Min uendelige historie

Helene Andersen

Send en email til Helene

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Helene kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Jeg hedder Helene, og er årgang 1985. Jeg er jyde; bosat i trekantsområdet, et sted jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig at jeg skulle havne, da jeg læste til ingeniør i Aalborg, men nu er jeg her, og jeg ejer sågar et par gummistøvler og en spade.

Min hverdag fyldes ud af mit job, min have og renovering af mit 80’er parcelhus. Til tider fylder mit job rigtig meget, men jeg får ofte nogle skønne oplevelser, som jeg selvfølgelig vil dele med alle dem der gider læse med. Jeg kan ikke love, at der ikke kommer et fif eller to mellem linjerne til hvordan du kan gøre din hverdag lidt mere bæredygtig og hjælper mig med at redde vores planet. Jeg brænder for bæredygtighed, og jeg arbejder med bæredygtigt byggeri til dagligt.

Jeg vil også gerne dele nogle af de mange tanker jeg gør mig igennem min hverdag og mine oplevelser. Der er så mange ting jeg ikke forstår, som jeg undrer mig over, og til tider også bliver provokeret af. Blandt andet, hvorfor folk altid kigger lidt mærkeligt på mig, når jeg siger at jeg ikke vil have børn, når jeg render rundt ude i indkørslen og skifter fra sommerhjul til vinterhjul på min bil, helt selv… eller når det går op for folk at jeg har købt mit hus…. helt selv.

I disciplinen “overtænkning”, tager jeg en guldmedalje. Sommetider kan min hjerne løbe helt af med mig, i alle mulige (og umulige) retninger, og kan gøre selv den mindste bekymring til noget der kan påvirke hele min fremtid. Det er noget jeg kæmper med, og jeg vil også blogge om det, for at skabe mere åbenhed om det, fordi jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan.

Jeg vil ikke lægge skjul på mine særheder, mine skavanker og mine gode og dårlige sider, det er trods alt dem der gør mig til den jeg er. Det er ikke nemt at være uperfekt i en verden hvor alle forventer at man er perfekt og gør som alle andre. Men jeg er ikke perfekt, jeg er unik, og det står jeg ved. Jeg håber at jeg kan give læserne et smil på læben, noget at tænke over eller en følelse af “ikke at være den eneste der synes verden er lidt mærkelig”.

Så her får I mig…. på godt og ondt!

Den kærligste hilsen

Helene

Helene's Indlæg

instagram
Man behøver ikke gå ned på morgenmad, bare fordi man er single ❤️
Bananpandekager, skyr og brombær 😍  Jeg håber alle får en fantastisk lørdag 🌷selv sætter jeg kursen mod Randers senere i dag, for at tage en bytur sammen med min forevige veninde 🍹  #singlelife #breakfast #pancakes #coffee #pandekager #påske2019 #morgenkaffe #heleneløvkvistandersen
Nogle gange rammer jeg ind i en periode, hvor jeg ikke har noget overblik. Det er stressende, og påvirker inden grad mit humør.  Heldigvis føler jeg, at jeg er på vej ud af de for denne gang, og jeg er så småt ved at komme igang igen 😊  Og nogle gange hjælper det bare at skrive ens tanker ned, og det har jeg gjort inde på @kvinderudenfilter.dk
Hvis du er nysgerrig, så er der link i bio ❤️ God påske til alle 🐰🐣 #blog #kvinderudenfilter #stress #overblik #duerikkealene #heleneløvkvistandersen #blogger #kvinder #hjernenerforunderlig
Good morning 💙 did you sleep well?  Det giver bare lidt godt til humøret når man står op, og får et glimt af blå himmel og solopgang 🌅  Her står den på gåtur med veninde, sammen med en masse andre inde i Fredericia 👣 der er nemlig et arrangement der hedder "Aktive fødder" i dag 💙
Men først lidt husligt arbejde, morgenmad og morgenkaffe ☕  Skøn dag til alle  #saturday #denmark #nature #spring2019 #trekantområdet #heleneløvkvistandersen #weekend
Mit lørdagsprojekt er at få lavet nogle ting herhjemme 😎  Tidligere på året købte jeg plakater fra @citatplakat.dk til min stue, men det er først nu jeg har fået dem sat i rammen 😊 er de ikke bare skønne? 😍 Generelt er jeg bare vild med plakater, fordi man kan skifte hen over året, alt efter humør og stil. 
Og dem her passer perfekt på mig, fordi jeg bliver sgu heller aldrig en fin dame 💕 
#plakater #posters #livingroom
#baronessenfrabenzintanken
#citat #lørdag #heleneløvkvistandersen
Good morning world 🌍
What are YOU doing on this lovely friday? 
Jeg er startet tidligt med at arbejde i dag, så jeg kan tillade mig at holde tidligt fri 😊
Heldigvis er jeg morgen-menneske, så det passer mig godt at komme ud af dynerne og i gang med dagens gøremål.  Hvad skal I andre lave i dag? 💚
#fridag #work #rftw #weekendsoon #inspirationsøges #heleneløvkvistandersen #goodmorning #computer #officetime
Luk Menuen