Mørket…

Mine øjne er dækket til med et sort silke blødt blindfole, jeg har musik i ørerne, min egen helt egen playliste kun til leg, det eneste jeg ænser er Masters tilstedeværelse.

Jeg ved ikke hvad han laver, men fornemmer han betragter mig, mens han går rundt om mig!

Hans åndedræt rammer min hud, hans hånd strejfer min arm, kuldegysninger kommer som bølger hen over hele kroppen. Jeg står nøgen, sårbar og giver mig fuldstændigt hen til Master.

Tanken om ikke, at kende hans næste skridt pirrer mig og alle mine sanser arbejder på højtryk. Jeg er mildt sagt liderlig, som altid.

Jeg har gåsehud og alt hvad der nu kan stritte, stritter. Mine brystvorter strutter som aldrig før, ved at Master elsker synet som det er lige nu.

Tankerne faider ud og jeg kan mærke at jeg langsomt forsvinder ind i subspace. Hjernen kobles fra og følelserne kobles til. Mærker pludselig Master kommer frem mod mig, helt tæt på, han tager min ene hånd og giver den en lædermanchet på. Så den anden hånd, leger let med mine fingre og fletter sine med mine, kan mærke en ro og en dyb tillid til Master og puster afslappet ud, hvorpå han giver mig den sidste lædermanchet på.

Mærker han binder reb i manchetterne og trækker armene op over hovedet. Jeg mærker et lille skub i knæhaserne, jeg går ned i knæ, master binder rebet fast. Master markerer med spanskrøret imellem mine ben, jeg spreder benene lidt og mærker Master er tilfreds.

Kan mærke Masters øjne hviler på mig, jeg venter pænt på Masters næste træk.

Der går lidt tid, men pludselig kan jeg mærke Master mærker efter hvor tændt jeg er, to fingre glider langt i fissen på mig, ja Master jeg er MEGET våd, Jeg er klar, tænker jeg! Fingrene forsvinder et kort øjeblik og i det næste kan jeg slikke Masters fingre rene for mine safter, jeg er grundig og slikker på min egen sensuelle og sultne måde! Master tager et fast greb i hagen på mig, drejer mit ansigt mod ham og kysser mig intenst. Han slipper mig og væk er han igen!

Lidt efter mærker jeg en syngende lussing, nu er jeg helt klar til Masters kyndige behandling!

Det første smæk rammer perfekt, på min ene balde, med vores opvarmningspisk, med lange bløde læderlameller, så den anden side ”KLASK”

Sådan bliver Master ved, til jeg er varm og rød.

Lige som jeg troede han var færdig, kommer slagene rundt på overkroppen, var jeg ikke bundet op, var jeg nok faldet sammen af lettelse. Slagene på overkroppen løsner alle mine spændte muskler og får mig til at slappe endnu mere af.

Der blev helt roligt omkring mig, det kan være svært at orientere sig med bind for øjnene og musik på ørene. Men i mit tilfælde hjælper det mig til, at lukke verden HELT ude, oplevelsen bliver langt mere intens og fræk. Men det kræver man stoler blindt på sin Master/Herre.

Jeg mærker et kæmpe klask på den ene balde og hele kroppen gynger rundt, slagene kommer stødt og roligt men i stigende hastighed. Pisken Master bruger er så tung og hård, så hvis man bliver ved endnu hurtigere, kan man nemt få orgasme. Da piske-slagene skaber en bølgeeffekt i hele skridtet og påvirker i den grad klitoris.

Master nyder min upåklagelige jamren, jeg falder dybere og dybere ind i mig selv og min nydelse. Master tager min klynkende jamren som en indbydelse til lidt flere slag i min ret så røde røv, han mærker efter med mellemrum på min varme frække, uimodståelige, indbydendene røv. Hans fingre glider sensuelt henover huden, det eneste jeg ved med sikkerhed er, man ved ALDRIG hvornår nydelsen glider over i smerte. De følges ofte hånd i hånd i mit univers.

Dog kommer smerten ikke lige her, men mine arme kommer ned og jeg lægger mig på gulvet.

Master er i stødet og griber hårdt fat i mit hår. Jeg tager mig hurtigere op på knæ end først tænkt. Det gør for ondt til ikke at lystre, master siger; sæt dig op på Masters fantastiske pik, nu har du været dygtig, nyd mens du kan!

Jeg bevæger mig op og ned i frække rørelser, vrikker med skridtet og tiltusker mig den ene orgasme efter den anden, skælver og nyder nuet!

Hører master sige; Så er det vidst godt ludertøs. Trækker mig hårdt i håret, følger villigt med ned til Masters fantastiske pik som er smurt ind i mine safter fra top til rod. Så ludertøs, ryd op efter dig, slik rent og tag imod masters sperm.

Jeg slikker villigt og omhyggeligt, leger med min tunge, bruger alle kyndige knep, så Master får maximal nydelse. Mine læber dykker ned over Masters pik, jeg bider let med tænderne bag læberne så jeg bedre får fat og det giver et godt tryk mod pikken. Glider rytmisk op og ned mens tungen leger mod pikken som jeg lyster. Ind imellem tager jeg pikken godt og dybt, til roden med små lette stød. Hører Master stønner og udstøder et; åååååårrrggghh

Så ved jeg, Ludertøsen, at jeg gør et godt job! Det er det jeg er her for, Master og kun Master!

Jeg rykker lidt ned og leger med masters nosser, Master spiller pik og det tænder mig for vildt!!

Jeg slikker rent og tager så meget jeg kan i munden og leger med tungen. Slikker ved roden og nosserne. Master udstøder; Op og ta Masters sperm! Jeg skynder mig op og tager imod al spermen og glider ned over pikken og leger blidt med tunge og læber.

Jeg kryber op og ligger i ske med Master og der ligger vi længe og nyder hinandens nærvær og kærlighed.

 

 

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar