Nej, jeg sover ikke!

LUK herman, DU SOV! Hoooold nu op!! Jeg kan blive fuldstændig sindssyg…

“Skat? . skal jeg ikke bare slukke filmen, for du ligger jo alligevel bare og sover?”Ham: “Neej, jeg sover ikke” – ”øøøhhh jo, for du SNORKEDE!”-Ikke engang her indrømmer han!Hvad er det med, at man ikke vil indrømme at man sover?Tror jeg har prøvet den med samtlige mænd jeg har mødt igennem mit liv..Hvad går det ud på?

Sidder og tænker om jeg selv har påstået ikke at have sovet – når jeg nu har sovet – men jeg tror det faktisk ikke? Er det en mandeting eller en generel ting?Lad os for guds skyld ikke stå ved at vi sov, selvom den anden højst sandsynligt har siddet og iagttaget os, både hørt os snorke og set os savle! Det er da en spøjs ting?

Desuden.. Jeg håber og tror på, at jeg er blevet bedre end i mine ‘yngre dage’ (jeg har været single i et godt stykke tid.). Men førhen, kunne jeg virkelig blive pisst – hvis vi havde aftalt at hygge os og se en film sammen og der absolut ikke gik mere end max 10 min – så snork boblede han.

Gud hvor røv sygt?Så kunne jeg ligeså godt se filmen selv!! Og så løj han oven i købet.. “Nej jeg sov ikke”.. LUK herman, DU SOV!
Det er da at blive total kvindebøvlet ikke? Lad dog manden sove og se den skide film selv, ik’? Eller hvad siger I mænd?

Men det er satme svært at skrue ned for den kvinde-bøvledhed engang imellem – især nu hvor man jo ER Kvinde – med stort K, hvis I bemærkede. 😉

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar