Min uendelige historie

Helene Andersen

Send en email til Helene

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Helene kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Jeg hedder Helene, og er årgang 1985. Jeg er jyde; bosat i trekantsområdet, et sted jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig at jeg skulle havne, da jeg læste til ingeniør i Aalborg, men nu er jeg her, og jeg ejer sågar et par gummistøvler og en spade.

Min hverdag fyldes ud af mit job, min have og renovering af mit 80’er parcelhus. Til tider fylder mit job rigtig meget, men jeg får ofte nogle skønne oplevelser, som jeg selvfølgelig vil dele med alle dem der gider læse med. Jeg kan ikke love, at der ikke kommer et fif eller to mellem linjerne til hvordan du kan gøre din hverdag lidt mere bæredygtig og hjælper mig med at redde vores planet. Jeg brænder for bæredygtighed, og jeg arbejder med bæredygtigt byggeri til dagligt.

Jeg vil også gerne dele nogle af de mange tanker jeg gør mig igennem min hverdag og mine oplevelser. Der er så mange ting jeg ikke forstår, som jeg undrer mig over, og til tider også bliver provokeret af. Blandt andet, hvorfor folk altid kigger lidt mærkeligt på mig, når jeg siger at jeg ikke vil have børn, når jeg render rundt ude i indkørslen og skifter fra sommerhjul til vinterhjul på min bil, helt selv… eller når det går op for folk at jeg har købt mit hus…. helt selv.

I disciplinen “overtænkning”, tager jeg en guldmedalje. Sommetider kan min hjerne løbe helt af med mig, i alle mulige (og umulige) retninger, og kan gøre selv den mindste bekymring til noget der kan påvirke hele min fremtid. Det er noget jeg kæmper med, og jeg vil også blogge om det, for at skabe mere åbenhed om det, fordi jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan.

Jeg vil ikke lægge skjul på mine særheder, mine skavanker og mine gode og dårlige sider, det er trods alt dem der gør mig til den jeg er. Det er ikke nemt at være uperfekt i en verden hvor alle forventer at man er perfekt og gør som alle andre. Men jeg er ikke perfekt, jeg er unik, og det står jeg ved. Jeg håber at jeg kan give læserne et smil på læben, noget at tænke over eller en følelse af “ikke at være den eneste der synes verden er lidt mærkelig”.

Så her får I mig…. på godt og ondt!

Den kærligste hilsen

Helene

Helene's Indlæg

instagram
Så er jeg klar til at skulle på "scenen" i eftermiddag til salgskonference ved Saint-Gobain Denmarks salgskonference ☺️ denne gang et lynkursus i hvordan vi arbejder med bæredygtighed  #saintgobain #sustainability #workworkwork #bæredygtighed #bæredygtigtbyggeri #speaker
Sne og frost er en oplagt mulighed for at få luftet vinterstøvlerne ❄️
Er de ikke bare fede? 😍 Jeg er vild med dem 😍  Hvem sagde #shoefetish?  #shoes #giveawomantherightshoes #mankanaldrigfåformangesko
Yes! Let it snow, let it snow, let it snow ❄️ #winter2019 #snevejr #snow #denmark #jylland #morning
Har du husket at smile i dag?  @gumdanmark giver 5 kr. til @smilfonden for hver flot smil der bliver delt på #instagram i januar under hashtagget #elskditsmil  Så frem med kameraet og smil til verden 😁 her har I i hvert fald mit bidrag 😘  #elskditsmil #smiltilverden #smiling #godtformål #smildetersundt #tanuar
Goooood morning 😊
Det her syn 😍😍😍 kan virkelig gøre mig glad i låget ☺️ Hav en fantastisk lørdag 😊
Have an awesome saturday 😊  #goodmorning #saturday #winter2019 #sunset #nyderdesmåtingilivet #jylland #trekantområdet #beautiful #kvinderudenfilter #thatslife @kvinderudenfilter.dk #heleneløvkvistandersen
Luk Menuen