Beauty rutine – Gua sha

Gua sha? Hvis ikke du allerede har hørt om det, har du muligheden for at læse lidt i dette blogindlæg. 

Gua sha er en oldgammel, traditionel kinesisk medicinsk måde, at mindske muskelømheder samt at øge blodtilstrømningen, forskellige steder på kroppen. I den vestlige verden, er den især blevet kendt for dens skønhedsfremmende egenskaber. Herunder skulle den blandt andet kunne formindske rynker, reducere hævelser og øge gløden i ansigtet.

Redskabet findes i forskellige stenarter, herunder Rosa kvarts og Jade. 

Jeg har tilegnet mig dette fantastiske redskab, og det er nu en uundværlig del af min self-care og beauty rutine, gerne 2 gange om ugen.

Sådan bruger jeg den til enten ansigtet eller ømme nakke/skulder muskler. 

Ansigt: Jeg tilføre olie i ansigtet og på Gua shaen ( jeg er glad for argan olie, men du kan bruge enhver olie som er henvendt, til brug på ansigtet. ) Derefter massere jeg med Gua Shaen ansigtet i opad gående bevægelser, sørg for ikke at trykke alt for hårdt, så du ikke laver skader. 

Det gør jeg over hele ansigtet, og især omkring kæberne, hvor jeg godt kan være øm, grundet periodevis stress/skæren tænder. Du vil opleve at få den fineste glød, efter en omgang med Gua shaen. 

Nakke/skulder: Det er selvføgelig lidt mere besværligt, men det er helt genialt, hvis man f.eks ikke har en partner, til at hjælpe med at  trykke sine ømme nakke/skuldre. 

Starter med samme procedure, olie, og derefter massere jeg den op af nakken og hen af skuldrene, især ved de områder der er ømme, der kan man godt trykke lidt hårdere alt efter hvad man foretrækker, da huden er mindre sart end i ansigtet.

Gua shaen har gjort underværker for mine spændinger i nakken, og mit ansigt som udseendesmæssigt er blevet “friskere”. Man føler en helt ny energi og forløsning bagefter, så det er helt klart værd at prøve af. 

Dette er blot min måde at bruge dette skønne redskab på, der findes et utal af artikler og vidoer på youtube, man kan nørde, hvis man gerne vil dykker nærmere ned i metoder m.m. 

Her er linket til en video, som forklarer hvilke skønne egenskaber Gua shaen kan tilføre  https://www.youtube.com/watch?v=xrcS5m665OM 

Skønne forårs hilsner 

Mary

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar