Jeg spiser med mine følelser !

Jeg kalder det at jeg spiser mine følelser.
har jeg det godt, er det nemt at holde mig til den sunde kost, og nyde min vand (og ind imellem en pepsi max).
Har jeg det skidt, er pizzariaerne meeeeeega glade for mig, for deres omsætning stiger kraftigt.

Det er vist lidt tabu at erkende at man gør det, men hvem har ikke prøvet at spise en snickers fordi man lige følte man havde fortjent den, mit er bare en del mere, der skal indtages for at det har den ønskede virkning af øjeblikkelig lykke og velvære, som uanset størrelsen af måltid, forsvinder efter 20-30 min. igen og erstattes af den dårlige samvittighed, og dunken i hovedet fordi jeg VED det ikke er iorden, men man gør det alligevel…..

“Du kan da bare lade være og så tage noget frugt eller grønt istedet“…
se havde det nu været så nemt, så havde jeg nok gjort det for LÆNGE siden, og undgået yoyo-vægt, og dårligt humør….
inde i mit hoved i situationen, virker det sunde bare ikke på min daværende sindstilstand….

“Jamen hvad har du så tænkt dig?”...
jamen jeg har nok ikke tænkt så meget andet end at nogen gange er det rart ikke at føle sig alene, og nogen gange kan man ikke se sig selv ud af et problem, for ja, det er et problem, for det føler jeg at det er, så måske er der andre der kan hjælpe, eller komme med gode råd 🙂

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Karina Christiansen

Andre indlæg i denne kategori

Lisbett Wedendahl

Kvinderudenfilter.dk har stillet Lisbett Wedendahl 10 spørgmål… Navn: Lisbett Wedendahl Din alder: 47 Profession: Står bag selvhjælpsuniverset LIFTYOURMIND,

Læs indlægget »

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Mette

  Kære dig.

  Jeg er supervisor i Mad og følelser. Og kan hjælpe dig på vej. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere, helt uforpligtende selvfølgelig!

  Kh Mette som også er en emotionel spiser men som har knækket koden👌

   1. He he søde Mette 🙏🏻
    Her tænkte jeg lige at jeg fandt en prøve kanin til min eksamen i mad og følelser ❤️
    Jeg håber hun kontakter dig du fortjener det så meget 🙏🏻
    Kæmpe kram
    Mette Moff

 2. Maria

  Jeg kender det alt for godt. Tror bestemt ikke vi er alene om det. Det skal helst være sukkerholdig fedt eller andet måde syndigt – så slukker det flest følelser. Arbejder meget med det selv og føler jeg kommer videre men ude af det er jeg bestemt ikke. Flot og ærligt skrevet.

Skriv et svar