Beauty rutine – har du en?

Har du mon en beauty rutine?

Når alderen så småt begynder at sætte sine tidlige spor (eller måske allerede har gjort for længe siden)

begynder man måske ligesom jeg, febrilsk at committe sig til en skønhedsrutine, med håbet om at komme nogle år i forkøbet. Nu skal det så også siges at jeg både ryger og drikker hvilket ikke hjælper særligt på forebyggelsen.

Men her er et eksempel på min egen daglige rutine.

Morgen

Når jeg står op om morgenen starter jeg dagen med en kop te eller et glas varmt vand. Dette har en række helbredsmæssige fordele og er med til at vække kroppen på en nænsom måde. Min far som  næsten er 70 år, har selv gjort det i mange år og holder sig ekstraordinært godt.

Tip

Hvis man har en tendens til oppustet mave kan jeg anbefale mynte te eller ingefær te – især mynte te er med til at hjælpe med at slippe af med eventuelle gas der skulle være 😉  Prøv selv og læg mærke til effekten.

Jeg tager derefter  mine kosttilskud med teen. Dette er det jeg tager for tiden.

Fiskeolie og hørfrøolie har hjulpet på min ekstremt tørre hud. Her snakker vi om hud der seriøst lignede et print af saharas ørken. Ja, jeg kunne være bedre til at drikke vand men arbejder stadig på den del.

Ansigt

Når jeg har taget mig af den indre pleje, tager jeg mig af det ydre.

Bruger på nuværende tidspunkt disse produkter som er super budgetvenlige  – perfekt hvis man er studerende eller på budget.

  1. Jeg starter med at rense min hud med en ansigts vask, derefter renser jeg med MicellAir for at makeuppen sætter sig bedre, altså at eventuelle olierester er fjernet.

2. Serum, fra Dr. Scheller er en af mine must produkter – Den hjælper med at gøre min hud mere ensartet og giver en fin glød.

3. En lille mængde ansigts creme skal der til, bare for at fugte yderligere samt at undgå at skabe for meget  friktion når jeg putter make-up under øjnene og dermed forbygge linjer.

Makeup

Jeg har valgt ikke at skrive om min make-up rutine i dette indlæg, men smid en kommentar hvis der er stemning for det.  Primært bruger jeg concealer under øjnene, mascara, farve på læberne og blush. Jeg bruger ikke foundation da min hud ikke er glad for det – hvis jeg føler jeg har behov for lidt dække bruger jeg Youth Lab CC cream, den kan anbefales, da den er meget let og giver et naturligt finish.

Aften

Om aftenen renser jeg min vandfaste mascara af som noget af det første ( jeg benytter vandfast mascara da jeg har lige asiatiske vipper, det hjælper med at holde holde bukket) Derefter vasker jeg ansigtet for at fjerne olien fra makeup fjerneren. Putter serum på, lidt argan olie og p.t Q10 niveau under øjnene.

Argan olie en af mine yndlings olier, og har hjulpet med at fjerne min søns sindsyge forvorte som almindeligt lægemiddel ikke kunne hjælpe på , desuden  fjerner det forkølelses sår på ingen tid.

Sidst men ikke mindst min nyeste opdagelse – revitalash! Det er et vidunder middel og jeg kommer nok til at skrive et indlæg om mine egne resultater med denne vippeserum.

Jeg håber at det var brugbart – læs med næste gang jeg smider et beauty indlæg ud for jeg nyder at skrive om nye opdagelser indenfor  beauty produkter, så det vil jeg nok fokusere lidt mere på.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Sandra Nissen

    Tak for et godt indlæg. Ja, jeg har bestemt en beautyrutine. Jeg renser ansigtet morgen og aften (wash + tonic) og så en god dagcreme.
    Hver aften bliver makup fjernet (næsten altid…). Og så solcreme. Især ansigtet. Hilsen Sandra Nissen

Skriv et svar