Forvandl smerte til styrke

Vi har alle sammen oplevet noget uretfærdigt og smertefuldt i vores liv, der på den ene eller på den anden måde har påvirket os, og som vi har taget med os videre i livet.

Om det er et brast forhold, et dødsfald, et ødelagt venskab, hak i selvtilliden eller noget helt andet, er fælles for alle dårlige oplevelser, at de ar du får på sjælen, kan være svære at efterlade i fortiden.

Når fortidsrygsækken bliver tilstrækkelig tung, er det på tide at rydde op og give slip.

Jeg vælger at tro på at der er en mening med alt, og at der som hovedregel er noget bedre i vente, end hvad du er blevet udsat for. Jeg tror på at vi skal opleve dårlige venskaber og forhold for at være i stand til at sætte pris på relationer, når de er præcis som de skal være.

Når de overvældende negative oplevelser vælter ned over dig som dominobrikker i flammer, skal du huske på at hver eneste gang er det en prøvelse for dig, som du består.

Du bliver bedre til at passe på dig selv, håndtere svære situationer, og du lærer at værdsætte de gode ting i livet.

Jeg lader altid som udgangspunkt fortid være fortid, men en gang imellem smutter den, og jeg kan sagtens blive ked af det, pissehamrende sur og indebrændt, og synes at verden er så uretfærdig. Så kommer den farlige og rigtig giftige tanke: ’’jeg behandler jo andre godt, hvorfor behandler de så ikke mig godt?’’, og det er desværre ikke en selvfølge at anstændighed er gengældt, men det gør ikke dig til et dårligere menneske – langt fra.

Hold fast i det gode menneske du er, for gode mennesker hænger ikke på træerne, og det er en dyrebar gave at have i sit liv.

Vær taknemmelig for at du evner at være ordentlig ved dine medmennesker, på trods af at utaknemmeligheden kan være et surt æble at bide i, men ligesindede børn leger altså bare bedst, you know.

Dit hjerte banker, og du trækker vejret – så tillykke, smukke kvinde. Du overlevede, og du vil overleve den næste forhindring, den næste igen, og den efter den. Hver eneste forhindring er byggesten for at du kan blive stærk og erfaren, og give en langfinger til hver udfordring livet kommer til at byde dig.

Når du indser at din fortid bare er en historie og en skygge af den du engang var, vil den ikke længere have magt over dig.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Cecilie FB

Andre indlæg i denne kategori

Lisbett Wedendahl

Kvinderudenfilter.dk har stillet Lisbett Wedendahl 10 spørgmål… Navn: Lisbett Wedendahl Din alder: 47 Profession: Står bag selvhjælpsuniverset LIFTYOURMIND,

Læs indlægget »

Skriv et svar