Hverdagstalk: Det perfekte liv i den perfekte verden

Tiden er kommet hvor jeg endelig har sat mig ned for at færdiggøre et indlæg. Efter utallige forsøg og skriveblokade måtte tiden være inde. Ja grunden til dette har blandt andet været, at de seneste mange måneder har været præget af ren kaos og forvirring, så det perfekte liv i den perfekte verden eksistere slet ikke for tiden eller bare generelt, hverken for mig eller andre. De sociale medier kan godt være med til at skabe en falsk forhåbning om at dette findes, men nej. Nothing is perfect my darling.

P.t er jeg temmelig meget hjemløs – jeg bor på en sofa hos mine søskende og sønnike er i Malaysia hos sin far da jeg skulle hjem og færdiggøre nogle mundtlige eksamener. Sønnike er desuden startet international skole dernede, og det er benhårdt at undvære ham, når jeg er vant til at have ham omkring mig  stort set alle dage .  Nu sidder jeg her og undre mig over hvad fanden der skal ske med mit liv. Jeg føler mig lost – en følelse jeg ikke har haft længe men nu har overtaget mit sind i så høj en grad, at jeg knap nok ved hvem jeg er.

I 3 år har jeg været helt alene med min søn. Siden jeg var 18 har jeg været mor. Inden jeg fik ham stod jeg i høj grad for at skulle agere forældre overfor mine yngre søskende idet mine forældre arbejdede konstant, for at få det hele til at løbe rundt. Så nu sidder jeg her og ved ikke hvem jeg er. For første gang i mit liv skal jeg finde ud af at passe på mig uden at skulle tage hensyn til nogle andre og deres behov først – det føles virkelig mærkeligt, virkelig!

Det var bare et lille hej hej indlæg, jeg lever endnu! I kommer til at høre meget mere fra mig i løbet af mit nye eventyr. For selvom jeg er lost nu, er jeg ikke i tvivl om at 2019 byder på mange nye eventyr.

Tirsdag d. 29 er der desuden tøsetirsdag I Cinemaxx,  det glæder jeg mig satme til da jeg skal se nogle af de andre skønne kvinder fra kvinder uden filter universet.  Du kære læser er også velkommen – men skynd dig, billetterne skulle vidst være temmelig populære, ellers hold øje med giveaways

Knus kram og positive vibes herfra

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Charlotte Frølund

    Søde Mary ❤️
    Det må være så hårdt at skulle undvære din søn, det kan jeg sagtens sætte mig ind ❤️
    Men hvis han har det godt hos sin far og trives med nye oplevelser og omgivelser, så er det nu du skal nyde din “alene” tid, færdig gøre dine eksaminer og nyde tiden og livet, til du skal være sammen med ham igen ❤️ Han ved du elsker ham og ikke er længere væk end et Skype opkald 🙏

    Jeg glæder mig til at se dig til tøsetirsdag og give dig en krammer du skønne kvinde ❤️

Skriv et svar