Opus Kropsterapi

Jeg hedder Karen-Sofie (bliver kaldt for Fie) og jeg er uddannet Totum kropsterapeut. Jeg har klinikken Opus Kropsterapi i Farum.

Opus betyder behov på Latin og dette gav god mening for mig da jeg skulle finde navnet til klinikken. Alle har på den ene eller anden måde behov for hjælp til at få løsnet op for nogle ting, enten psykisk eller fysisk, og igen at kunne føle lethed.

Jeg har, af to omgange, været ramt af stress og oplevet et par traumer ligeledes i mit voksenliv. Alt dette har sat sine spor i min krop og i mit sind.

Da jeg senest blev ramt af stress, kunne jeg slet ikke mærke mig selv og min krop. Jeg forstod ikke, at netop Jeg kunne få stress. Jeg ville jo gerne have styr på det hele både som karrierekvinde, som hustru og som mor for mine børn. Men jeg var ramt.

Udover det fik min far konstateret uhelbredelig kræft og blev lam af det fra den ene time til den anden en nat. Her stod det klart at hvis jeg skulle finde tilbage til mig selv og mit overskud, for at kunne være der den sidste tid for ham og mig selv så skulle jeg lave noget, der gav mening for mig.

Jeg har selv fået kropsterapeutiske behandlinger da jeg blev ramt af stress, den sidste gang. For mig gav det mening ikke kun at sidde at snakke med en psykolog men også det at mærke på min krop hvordan den egentligt føltes og havde det. Det stod klart for mig, at jeg havde isoleret mit hoved fra min krop. Krop og sind hænger sammen!

Jeg valgte at tage uddannelsen som Totum kropsterapeut for netop, at kunne hjælpe andre med både psykiske og fysiske udfordringer. I mit daglige arbejde med mine klienter i min klinik i Farum, er jeg drevet af at hjælpe dem til at få det bedre i deres krop og i deres sind. Det der er så fantastisk og givende er at kropsterapi er for alle! En frossen skulder, migræne, et dårligt knæ, stress er bare en lille del af de problemstillinger jeg kan afhjælpe. Der er også plads til dem som bare trænger til at få en pulserende opløftende massage hvor der er plads til omsorg og forståelse og bare det kun at skulle være sig selv i 60 min. Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde og nysgerrig på kroppens tilstand og den mulige vej til at få den til at føles let og fri igen.

Derudover er jeg er mor til to børn, Elisa på 10 år og Mads på 8 år og er gift med Frederik. Han er min største støtte i livet og jeg er glad for at han altid har været ved min side i medgang og modgang, lige siden vi lærte hinanden at kende på HHX i 1996.

Jeg glæder mig meget til at være en del af dette forum og til at kunne dele ud af viden og fortællinger om krop og sind samt erfaringer.

Kh Fie

Hvis du har lyst må du gerne dele:

Indlæg fra Opus kropsterapi