til dig, han svær at smide på porten og ved præcis, hvor du bor.
  5. Knald ALDRIG med en ven! Det ødelægger venskabet, og det er ikke det værd!

Kære Dagbog, hvad er det jeg gør? Fortryder allerede… Bed til at det her ikke ender helt galt! Må det nye år bringe mange glæder og oplevelser!

Ofelia

Ofelia

- Ofelia

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg