Kære Verden

En anonym blog

Send en email til Kære verden

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Kære verden, kan du sende hende en email her.

“Kære Verden” er min måde at blogge på… folk fortæller mig tit at jeg kan noget med ord og for mig har det altid været en drøm at skrive – min største drøm er selvfølgelig at udgive en bog – men livet overhaler mig hele tiden og mildest talt spænder ben for mig – men det er stadig en drøm, som ikke er opgivet eller glemt, kun gemt.

Jeg har valgt at være anonym – ikke fordi jeg ikke vil stå ved hvem jeg er – men fordi jeg ikke ønsker at udstille andre folk omkring mig… (særlig meget :-))… derfor har jeg også farvet forskellige ting i mine blogs, alder, arbejde og så videre, men det er ikke noget der gør at mine blogs bliver mindre interessante eller usande – blot modificeret og camoufleret i forhold til virkeligheden.

“Kære Verden” omhandler ikke et specifikt emne eller tilegner sig en speciel målgruppe – det er blot en kvindes tanker om livet og de ting, der sker i livet. Der vil være sjov, dybsindighed og til tider også en morale i mine blogs, men aldrig en løftet pegefinger.

Bevæggrundene for mit layout skyldes at jeg vil være anonym, så der er et røgslør om mig, men samtidig illustrerer det også hvordan livet hvirvler omkring mig og nødvendigvis ikke på en negativ måde – universet med de varme farver krydret med mørke farver er metaforisk med mit tankespind og jeg føler mig som kvinden på billedet, eftertænksom, kvindelig og alligevel med mystik omkring mig. Jeg håber du har lyst til at lære mig at kende via mine ord – velkommen til min kære verden.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kære verden's indlæg