54 år, og jeg har absolut ikke lyst til at kalde mig “gammel”.

Livets udfordringer igennem mit liv har sat nogle spor på min sjæl.
Men jeg har enten lært at leve med dem eller også har jeg lært at takle dem… altså stort set. Men der er én ting som forbliver et mysterium for mig. Og det er jer kære “kvinder”.

Jeg har været – jeg vil kalde det “lykkeligt gift” i snart 25 år med samme kærlige intelligente kvinde og sammen har vi fået to drenge, super intelligente.
Vi har skabt os et særdeles godt liv i Danmark med trygge rammer for drengene.
Hus, bil, motorcykel, et par gange ferier om året.
Altså jeg burde umiddelbart ikke klage over noget hverken materialistisk eller på kærligheds siden.
Min kone er endda 10 år yngre end mig og vore sexliv er også meget velfungerende og stort set uden hæmninger, dog respektfuldt.

Jeg har et meget åbent forhold med min kone og vi snakker om ALT, heriblandt om vores våde fantasier om at oplevet et seksuelt forhold med andre mænd eller kvinder.
Men ingen af os tør træde netop ind i det meget ukendte mørke område. Vi er yderst nysgerrige, men vi er bange for at ødelægge vores forhold, hvis vi skulle prøve det mindste af det.

Jeg finder det meget naturligt at være tiltrukket af modsatte køn, selv hvis de er meget yngre end mig selv. Men jeg kan endnu ikke afgøre om det er seksuelt tiltrækning.
Jeg har ikke oplevet det frie forhold mellem kønnene i det land, jeg kommer fra.
Især under kaotiske omstændigheder præget af en revolution og efterfølgende 8 års krig og religiøs herredømme.
Jeg havde ellers haft hemmelige dates af seksuel karakter med pigerne i mit hjemland. Men det har ikke været nok for mig at slukke for “tørsten”.
Det må være årsagen til mit savn og nysgerrighed omkring jer, kvinder. Det er som om jeg ikke har oplevet livet fuldkommen, hvad angår kvinder.
Selv efter at jeg kom til Danmark for 30 år siden, kunne jeg heller ikke finde ud af det med de danske piger.
Jeg stod overfor andre udfordringer heriblandt sproget og manglende kultur forståelse, haltende selvtillid og selvværd, fordi jeg kom fra den kaotiske del af verden og der blev talt om det rigtig meget… plus mange andre paradigmer.

Jeg arbejder som hobby fotograf og instinktivt er jeg tiltrukket af at fotografere unge piger/kvinder. Min hustru er 100% med på ideen om, at jeg skal øve mig som fotograf og have det sjovt. INGEN hemmeligheder der, tak og gudskelov – jeg HADER hemmeligheder i livet 🙂

Jeg arbejder efterhånden på den idé, at “If I want to be free, I need to be ME, but not the “me” that I think, you think I should be”. Det er noget, som jeg er begyndt at opleve og nyde, men der er stadigvæk lang vej at for at komme i mål. Men så kom jeg i tanker om at benytte mig af denne chance/mulighed og dele mine tanker og følelser med verden.

Hvad siger eksperterne så?

Jeg ved godt, jeg roder måske lidt for meget, men det har også nok noget af gøre med det rod, jeg har i hovedet, OG ikke mindst mine sproglige færdigheder, som hæmmer mig i at kunne udtrykke mig mere præcist. Men jeg tror, jeg har formået at skabe et billede af hvad der foregå inde i mig 🙂

Kh. til alle jer skønne mennesker og tak for jeres tid.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Hamid

Andre indlæg i denne kategori

Lisbett Wedendahl

Kvinderudenfilter.dk har stillet Lisbett Wedendahl 10 spørgmål… Navn: Lisbett Wedendahl Din alder: 47 Profession: Står bag selvhjælpsuniverset LIFTYOURMIND,

Læs indlægget »

Skriv et svar