Fremtiden ifølge Facebook

Helene Andersen

Helene Andersen

Hvis du er på Facebook, så har du måske allerede set nogle af de der  opslag med “din fødselsdagsmåned bestemmer dit, dat og dut”, “den første der popper op med bogstavet H, skylder dig et eller andet skørt”. En dag kom jeg til at tænke lidt over, hvordan hverdagen, og fremtiden, egentlig ville se ud, hvis de her opslag faktisk gik i opfyldelse, og jeg må bare konstatere, at sådan overordnet, så er kombinationen af min fødselsmåned, mit fornavn osv. åbenbart ikke særlig heldig. 


Min fritid

Jeg får en hundehvalp i julegave, nåååååårh! Jeg glæder mig allerede! 

Jeg har udsigt til at blive religiøs indenfor de næste 5 år. Hvilken religion det lige bliver, det står der ikke, men mon ikke at nogen derude kan finde et opslag, hvor farven på min t-shirt kan fortælle mig hvad jeg skal sigte efter. Jeg har sort på i skrivende stund.

Sideløbende med min konvertering til en eller anden religion, så skal den have fuld gas i nattelivet. Det ser nemlig ud til, at efter en bytur bliver jeg besat af at drikke øl. 

Dog går det ikke så galt, at jeg mister kørekortet, fordi jeg er da så heldig at jeg må køre i en bil hvis mærke starter med mit forbogstav… hyundai… honda… hummer… horsche… herrari… haserati.. hambougini. 

Selvfølgelig skal jeg have klistermærke i bagruden, og det sørger facebook også for at finde til mig, og ja undskyld.. men for en gang skyld har den ramt plet med et citat der er lige mig: “bliv du bare ved med at rulle med øjnene skat, du finder ikke hjernen bag dit tykke kranie”

Min økonomiske situation

Jeg er i håbløs gæld, fordi mit navn starter med H, hvilket betyder, at jeg åbenbart skylder mine venner “rejser til asien”, “pizza” og meget mere. Det kommer til at gøre rigtig ondt på pengepungen, fordi det er åbenbart sådan, at hvis man er født i december, som jeg jo er, så kan man se frem til kun at få 12 kr. i fødselsdagsgave. Faktisk føler jeg mig snydt, fordi decemberbørn er åbenbart 2,5 dollars værd, og med dagens dollarkurs er det altså 16,5 kr. Så det er dårlig stil af vennerne, hvis de kun kommer med 12 kr.

Skulle der være nogen der vil hjælpe med at ændre på denne håbløse situation, så tag mig endelig, hvis du finder et opslag hvor der står, at man får 1 milliard i fødselsdagsgave, hvis man er født i december. På forhånd tak! 🙂 

Mit kærlighedsliv

I dag har jeg sgu ikke meget held i kærlighed. Men det ser heldigvis ud til at det vender, og ja…. jeg skal giftes! Måske jeg har mødt ham i en bar, imens jeg er besat af at drikke øl, hvem ved.
Men i hvert fald så lykkedes det, og selvfølgelig, så er det min fødselsmåned der bestemmer min frisure, som bliver totalt science fiction prinsesse agtig, og hvilken kjole jeg skal have.
Jeg ville ønske at jeg kunne poste et billede af den herinde, den er så “smuk” og så “elegant”, men trods alt ikke lige så håbløs som majbørnenes kjole, der mest af alt ligner noget fra en stripbar.
Nej, jeg skal dresses op i lag på lag tylskørte, der er kort foran, og lang bagved, med et par frække detaljer såsom et lag guldfarvet tyl, et guldfarvet bælte og en hvid paraply. Det eneste fede ved det outfit er støvlerne, som er hvide, snørestøvler der går helt op til knæene. Dem vil jeg gerne have.

Hvem skal jeg så giftes med? Der har været mange gode bud hen over den sidste måneds tid, så jeg har besluttet, at med alt det modgang der er på andre parametre, så fortjener jeg sgu en lækker mand. Så jeg var valgt at satse på det opslag, hvor decemberpiger skal giftes med Adam Levine fra Maroon 5. Ham kunne jeg sådan set godt nøjes med, hvis det skulle være.

Og… vi skal bo ude på landet på en gård der ligner en herregård. Her tænker jeg bare…. hvordan skal jeg få råd til rengøringshjælp med alle de ting jeg skylder vennerne, og de penge jeg ikke tjener? Og hvis jeg skal gøre sådan et stort hus rent, hvornår skal jeg så hygge med ægtemanden? Jeg fornemmer at jeg skal vælge mellem glad ægtemand eller et rent hjem.

Sådan lidt om mig…

Nu kommer der sandheder på bordet, og til alle jer som kender mig personligt: I skal huske, at hvis det står på facebook, så er det rigtigt, lige bortset fra det ovenstående med at jeg skylder jer rejser, pizza og alt muligt, det passer ikke!

Til gengæld passer det at jeg er:

  • Jeg er et eller andet sted mellem -435% og +58 % irriterende. Det er et vidt spænd, men jeg tænker at det kommer an på hvem jeg er sammen med 😉
  • Jeg er 100% englebarn, fordi jeg har 0% beskidte tanker (fordi jeg er født i december)
  • Jeg har et stort hjerte (fordi mit stjernetegn er skytte)
  • Jeg bærer sjældent nag (fordi jeg valgte højhælede sko i en test i stedet for flade sko)
  • Jeg er stædig som et æsel, smart og loyal, men jeg bekymrer mig sommetider for meget, (fordi jeg valgte hundehvalp nr. 6 i en test) 

Og sidst, men ikke mindst…. det er faktisk umuligt IKKE at blive forelsket i mig, fordi jeg er skytte, og derfor 248% uimodståelig…

Den kærligste hilsen Helene

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Kære Verden

    Dejligt indlæg… du går en spændende fremtid i møde… 🙂

Skriv et svar

Helene Andersen

Helene Andersen

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg