Min uendelige historie

Helene Andersen

Send en email til Helene

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Helene kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Jeg hedder Helene, og er årgang 1985. Jeg er jyde; bosat i trekantsområdet, et sted jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig at jeg skulle havne, da jeg læste til ingeniør i Aalborg, men nu er jeg her, og jeg ejer sågar et par gummistøvler og en spade.

Min hverdag fyldes ud af mit job, min have og renovering af mit 80’er parcelhus. Til tider fylder mit job rigtig meget, men jeg får ofte nogle skønne oplevelser, som jeg selvfølgelig vil dele med alle dem der gider læse med. Jeg kan ikke love, at der ikke kommer et fif eller to mellem linjerne til hvordan du kan gøre din hverdag lidt mere bæredygtig og hjælper mig med at redde vores planet. Jeg brænder for bæredygtighed, og jeg arbejder med bæredygtigt byggeri til dagligt.

Jeg vil også gerne dele nogle af de mange tanker jeg gør mig igennem min hverdag og mine oplevelser. Der er så mange ting jeg ikke forstår, som jeg undrer mig over, og til tider også bliver provokeret af. Blandt andet, hvorfor folk altid kigger lidt mærkeligt på mig, når jeg siger at jeg ikke vil have børn, når jeg render rundt ude i indkørslen og skifter fra sommerhjul til vinterhjul på min bil, helt selv… eller når det går op for folk at jeg har købt mit hus…. helt selv.

I disciplinen “overtænkning”, tager jeg en guldmedalje. Sommetider kan min hjerne løbe helt af med mig, i alle mulige (og umulige) retninger, og kan gøre selv den mindste bekymring til noget der kan påvirke hele min fremtid. Det er noget jeg kæmper med, og jeg vil også blogge om det, for at skabe mere åbenhed om det, fordi jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan.

Jeg vil ikke lægge skjul på mine særheder, mine skavanker og mine gode og dårlige sider, det er trods alt dem der gør mig til den jeg er. Det er ikke nemt at være uperfekt i en verden hvor alle forventer at man er perfekt og gør som alle andre. Men jeg er ikke perfekt, jeg er unik, og det står jeg ved. Jeg håber at jeg kan give læserne et smil på læben, noget at tænke over eller en følelse af “ikke at være den eneste der synes verden er lidt mærkelig”.

Så her får I mig…. på godt og ondt!

Den kærligste hilsen

Helene

Helene's Indlæg

instagram
@buffaloshoes og pink pelsbenvarmere... Det var virkelig poptøs stilen der blev rullet ud i går 😍
Måske du så mig og min veninde til "Vi elsker 90'erne" i Odense i går?
I hvert fald blev vi meget beæret over alle de skønne komplimenter vi fik med på vejen i går 😘 tak for det!
Vi ses næste år, vi er allerede gået i tænkeboks over næste års outfit 😜  #ve90 #vielsker90erne #partygirl #poptøs #dajegvarung #dance #everybodydancenow
❤️ We love the 90's ❤️
Jeg var til 12 timers dansefest i Odense i går til "Vi elsker 90'erne".
Det er en fast tradition jeg har med en veninde fra folkeskolen.  I går oplevede vi bl.a. Daze, nogle af drengene fra Boyzone og Westlife, Georgio Prezioso, @cascada_official, og @scooterofficial, D-devils, Vengaboys og mange andre... Tak for i år 😍 vi ses næste år  #ve90 #vielsker90erne #odense #howmuchisthefish #wearegoingtoibiza #dakkedak #tramp #bassarm #kongenshave #partygirl
🌸 Jeg synes faktisk det er helt i orden at købe blomster til sig selv, når man er single 🌸  #single #singlelife #flowers #nyderdesmåtingilivet #selvforkælelse #singleliv #skabdetlivdudrømmerom #pink #friday #buddha
Jeg er vild med at jeg bare kan gå ud i haven og plukke bær, krydderurter og frugter når der er sæson for det 😍  #sustainability #gardenlife #fruitandberries #selfsufficiency #grønnefingre #selvforsyning #livetsomhusejer #nørd #passion #tuesday #summer2019
Morning Coffee 🤩  Klokken er 06:45, og jeg har allerede snart arbejdet en time... Jeg har nemlig tænkt mig at holde tidligt weekend i dag 💕  I går var #isoverdk i Odense til #dhlstafet og på trods af det til tider trælse vejr, så hyggede vi os til den helt store guldmedalje 🥇  Nu er det fredag, snart weekend.. Jeg håber I får en god en af slagsen. Det ved jeg at jeg gør🚦🚗🚙 #friday #morningcoffee #workworkwork #readyfortheweekend #greyscale #kvinderudenfilterdk #nyderdesmåtingilivet #bossbabe #bosslady #businesswoman
Luk Menuen