Nu starter mit livs kamp

Kigger mig i spejlet – jeg ser præcis hvad jordemoderen mener!!
Har kort forinden bandet hende langt væk, men hun har jo evigt ret – En epidural blokade pga. min vægt! WTF!! Det skal de sgu ikke bestemme. 

En skøn knægt på 4400 g og 56 cm kommer til verden efter 4 opslidende døgn..

Dagene går og vi er klar til en lillebrøster, men hvad sker det lige??!
Første gang blev vi gravide efter 6 mdr’s forsøg, men denne gang gik der 1 år og 6 mdr, og så opstartede vi fertilitetsbehandling. (heldigt for mig slap jeg for at skulle igennem det offentlige da min søde gynækolog ordnede det). Efter 2 insemineringer
var jeg atter gravid. Min graviditets sukkersyge havde på det tidspunkt udviklet sig til forstadier til type 2 diabetes. I hele graviditeten fløj tankerne rundt og omgivelserne fortalte mig gang på gang at jeg var fed!!

Jeg tog mit livs beslutning 3 mdr. efter fødslen af mit 2. barn og fik sendt en henvisning med henblik på en gastric bypass. Jeg blev hurtigt godkendt med en skræmmende BMI på 52 og en kampvægt på 153.6 kg….

Den 10 juli 2012 (4 dage før min 33 års fødselsdag) havde jeg tabt 8 % af min startvægt og blev opereret.

Nu starter mit livs kamp og det er ikke en “dans på roser” eller en “nem løsning”. Dagligt hører jeg om fordommene og at det jo er nemt når man er opereret. Ingen tænker på konsekvenserne af at min anatomi er blevet ændret resten af mit liv. Jeg lever dagligt med konsekvenserne (lider af vitamin, mineral og jernmangel)

Aldrig har jeg dog fortrudt mit valg! 67 kg er tabt.. (dog mangler jeg nu små 35 kg pga. en graviditet 13 mdr efter min operation for at nå min målvægt, så jeg kan få fjernet overskydende maveskind).

En evig kamp om at leve op til idealerne og ens indre stemme slutter aldrig!

Tak fordi du læste med.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Indsæt navn her

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar