Jeg har et mega crush på min kærestes bror, hvad gør jeg?

Hej Kvinderudenfilter.dk,

Jeg skriver til jer fordi jeg har en kæreste som jeg har haft igennem 1,5 år. Og som jeg elsker. Ville aldrig kunne finde en bedre mand end ham. 

Sagen er den, at jeg har et kæmpe crush på hans ældre bror som har hustru og 3 børn. Han er slet ikke udseendsmæssig ligesom min kæreste, men han er bare så charmerende og jeg kan slet ikke stå for ham. Jeg har sådan indirekte sådan prøvet at skrive med ham/ flirtet lidt. Og jeg har på fornemmelsen han har det lidt på samme måde, men bare ikke tør gøre noget ved det . 

What to doooo?

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 10 kommentarer

 1. T

  Jeg er lidt i tidspres så det bliver kort. Gå fra din kæreste og hold dig fra hans bror. Du vil ødelægge en hel familie.

  1. ..

   Ja enig, ville aldrig gå længere og elsker jo min kæreste rigtig højt. Men det er bare tankerne og forestillingerne i mit hovede

 2. Sarah

  Måske er det også lidt det “forbudte” der er det tiltrækkende ved din kærestes bror tænker jeg.. Og i min optik er det okay med lidt uskyldig flirt, især hvis det aldrig bliver til mere end det.. Og et crush plejer jo også at fade lidt ud med tiden.. Det er lidt ligesom at være på kur og man skal holde sig fra den lækre kage, og istedet spise den banan man har i tasken 😉😅

  1. ..

   Ja tænker jeg også.

 3. Mette Egelund

  Ofte er et crush en afspejling af noget du mangler enten hos din kæreste eller hos dig selv. Så ville måske prøve at fokusere lidt på det. Det andet får du intet ud af end knuste hjerter❤️ Giv det tid. Det fader ud. Det lover jeg dig❤️

  1. ..

   Det kan sagtens være ja. 🙏🏼 Tak for svaret

 4. Christina

  Jeg gætter på at han er en rigtig god far og I ikke har børn.. Men måske ønsket er på vej..? Nogen gange opstår der noget mærkeligt inden situation – han repræsenterer noget du ønsker selvom det ikke er ham du ønsker.. Gir det mening eller er det volapyk?

  1. ...

   Ja han er en god far og nej vi har ikke børn.
   Ja vi ønsker børn. Men det er sådan mere hans udseende, hans humor, hans sådan person jeg bare synes er mega fed .

 5. Aura

  Crushes går over – eller bliver til noget hvis man fodrer det. Det kan du vælge at lade være med. At tænke “han er lækker” om en man ser på gaden, er helt legalt. At småflirte uskyldigt i byen er for nogle også legalt. Men når man når dertil hvor man begynder at lege med tanken om at handle på det, skal man stoppe op og tænke sig grundigt om. Er du sikker på du er i et forhold du vil? Din kæreste kan godt være attraktiv og umiddelbar virke perfekt – men det behøver ikke betyde at han er perfekt FOR DIG ❤️ Om det er noget i din kæreste, dig selv eller jeres forhold som det er, er der i hvert fald noget der mangler, som du bliver tiltrukket af hos din kærestes bror – som Mette og Christina også er inde på.. Held og lykke med det ❤️

 6. Mary

  Hej kære du! Jeg ville helt klart forsøge at spendere tid omkring personen og se på de “negative” ting ved ham – nogle gange er det illusionen og fanastien om et menneske der lokker eller tiltrækker. Hvis ikke at det hjalp efter noget tid ville jeg overveje at droppe kæresten for netop ikke at ødelægge forholdet.
  Hvis i er rigtig åbne og du ikke har lyst til at miste ham kunne du prøve at åbne op omkring det i en snak – du behøver jo ikke at fortælle hvem det er, men det kunne være at det hjalp dig.

Skriv et svar