Kan du sprøjte? ​- så pas på, at du ikke bliver savet midt over!

Man hører om det sprøjteorgasmer…

Ens fyr forsøger ihærdigt at give én en – fordi HAN vil opleve det, og fordi HAN synes det er piv frækt. Jeg har endda prøvet, at en fyr jeg var kærester med, virkelige læste op omkring det.
Hvad der skulle til osv. Han var meget ihærdig efter at få det til at lykkes. Googlede og googlede, så youtube videoer og hvad ved jeg…

Jeg tror jeg gav ham grå hår.. For hver gang han kunne mærke den var ved at være der – så råbte jeg: stoooooop! – Fordi jeg følte, at jeg skulle tisse!

Det foregår meget oppe i vores hoved.. og det handler utrolig meget om at kunne ’give slip’.

Da vi gik fra hinanden, sås vi lidt.. og her skulle det vise sig at lykkes! 6 gange i træk! Måske jeg ikke havde ’noget at tabe’ – men, det lykkedes… Og wauw.. man føler jo virkelig lige for en stund at man tisser..

Der er vist også lidt delte meninger om den væske der kommer ud af os.

Anyways – nu er jeg så en populært kaldt ’squirter’. En af mine veninder sagde engang, at det er ligesom at lære at køre på cykel – ’nu kan du hver gang’! Og den er god nok.. nu kan jeg, hvis han kan… Og jeg kan mange gange..

Har I hørt om multiorgasmer? Det kan være ret vildt! Husk et glas vand bagefter, eller 2!

Jooh.. så jeg kan sprøjte nu… Men giver det ham ret til at massakrere min fisse? NEJ!

Hvad er det med de mænd? De finder ud af, at man kan sprøjte og så bliver de helt vilde! I stedet for at gå stille til værks og kæle om den knap der får det til at ske, i stedet for at opbygge orgasmen og få os til at føle det lækkert og godt, SÅ SAVER DE OS!!
Ja I læste rigtigt.. de bruger deres fingre, til at SAVE os!

Så når mænd bruger udtrykket ”Har du savet hende endnu” – eller ”Jeg skal lige save hende der midt over” – så er den fanme go’ nok piger! Og av for helvede hvor gør det ondt.. Det støn man udbryder midt i sit sprøjt, er en blanding af smerte og nydelse.
Og skal jeg fortælle Jer en ting! Det er slet ikke sjovt bagefter! Det svier og det gør ondt .. Trusserne generer og man ligner én der render rundt med en dej i bukserne!

Stakkels lille fisse.. Den havde IK en chance!

Guys? Be nice! Den skal nok sprøjte hvis I er lidt tålmodige med den og kæler for den…Og vil I høre det aller bedste? – så nyder hun det rent faktisk også i fulde drag!

Så STOP med at save missen!

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar