Den første tid som single.

Kære Dagbog.

Snart er det nytår, og det seneste år som single er ikke gået vanvittig godt. Det vil jeg dele her. Jeg må med skam konstatere, at veninderne muligvis har ret, når de siger, at jeg ikke gør mig umage nok, når jeg dater. Der må nye tiltag til, og faktisk har damerne udfordret mig til et nytårsforsæt: Slut med normer om ’god’ opførsel, kedeligt kone-tøj, slut med nej-hat og fordomme om de stakkels mænd, der ikke får et ben til jorden. Slut med skyhøje forventning til drømmefyren, og afvisninger af ikke-min-type-mændene. På med ja-hatten, og så gå med hvad, der måtte komme, ingen regler!

I løbet af det sidste år, har jeg datet lidt hist og her, uden den store succes. Har været på én enkelt tinder-date. – Men helt ærlig, det er bare slet ikke mig at møde nye mennesker på den måde. Jeg slettede app’en straks daten var afsluttet, jeg orkede ikke at det var SÅ akavet. Billedet passede overhovedet ikke med den person, der dukkede op, og vi havde nær aldrig fundet hinanden, fordi han så så anderledes ud. Han var meget spinkel i forhold til profilbillederne, fordi alle billederne var taget oppe fra. Ikke særlig høj, jeg var højere end ham. Hans tænder, som han så fint havde skjult på alle billederne, lignede simpelthen en håndfuld sten, der var kastet ind i munden på ham, og bagefter var ætset væk af cola. Lige her opstod nogle af mine ufravigelige krav til de fremtidige dates: Han skal have flotte, hvide tænder og et dejligt smil! – også på billeder. Han skal være højere end mig, og gerne muskuløs. Glimt i øjet, en sand gentleman, god humor (jeg elsker at grine) og gerne romantisk. Typen, som husker de små ting i hverdagen, og ham som giver gaver jeg ikke anede, at jeg havde brug for, OG husker mærkedage. Tinder-daten og jeg havde i øvrigt nærmest intet tilfælles ud over én fælles bekendt, og samtalen var tæt på umulig at holde kørende, så ham behøvede jeg IKKE at se igen.

Min korte om end tvivlsomme fornøjelse med Tinder vender jeg tilbage til, en anden dag.

Mine veninder mener ikke, det er at gøre sig umage og vise sig fra sin bedste side, når jeg dukker op til en blinddate iklædt den uldne, højhalset strik, og yndlings pludre-bukserne, måske endda med gamle is-pletter på. De mener heller ikke, at det er godt nok, når både hår- og make up er fra dagen før. Altså, her bagefter kan jeg da godt se det måske var lidt uheldigt, men jeg tænkte, at han måtte tage mig, som jeg var, men måske lige hurtigt nok at ryge i leverpostejs-fælden?? Det var lidt ærgerligt, for han var nu meget sød, men det var alt for hurtigt efter bruddet med min eks-mand. Det var venindernes idé. De mente, at det var på tide at komme ud af fosterstillingen og komme lidt videre med livet, min ex er jo videre for længst. Jeg hulkede utrøsteligt hele vejen igennem daten, fordi ALT mindede om min eks. Stakkels date. De få rester af mascara, der var tilbage fra dagen før, løb så fint ned af kinderne på mig. Den stakkels mand vidste hverken fra eller til, og efter en hurtig kop kaffe, kørte han mig hjem, – og vi udvekslede ikke telefonnumre. Det viste sig, at daten var en tilfældig enlig-far, min veninde havde støvet op i forældregruppen til vores børn, der går på samme skole. Det var slet ikke pinligt til næste fælles arrangement skolen…

Jeg har også prøvet at melde mig ind i div. Singlegrupper på Facebook, men frygten for at blive genkendt i mit netværk, oversteg lysten til nye relationer, så jeg slettede mig hurtigt igen. Og at dømme ud fra mængden af unge kvinder kontra gamle mænd, mindede det mere om et escorte-bureau i forklædning. Dét var heller ikke lige mig.

Min dømmekraft som nyskilt er blevet væsentligt forringet, og har givet problemer mere end én gang, fx til sommerfesten i firmaet, hvor jeg faldt i snak med en af de unge sælgere. Det hele tog en drejning ingen af os havde set komme. Vi havde da snakket lidt tidligere, jeg vidste om ham, at han var 10 år yngre end mig, og ingen børn, og single, men så heller ikke ret meget mere end det.

Det var ikke meningen jeg skulle drikke alkohol til den fest, da jeg skulle køre hjem. – Men stemningen var så god og hyggelig, at jeg lod mig rive med, og den ene drink blev afløst af den anden. Normalt drikker jeg ikke alkohol, så jeg blev virkelig hurtigt bedugget. Jeg tog en, knap så gennemtænkt beslutning om at sove på bagsædet i min VW Up, – uden at overveje størrelsen på min bil. Men helt ærlig, jeg var børnefri, og skyldte ingen noget som helst. Jeg var fri som fuglen.

Inden jeg fik set mig om, var jeg på dansegulvet med den unge, yderst charmerende sælger, og sikke en danse-trold. Hans dans og interesse for mig var overvældende. Hold da op han kunne bevæge sig! Pludselig spurgte han høfligt om lov til at kysse mig, jeg smeltede fuldstændig. Sikke en sand gentleman. Vi fjollede rundt på dansegulvet hele aftenen. Wauw, det var som et eventyr. Hans øjne, hans smil, hans krop. Jeg var solgt! Klokken blev mange og festen sluttede. Den unge mand tilbød overnatning, godt nok i et lånt værelse i kælderen hos en kammerat, som ikke var med til festen, men der var egen indgang. Det virkede som en super idé, og et langt bedre alternativ til bagsædet i Up’en. Hvem havde troet at mit første knald efter skilsmissen skulle være med en 10 år yngre Prince-Charming?? Ikke mig! Og kors, han var en magiker med sine hænder, og ja, resten fungerede da også ganske udmærket. Ved ikke, om det var dårlig sex i ægteskabet eller mangel på samme, eller hans unge alder, der gjorde det ekstra godt, men hold nu op for en fortryllende nat. Det var som om alt forsvandt omkring os. Øjenkontakten, hans smøret, og utrolig sexet smil, vores synkrone åndedrag, jeg var blown away. Det er ultimativt den bedste sex jeg til dato har oplevet. Om morgenen vågnede jeg til følelsen af hans fingre, der tegnede usynlige mønstre rundt på min krop. Jeg sitrede bare ved tanken om nattens hændelser. Om det var tømmermænd eller forelskelse, det ved jeg ikke, men jeg var helt rundtosset. Det var så frækt og lækkert. Jeg havde frygtet det første kys med en fremmed ville føles forkert, men det gjorde det på ingen måde! Skammede mig næsten over, HVOR meget jeg nød det!

De moralske tømmermænd ramte dog som et lyn fra en klar himmel. HAN ER 10 år yngre! Findes der ikke en regel for den slags? Kan jeg blive dømt som børnelokker? Hvad vil folk ikke tænke? Han er jo alt for ung, ingen børn, og han vil vel også giftes på et tidspunkt. Det går jo slet ikke! Afsted med dig, Ofelia, det kan kun gå for langsomt. Jeg lavede snigeren, grebet af panik. Sagde pænt tak for en dejlig nat, og smuttede. Total Walk of shame – Hvad har jeg dog gjort?! Ham behøver jeg ikke se igen. Altså før mandag-morgen!

Kære Dagbog, den oplevelse var bare lidt for meget af det gode. Jeg skulle jo nærmest have første hjælpe til at finde min værdighed igen?? Skammen over at have et engangsknald kunne jeg slet ikke rumme. Denne pæne ordentlige pige. Jeg er opdraget hjemmefra til, at jeg er for god til den slags, og det i øvrigt er noget værre griseri! Herefter besluttede jeg, at det var slut med alkohol, dating og tilfældig sex, og sommerfester på børnenes skole, ja også med firmaet. Ingen fester overhovedet faktisk. Efterfølgende har jeg friend-zoned alle af hankøn. Og derfor må jeg nu med stor ærgrelse gå det nye år i møde som single, igen.

Nu kan jeg så vælge i mellem at holde min børnefrie nytårsaften alene i selskab med min fede, røde hankat, eller tage til fest som reserve-hjulet, da alle andre i selskabet, kommer som par. Hende, den sørgelige, der er inviteret med af medlidenhed.

Jamen, Så Godt Nytår Da!

Ofelia

Ofelia

- Ofelia

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. René

  Fantastisk og medrivende skrevet, nåede både at grine og blive en smule ramt af ja det det kan jeg genkende😉

  Tak for kigget og jeg vender helt sikkert tilbage🤗

  Godt nytår

  1. Ofelia

   Hej René, tak for din besked. Dejligt at du kan smile lidt med, så er mine lidelser ikke helt forgæves ;O) Godt Nytår til dig. Kærligst Ofelia <3

 2. Gitte

  Dejligt at jeg ikke er alene om at opdage hvor hektisk dating markedet er og hvor lidt jeg ønsker tinder, men gerne at finde en , med de værdier du beskriver
  Hvis ikke jeg skulle til corona test i morgen , havde jeg inviteret dig til nytårs aften 🥂🍾🎊

  1. Ofelia

   Hej Gitte, nej du er bestemt ikke alene. Håber jeg med mine beretninger kan få dig til at smile lidt igennem alt det her. Tak for din tanke, mht Nytårsaften, det er sødt af dig. håber du havde en god aften :O) – Godt Nytår Til dig, kærligst fra Ofelia <3

 3. Nicole

  Dejlig historie. Du må ikke skamme dig over tilfældig sex og da slet ikke hvis det var godt. Det er dejligt og sundt. Go for it.
  Af og til er det også rart ikke at skulle være den pæne pige. Hende kæmpede jeg også med da jeg blev skilt for 4 år siden. Det skal ikke lyde som om jeg knalder til højre og venstre men efter 100 års kedelig sex med eksmanden, har jeg fundet ud af st der findes mænd som virkelig kan deres kram og som sætter stor ære i det. Det vil jeg have mere af.
  Forsinket godt nytår.

Skriv et svar

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg