Min første store kærlighed – del 3

Læs først: Del 1 og Del 2.

Imens jeg var i fuld gang med 3g, begyndte Prinsen lige pludselig at ligge planer om, at han skulle starte sin egen cykelbutik. Jeg synes det var fedt at han brændte sådan for noget, og ikke var bange for at føre planerne ud i livet. Jeg var ovenud forelsket og pendlede gladelig en time frem og tilbage mellem vores lejligheder, selvom jeg faktisk var flyttet hjemmefra for lige netop at slippe for alt det pendleri.

Huen nærmede sig og jeg skulle til at finde på noget at lave, nu når jeg fik lidt frihed. Jeg havde længe tænkt at det kunne være fedt at komme lidt til England, men lige hvordan var jo spørgsmålet. Min mor var au pair da hun var ung, og har altid snakket godt om det. Så når man ikke lige har så mange penge, lød som den ideelle måde. Prinsen var meget ked af at jeg skulle afsted, det var svært for ham at forstå, hvorfor jeg gerne ville væk fra det gode vi nu havde bygget op. Jeg har heldigvis altid været meget kold overfor folk der har prøvet at holde mig i bur – så jeg SKULLE altså afsted – og det måtte han jo så bare prøve at acceptere.

Pludselig, en måned inden jeg skulle rejse, stod jeg uden lejlighed. Prinsen synes det var optimalt, at jeg jo selvfølgelig skulle flytte hjem til ham. Han var dog selv i gang med en flytning, så han kunne starte den optimale cykelbutik i ønskebyen – og der regnede han jo med at jeg ville flytte med, for så kunne jeg også bare flytte derhen når jeg kom hjem igen. Jeg gik med til det – selvom det resulterede i, at jeg på de få måneder flyttede 3 gange.

Da jeg kom til England var jeg meget ensom og vi skypede sammen hver dag. Han var lidt min redning fra host-familien, som jeg faktisk ikke kom så godt ud af det med (det er en helt anden, meget lang, historie). Alle skype opkaldende og savnet gjorde at vores forhold stadig fungerede. På daværende tidspunkt kunne jeg slet ikke tænke på andet end hvornår jeg skulle hjem igen.

Efter en måneds tid fik jeg endelig en veninde og havde lige pludselig en anden at snakke med, om min forfærdelige familie. Opkaldene med Prinsen blev færre og færre. Jeg begyndte lidt at glemme hvordan det var at kysse ham og røre ham. Jeg prøvede lidt mere at leve i den hverdag jeg havde i England.

Til et frivilligarrangement mødte jeg nogle studerende på min alder, som jeg hurtigt kom i snak med. Specielt en fyr, som jeg inviterede med ud for at drikke øl med mig og min veninde. Han var sød og en smule generet. Jeg blev lidt fuld en aften og jeg gik og holdte ham i hånden. Det var jo ikke utroskab. Jeg overnattede hjemme ved ham. Det var jo ikke utroskab. Men det ændrede mig, og det ændrede vores forhold da jeg fortalte det til Prinsen.

Jalousi blev lige pludselig introduceret i vores forhold.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar