Hvad fantaserer vi om når vi onanerer?

Vi lader os rive med – og shit hvor er det frækt mens vi er i gang!

Hvis jeg spørger mine veninder om jeg er den eneste der kan ligge en hel dag under dynen for at onanere, så er svaret, at det gør vi vel alle sammen i ny og næ!

Kender i de der dage, hvor man er så stang hamrende liderlig, at det nærmest gør ondt i og brænder for neden?

Lige de dage har jeg haft mange af, og det er også de dage hvor jeg er allermest tilbøjelig til at sætte alverdens ting i gang.. F.eks. Åbne en scor profil hvor jeg ligger og bliver vildt tændt af en fræk korrespondance, billeder og frække profiler, og tænker nu gør jeg det fanme! Nu mødes jeg med ham her, så han kan gennemknalde mig!

Eller når vi ligger der og onanerer og der florerer de vildeste og nogle gange, sindssygt urealistiske fantasier igennem hovedet på os! F.eks 20 mænd på ræd og række, som står i kø for at kneppe os, og bade os ind i deres væsker! Eller når vi fantaserer om andre ukendte piger, gerne flere på en gang!

We get court in the moment! Vi lader os rive med, og shit hvor er det frækt mens vi er i gang!

MEN så snart vi er kommet, så snart vi har nået vores klimaks og fået den 7. orgasme på en dag, og har helt ondt i hovedet.. Så bliver fantasierne glemt og scor profilen lukket ned igen! Puha! ”Ej det var jo bare en beskidt fantasi midt i akten, nu behøver den ikke leves ud i virkeligheden!”

Kender i det?!
Kvinderudenfilter.dk Vi hører meget gerne fra kvinder som sætter alverdens i gang, og bliver draget af momentet. Eller kvinder, som har levet deres vilde onani fantasier ud i livet!! Hvordan var det? Var det lige så frækt som i forestillede jer det, da I lå der og fantaserede? Send jeres indlæg helt anonymt og inspirer os!

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar