D´d relation – Disciplin/Dominant

D´d forholdet i den rendyrkede form, består af en Dominant, der går ind for Disciplin og en slave eller slavinde. Disciplin/Dominante opnår vellyst ved at eje den underkastede totalt. Vi kalder det  mental tilfredsstillelse/mental orgasme, her i hjemmet.

D´d er et totalt afhængighedsforhold, i modsætning til den mindre afhængighed indenfor traditionelle parforhold og ægteskaber. Den dominante ejer krop, sjæl og seksualitet hos den underkastede. Den Dominante bestemmer enevældigt, hvad der skal foregå på alle livets områder. Hjemme hos os, skal ludertøsen spørge om alt, eks. hvis hun ser en kjole hun får lyst til, at købe, skal hun altid huske, at spørge! Hun har endnu ikke fået et nej, men det er Master som tager beslutningen. Trusser og bh er et fy-ord herhjemme og bruges ikke i den normale hverdag. Dog skal man altid huske på ikke at pådutte andre ens små-frække ideer og lyster, altså anstøde folk og fæ.

Slaven/slavinden opnår tryghed ved aldrig, at skulle tage beslutninger, samt vellyst ved, at glæde og tilfredsstille den Dominante. Det er en stor glæde og enorm varm befriende følelse bare, at ligge ved masters fødder og bare vente på ordre, det giver en enorm ro og fred i kroppen. 

Det som kendetegner et typisk D´d forhold er : Den dominantes regler, gammeldags tugt, psykisk afstraffelse, kærlighed, samt 100% ejerskab og lydighed. Det er nogle af nøgleordene i forholdet.

Men som i jo sikkert har luret har vi mange andre lyster som fylder i forholdet.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar