CORONA LIVET – 5 ting du kan tage dig til som kan forandre dit liv positivt

Ja nu håber jeg ikke at jeg støder nogen, men jeg føler mig som en høne i bur. Som sædvanligt skal jeg da lige have min intro sætning med, inden jeg påbegynder skriveriet yderligere. Det er længe siden, meget meget længe siden at i har hørt fra mig”  for gud fandme er det da længe siden at i har hørt fra mig! Jeg har hængt på og holdt ud i forhold til mit liv –  MEN nu er jeg her. Nyt kapitel, nyt år!

 Jeg er næsten lige vågnet fra en 11 timers lang søvn, og er lidt rundt på gulvet. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor at jeg så tænker ”det er da nu du skal skrive et indlæg”

for oftest er jeg omtumlet, sproget er mere direkte og grimt. Men det er mig og det må man tage med, selvom jeg sagtens kan skrive alt i pæne formelle toner… tak, men nej tak.

 Som nævnt er det blot omkring 3 uger siden at jeg afsluttede min uddannelse, jeg føler at det er de længste 3 uger nogensinde. Hvad fanden får folk tiden til at gå med, har jeg ofte funderet over, andet end bare at stene tomt ind i en skærm (jeg gør det selv, no judgement there)

Anyways her kommer jeg med mine 5 bud på hvad man kan finde på, hvis man stadig går hjemme.

 1. Start på en drømme hobby!

Altså jeg har siden jeg var 12 år, været fanatisk omkring det at sidde ved et klaver.  Så nu var det på tide at anskaffe mig et digitalt klaver – ikke nok med det, tog jeg i sommers et DJ kursus via FUTURE FEMALE SOUNDS, en fantastisk fond der har som mål, at sørge for at gøre DJ kundskaben tilgængelig for kvinder verden over. Tia, som er skaberen bag, rejser rundt og underviser kvinder, transseksuelle og binære i DJ kunstskaber. Talk about a fucking cool woman! Nå men det var et sidespring, start på dine drømme hobbies var pointen.

 1. Revurder dit liv og dine mål.

Hvis der er noget at coronaen har været medvirkende til, har det været at sætte en stopper for menneskets hektiske hverdag, i hvert fald for mange. Har du tænkt over om du virkelig lever efter dine egne ønsker og mål? måske har du placeret dig i en kasse, dannet ud fra familie/venners forventning til til dig?

For mit vedkommende, er jeg kommet tættere på de værdier og mål JEG ønsker at leve efter. Det har været en lang process jeg ofte har tænkt over, on/off, men coronaen har givet mig et ekstra skub i at leve tro mod mig selv.

 1. I forlængelse med punkt nr. 2 – for ca. 1 år døde min daværende kæreste, som nogle nok husker. Det satte for det første et fuldstændig manisk skub i gang hos mig, hvor jeg bare gjorde ting, uden at tænker vitterligt over det. Det var både godt og skidt. Jeg fik rejst og mødt fantastiske mennesker, men jeg fik også såret nogle mennesker og mig selv undervejs, lesson learned. Mit motto har altid været at livet er for kort. For livet det er fucking kort. Jeg føler at mine 29 år er forbipasseret på et splitsekund, og hvis jeg ganger ”den” tidsmæssige fornemmelse af 29 år op med 2, ja så er jeg næsten 60 år. Do you get the point, eller er det alt for dyb eller ligegyldig en tankegang for dig, måske nærmest trist… Anyways, med det i mente havde jeg undersøgt på, nogle af de største fortrydelser folk havde på deres dødsleje. I får 7 af dem her:
 •   “I wish I didn’t hold back my feelings.” …
 •   “I wish I stayed in touch.” …
 •   “I wish I was happier.” …
 •   “I wish I cared less of what others think.” …
 •   “I wish I didn’t worry so much.” …
 •   “I wish I took better care of myself.” …
 •   “I wish I didn’t take life for granted.” …
 •   “I wish I lived in the now”

Jeg forsøger at være opmærksom på, at leve efter nogle af de ting på listen. Fordi det betyder noget for mig, at leve et liv jeg kan se tilbage på med glæde, istedet for at være en iskold skid, der tog venner og familie for givet, fordi mit hjerte i virkeligheden var lukket.

Mon der er noget fra eller udover listen du vil ændre på i dit eget liv?

 1. Ryd ud

Hvad er bedre end at få styr på hjemmet eller sit værelse ( Jeg bor p.t på noget der minder om 10 kvadratmeter, så jeg rydder ofte op og ud #oprydningsfreak )

Nyt år nyt rod. Hvorfor ikke få ryddet ud i det man ikke bruger, doner det eller sælg det hvis man har behov for lidt ekstra indtjening. Jeg tvivler på at jeg er den eneste der har haft et par sko, eller en kjole hængende hvor man tænker ja den skal jeg have på når jeg har tabt mig og inderst inde ved man godt, at man aldrig kommer til have den på. Udover mindre rod,  er det også påvist at der er visse fordele ved at rydde ud, såsom reduceret angst og stress samt højere selvværd. What’s not to love

 1. Ryd ud – Sociale medier.

Kender du det, når man scroller igennem instagram og har brugt timevis på alverdens ligegyldige ting, det kender jeg. Follows som afspejler forskellige perioder og dermed forskellige interesser i mit liv. Så oftest har jeg alt for mange forskellige fitness guruer, hvor jeg kun gør brug af en, en masse mad, og ligegyldige sider, der prøver at gøre mig til forbruger af ligegyldige produkter, der ikke giver mig nogen værdi. Adios!

Jeg forsøger at rydde ud, så jeg kun følger dem jeg synes der bringer inspiration, eller på en anden måde kan bringe visuel glæde eller værdi. Følger stadig rigtig mange sider, men jeg har også mange interesser.

Pointen er ryd ud i det der ikke gavner dig mentalt.

We are what we consume.

Det var det for denne gang, tak fordi at du læste med.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar