JA SGU DA, DIN ABE :-)

Juleaftensdag under morgenmaden skete der noget helt usædvanligt for mig – og jeg mener virkelig noget helt særligt betydningsfuldt. Som i en drøm, der går i opfyldelse – noget, jeg til stadighed går og summer over og glædes ved.

Som altid på en fridag tager det lidt tid for os at komme op om morgenen og denne morgen var ingen undtagelse. Selvom vi også lige har fået en lille ”baby” i form af en lille hundehvalp, der vågner tidligt, så er det stadig en nydelse for os at ligge i ske og lige mærke den andens hjertebanken inden dag går i gang og det fik vi heldigvis lov til den dag.

Denne helt særlige morgen fik vi endelig sat lidt morgenmad på bordet og jeg syntes egentlig, at jeg havde husket alt til morgenmaden, men af en eller anden mærkelig grund blev min kæreste ved at sanse rundt og åbne døre og skabe. Jeg kan huske, at jeg tænkte: ”Nutellaen er da på bordet”!

Endelig kom han ind for at sætte sig til bords, men i stedet for at sætte sig på stolen, satte han sig på knæ og sagde en hel masse ord. En hel masse ord om hvor perfekt de sidste år havde været for ham, hvor dejligt et liv han/vi havde og at han ville ”os” for altid. Hans ordstrøm blev kun afbrudt af mine ”Hvad laver du?”, ”Hvad har du gang i?” og ”Mener du det?” – for midt imellem alle de mange ord, dechifrerede jeg følgende ordlyd: ”Vil du gifte dig med mig?”.

Jeg ved vitterligt ikke hvad jeg fik sagt, lykkerusen var allerede strømmet ind over mig og jeg syntes ikke jeg fik alt med, men det var NU det skete. Det som jeg havde drømt om… at blive friet rigtigt til – all out of love – bare fordi han ville mig. 

Det var ikke en aflevering af en ring og et ”du-ved-hvad-jeg-mener” – det var et ægte frieri på helt traditionel vis, hvor min far var blevet spurgt dagen før – som taget ud af den mest romantiske julefilm ever og jeg mener helt ærligt, at mit hjerte bare smelter lige så langsomt ved tanken.

Jeg syntes jo, at jeg sagde ja, men jeg kan ikke huske det og han kunne åbenbart ikke rigtigt høre det, for han spurgte mig igen midt i mellem al kysseriet og krammeriet og så kom det i ægte ”mig-stil”: 

”JA SGU DA, DIN ABE!”

Han ville have friet på et af mine yndlingssteder i verden, men tiden var imod ham og nu her bagefter kan jeg kun sige, at det ikke er locationen, der er afgørende – det er momentet, følelserne og alt det der lægger bag.

Selvom vi er kærester nu med stort K, så glæder jeg mig til at blive hans kone – til at sige ”JA” igen – uden alle bandeordene og øgenavne – bare et klart og rungende ”JA” for der er ingen tvivl i mit sind, jeg kan stadig vågne op og være totalt forelsket i ham, bare det at tænke på ham, gør mig glad, jeg elsker at tilbringe min tid sammen med ham og jeg synes virkelig at vi har det skønt sammen, Han kan være nok så irriterende, men alligevel er han den dejligste i verden. Jeg ser nu hvad han så for længe siden, at sammen er vi fuldendte.

Godt nok er jeg ikke prostitueret, men alligevel kommer jeg til at tænke på Julia Roberts i Pretty Woman, da hun siger: ”I want the fairy tale”, for det er også sådan jeg hele tiden har tænkt. Skulle jeg igen, så skulle det være med et rigtigt frieri og en tale til mig.

 Talen ved jeg så ikke om kommer, men jeg kan jo håbe – det er i hvert fald rart at jeg til stadighed drømmer om en tale til mig i levende live og ikke en begravelsestale (hvis du ikke har læst med fra starten, er du måske lidt lost her, men du kan læse mere herom i mine tidligere blogindlæg).

Hvis jeg ikke brød mig om julen før, så har min kæreste i hvert fald sørget for, at den 24. december alligevel altid vil være helt speciel.

Jeg kan kun afslutte det her blogindlæg med at sige:

Hvilken fantastisk måde at slutte 2019 af på og hvilken fantastisk måde at starte 2020 på. Virkeligheden er meget bedre end alle mine tusind drømme.

P.S Mangler I et ord til en quiz, som er svært at gætte, så har min datter opfundet et helt nyt ord i forbindelse med at hun så æsken, hvor ringen havde været i: 

FRIERI-RINGS-GAVEÆSKE….

Kun korrigeret af hendes et år ældre søster, der fortalte hende, at det hed det ikke, det hed en 

FRIELSES-RING-ÆSKE….

Jeg ønsker jer alle det bedste og tak for at I gad at læse med.

Kærlig hilsen

Kære Verden

 

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Kære verden

En anonym blog

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. gingerogtonic

    Mange gange tillykke med det! OG hvor er det dog spændende <3

  2. Kære Verden

    Tusind tak for det, søde… ja, det er helt fantastisk og jeg er så glad :-).. knus til dig..

Skriv et svar