Min uendelige historie

Helene Andersen

Send en email til Helene

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Helene kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Jeg hedder Helene, og er årgang 1985. Jeg er jyde; bosat i trekantsområdet, et sted jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig at jeg skulle havne, da jeg læste til ingeniør i Aalborg, men nu er jeg her, og jeg ejer sågar et par gummistøvler og en spade.

Min hverdag fyldes ud af mit job, min have og renovering af mit 80’er parcelhus. Til tider fylder mit job rigtig meget, men jeg får ofte nogle skønne oplevelser, som jeg selvfølgelig vil dele med alle dem der gider læse med. Jeg kan ikke love, at der ikke kommer et fif eller to mellem linjerne til hvordan du kan gøre din hverdag lidt mere bæredygtig og hjælper mig med at redde vores planet. Jeg brænder for bæredygtighed, og jeg arbejder med bæredygtigt byggeri til dagligt.

Jeg vil også gerne dele nogle af de mange tanker jeg gør mig igennem min hverdag og mine oplevelser. Der er så mange ting jeg ikke forstår, som jeg undrer mig over, og til tider også bliver provokeret af. Blandt andet, hvorfor folk altid kigger lidt mærkeligt på mig, når jeg siger at jeg ikke vil have børn, når jeg render rundt ude i indkørslen og skifter fra sommerhjul til vinterhjul på min bil, helt selv… eller når det går op for folk at jeg har købt mit hus…. helt selv.

I disciplinen “overtænkning”, tager jeg en guldmedalje. Sommetider kan min hjerne løbe helt af med mig, i alle mulige (og umulige) retninger, og kan gøre selv den mindste bekymring til noget der kan påvirke hele min fremtid. Det er noget jeg kæmper med, og jeg vil også blogge om det, for at skabe mere åbenhed om det, fordi jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan.

Jeg vil ikke lægge skjul på mine særheder, mine skavanker og mine gode og dårlige sider, det er trods alt dem der gør mig til den jeg er. Det er ikke nemt at være uperfekt i en verden hvor alle forventer at man er perfekt og gør som alle andre. Men jeg er ikke perfekt, jeg er unik, og det står jeg ved. Jeg håber at jeg kan give læserne et smil på læben, noget at tænke over eller en følelse af “ikke at være den eneste der synes verden er lidt mærkelig”.

Så her får I mig…. på godt og ondt!

Den kærligste hilsen

Helene

Helene's Indlæg

instagram
Spring is here 😍  Så er kongen af min have ankommet, han spankulerer i hver fald rundt som om han ejer det hele 👑 sikker tegn på forår 🌱  #spring #birds #gardenlife #livetsomhusejer #denmark #fasan #fugl #forår #hvadskerder
Happy monday 😎  Så er uge startet, klokken er lidt over 06 og jeg har placeret min yndefuld bagdel i lyntoget mod København.  #coffee #monday #bosslady #traveltocopenhagen #work #udogsemeddsb #økologi #fairtrade
I dag fejrer vi min muttis fødselsdag ❤️
Boller & varm kakao, fastelavnsboller og lagkage. Tror ikke vi går sultne i seng 🎂  #birthday #ilovemymom #flowers #fødselsdag #familie #fastelavnsboller #pink
Goooood morning ☀️ #traveltocopenhagen #workworkwork #publictransport #udogsemeddsb #dsb #train #denmark🇩🇰 #jylland
Cake, tea and blanket ❤️ sunday ❤️ and Book by @sherylsandberg  Den står på ren afslapning resten af dagen her ved mig, så jeg kan være klar til job i morgen 🙂  Af en eller anden grund er jeg pt. tiltrukket af litteratur der handler om at være kvinde, både privat og professionelt.. I alle aspekter af dagligdagen og livet. 
Så hvis I kan anbefale nogen must-reads, så smid endelig en kommentar eller en dm.  #leanin #bestseller #søndag #hygge #denmark🇩🇰 #strongwoman #duerikkealene #mustread #teatime #kvinder #livetsomkvinde #singlelife #kvinderudenfilter #books #bøger #læsehest
Luk Menuen