Min uendelige historie

Helene Andersen

Send en email til Helene

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Helene kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Jeg hedder Helene, og er årgang 1985. Jeg er jyde; bosat i trekantsområdet, et sted jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig at jeg skulle havne, da jeg læste til ingeniør i Aalborg, men nu er jeg her, og jeg ejer sågar et par gummistøvler og en spade. 

Min hverdag fyldes ud af mit job, et vægttabsprojekt og en renovering af mit 80’er parcelhus. Til tider fylder mit job rigtig meget, og nogle dage elsker jeg det, og andre dage ville jeg ønske at jeg vandt den store gevinst i eurojackpot, så jeg kunne sige op, og bare gå hjemme hver dag. 

Jeg arbejder med bæredygtigt byggeri, og jeg kan ikke love, at der ikke kommer et fif eller to mellem linjerne til hvordan du kan gøre din hverdag lidt mere bæredygtig og hjælper mig med at redde vores planet. Jeg brænder for bæredygtighed, og tror på at vi alle kan gøre en forskel. 

Jeg vil også gerne dele nogle af de mange tanker jeg gør mig igennem min hverdag og mine oplevelser. Der er så mange ting jeg ikke forstår, som jeg undrer mig over, og til tider også bliver provokeret af. Blandt andet, hvorfor folk altid kigger lidt mærkeligt på mig, når jeg siger at jeg ikke vil have børn, når jeg render rundt ude i indkørslen og skifter fra sommerhjul til vinterhjul på min bil, helt selv… eller når det går op for folk at jeg har købt mit hus…. helt selv. 

Jeg lider af svær endometriose, og har i skrivende stund en midlertidig stomi, som jeg efter planen kommer af med sidst i 2021. Jeg er meget åben omkring det at have stomi, fordi jeg gerne vil sætte fokus på hvordan det er, og ikke mindste også vise at man faktisk kan have et godt liv med stomi. 

Jeg vil ikke lægge skjul på mine særheder, mine skavanker og mine gode og dårlige sider, det er trods alt dem der gør mig til den jeg er. Det er ikke nemt at være uperfekt i en verden hvor alle forventer at man er perfekt og gør som alle andre. Men jeg er ikke perfekt, jeg er unik, og det står jeg ved. Jeg håber at jeg kan give læserne et smil på læben, noget at tænke over eller en følelse af “ikke at være den eneste der synes verden er lidt mærkelig”. 

Så her får I mig…. på godt og ondt! 

Den kærligste hilsen 

Helene

Helene's Indlæg