Beauty – Farvel til trist hud

 

 

Hvis du har fulgt med i mit seneste indlæg, havde jeg faktisk lovet at skrive lidt om revitaLash serum, det kommer også lidt senere i indlægget.

Først, mit nyeste skud på stammen ”aka” på beauty must-have listen, nemlig aloe vera gel.

 

 

Aloe vera gel er et produkt der virkelig skaber magi! Og hvad mener jeg så lige med det? Jo altså ser i, en dag stod jeg op og kiggede mig selv i spejlet – syntes at min hud var begyndt at se lidt træt og indtørret ud. Når man som jeg, ryger lidt for mange cigaretter i perioder, er det bare opskriften på endnu mere dehydreret og trist hud.

Jeg kunne simpelthen ikke gå igennem mine tyvere uden at tage fat om mit hud problem, så google min bedste ven, blev researchet på livet løs. Der fandt jeg frem til flere mennesker der havde nævnt aloe vera, mod fine linjer.

Raskt bestilte jeg fra en amerikansk hjemmeside aloe gelen, som oveni købet ikke kostede særlig meget.

Den blev leveret overraskende hurtig, knap nok en uge! Jeg begyndte at påføre den inden jeg gik i seng om aftenen.  Efter en uge kunne jeg allerede se en væsentligt forbedring af de små linjer jeg havde under øjnene. Efterfølgende har jeg brugt den som maske, smurt et tykt lag i ansigtet og sovet med den nogle gange om ugen. Måtte simpelthen dele det med andre der skulle have samme problem. Der er nok allerede nogle der sidder derude og har det på sin beauty liste og nyder godt af dens fantastiske egenskaber, som både er godt for solbrændt hud, anti-aging og acne da aloe vera nemlig indeholder et antiinflammatorisk stof. What´s not to love.

Man kan også benytte den som hårmaske,  det har jeg endnu ikke kastet mig ud i.

RevitaLash – Lader dine vipper gro!

Egentlig havde jeg dokumenteret denne vækst process af mine vipper med billeder. Men jeg har desværre mistet mine før billeder, i stedet må jeg prøve at skrive om min erfaring med revitaLash.

Der gik allerede en uge før jeg noterede resultater. Mine vipper blev længere, jeg blev gladere.

Efter ca. to ugers brug syntes jeg egentlig at de var blevet lidt for lange. Nogle steder var mine vipper længere end andre. Det gav dog super god mening da jeg efter et lash extensions kursus havde lært om vippers cyklus. Der er 3 forskellige faser og ens vippehår falder ud efter ca. 14-21 dage. Alt afhængigt af hvor dine vippehår er i den cyklus, vil de naturligvis ikke have samme længde.

 

Jeg brød mig egentlig ikke om den markante længde forskel jeg havde formået at ”rode mine vipper ud i” derfor valgte jeg at give mine vipper en pause for serummet. Men kort sagt, det virkede i den grad på mine vipper.

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar