Lille spejl på væggen der hvem er skønnest i landet her?

De dejlige damer eller kære mænd

For noget tid siden havde nogle af de skønne kvinder fra kvinderudenfilter holdet en lille snapsamtale frem om tilbage om stil, og det at udstråle noget. Det mindede mig straks om den titel jeg i Malaysia ivrigt havde scriblet ind i mine ”noter” nemlig skønhed! 😀

For hvad søren er skønhed egentlig for en størrelse? Hvordan definere vi ”den” hvis man kan kalde den det? Det er i hvert fald et oldgammelt ”emne” som kan diskuteres i uendeligheder. På min lange rejse i asien brugte jeg en del tid på at reflektere, blandt andet over skønhed eller det at være smuk, og hvornår jeg selv har følt mig skønnest.

Det som jeg i tankemylderet kom frem til, var at det i hvert fald ikke har noget at gøre med om man er tynd eller har former, symmetrisk eller ej,  Skønhed er for mig, som jeg ser det, en slags magisk essens der kommer indefra.

Når jeg nu selv tænker tilbage på dengang jeg var 16-18 år og i mit livs ”bedste” form kropsmæssigt og med en solid skare af hankøns beundrere, var det bestemt ikke der jeg følte mig smukkest. Tværtimod.

Men nu et barn senere, 8 kilo tungere og meget mere vis, på vej til faktisk at blive en voksen kvinde, føler jeg mig i mit livs smukkeste lys hidtil…. Når man mærker det at være i overskud og glæde, føles det som om at der bliver skabt denne helt unikke udstråling, og det er der jeg selv har erfaret at mennesker flokkes om mig, og det er den udstråling jeg ser hos andre jeg kalder skønhed eller det at være smuk! Det samme gælder de fyre jeg kigger efter, hvis han ikke har det, selvom han kan være nok så ”lækker” pr. definition,  er der intet ægte skønhed jeg ser i ham.

God udstråling er skønhed for god udstråling er dejlig energi.

Som man siger på engelsk ”beauty is in the eye of the beholder” hvad er din holdning til skønhed?

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Mia-Maria Lie Adelina

    skønhed er ikke en størrelse, det er ens udstråling.Det er dit hjerte som flyder over. og det er smukt at se. ligesom at være eller føle sig sexet. det er også en attitude

Skriv et svar