5 anbefalinger du ikke må gå glip af #3

Jeg er virkelig begyndt at hygge mig med, at gemme links, artikler og videoer til jer! Jeg håber I nyder de her anbefalinger, ligeså meget som mig!

Som sidst, hvis du er i tvivl om hvad det er, jeg i det hele taget har gang i med de her anbefalinger – så læs argumentationen og mine første 5 anbefalinger her.

Nu til anbefalingerne.

1.      En artikel om den generelle frygt hos kvinder overfor voldtægt eller overfald. Link her

Da jeg først så den her artikel i min facebook-feed, fik jeg bare læst: ” Alarmberedskab. Den ene halvdel er bange for den anden halvdel, selv om der kun er grund til at frygte ganske få mænd. Kvinder ved bare ikke nøjagtigt hvem, hvor og hvornår.” – og jeg tænkte bare – så slemt står det da ikke til, gør det?

Efter jeg så begyndte at læse artiklen kunne jeg virkelig nikke genkendende til de der små rutiner man får, når man fx går på en øde vej. At man lige tager nøglerne i hånden og ind mellem fingrene, så det kan bruges som våben – eller at man lader som om man snakker i telefon – alle de der småting, der kunne gøre udfaldet om en mulig overfaldsmand undgår dig eller ej. Det var så vildt at læse, og hvorfor er det her ikke noget vi snakker mere om generelt??

En lille ekstra ting er, at artikel kan læses op – hvilket er super lækkert hvis man ikke lige orker at læse.

2.       Sofies fine historie om sin graviditet udenfor livmoderen. Link her

Sidste sommer fortalte min mor mig, henfaldet i en bisætning, at hun efter min yngste søster blev født, blev gravid igen udenfor livmoderen – og måtte få en abort. Vi har aldrig rigtig snakket mere om det, men jeg har aldrig stoppet med at tænke på hvad der mon skete? Derfor tror jeg Sofies fortælling, om en graviditet udenfor livmoderen, ramte mig ekstra meget. Jeg fik sådan helt en ”aha-oplevelse” – nååårh det var det min mor gik igennem.

Udover det, skriver Sofie bare helt vildt godt! Sååå ind og læs den!

3.      En god nyhed for koralrevet. Link her

Som en lille god historie, så har ham her David muligvis fundet en måde at genetablere det døende koralrev. Og på meget kortere tid end det ville tage, at gøre det under naturlige omstændigheder. Som én der har dykket ved Great Barrier Reef, og set hvilken udvikling koralerne er på vej imod, synes jeg det er en kanon nyhed.

4.      Perfekt uperfekt podcast Link her

Jeg har nærmest ikke lavet andet den her uge, end at lytte til den her FANTASTISKE podcast – udover at være på arbejde selvfølgelig. MEN man kan altså godt arbejde og lytte til podcast samtidig, har jeg erfaret, hahaha. Specielt det nyeste afsnit med Miriam Poulsen – er jeg mega fan af!

5.      Historien om en dreng, der er bange for at blive smidt ud af Danmark.

Jeg er desværre ikke hjemme til at kunne stemme – hverken brevstemme eller rigtig stemme – så det er lidt træls. Det gør dog ikke, at jeg undgår alle nyhederne som involverer valget. Dette billede, så jeg delt på facebook, og det gjorde mig virkelig ked af det, på vores fremtids vegne – stakkels dreng.

60008233_10156406182802741_8801895527319863296_o (1)

Det var mine anbefalinger for denne uge! Hvis I har nogle anbefalinger til mig, må I MEGET gerne linke dem i kommentarfeltet!

Vil du have mere af samme skuffe? Så klik her.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar