Pikbilleder! når vi ikke engang kender jer?

Okay Gutter! En pik kan være utrolig flot, faktisk endda smuk og endda utrolig indbydende!

Men hold nu k….ft hvor er det ucharmerede at logge ind på sin messenger, sin dating side eller andet, for at åbne en hilsen, hvor man får smidt et pik billede lige i snotten!

Aaahj! Gutter vi er IKKE ligesom jer, vi er ikke så primitive og styrede af vores fisse, som I er af jeres pik.. vi har da også et ”ur instinkt” men men men… der er intet, virkeligt intet mere ucharmerende, end at åbne et brev, hvor man får smidt en pik lige i ansigtet.. Det er lige offensivt nok!

Det tænder overhovedet ikke! Til gengæld må der gerne komme Pik billeder, men i den rigtige rækkefølge tak! – lidt fræk overkrops billede, lidt atlet håndtag, hvor I holder hånden over jeres ædle dele.. Det er og kan være super frækt.. Vi skal tirres og pirres! Så send lige jeres pik billeder på de rigtige tidspunkter, så vi ikke sidder og får kaffen galt i halsen, når vi åbner en besked fra jer.
Intet er mere frækt og pirrende end at få en billede besked fra ens morgen liderligere mand, der sender et billede af sin lækre stive pik.. MEN ham kender vi jo også og ham tænder vi på.. så Ja tak!” til frække og direkte pik billeder fra jer – når vi kender jer og tænder på jer.. Ellers så skån os lige lidt please!!

Jeg har været single i noget tid og nyder det som denne tid byder på. Efter flere år i fast forhold, er det virkelig en ny verden at være i.

Men for helvede mænd, hvorfor sender i alle de dick pictures? Vi kvinder (taler for mig selv og mange af dem jeg kender) tænder altså ikke på at få sendt jeres erigeret lem og da slet ikke på sms, hvor der kommer et billede frem på telefonen – tak venner den deler vi lige med resten af omgivelserne.. Og det er Endnu før man kender fyrens navn, som han ofte ikke vil give – så får man et billede, ofte ikke særlig lækkert, af hans pik! Halløj der, godt så!

Hvorfor? Er der nogen derude der tænder på det? Spørg bare. Jeg er helt ok med det når man kender hinanden, men uden nogensinde at ha mødtes!?

Jeg har virkelig fået mange og er nu bare der hvor jeg tænker, nu igen – Ham bliver det aldrig. Så lige som vi kvinder skal være kostbare med sex på de første dates, så hold trolden i bukserne gutter, det er ikke drømmemanden der flasher den på den måde. Tænk hvor mange kvinder der så måske går rundt med din nye fyrs pik på telefonen??

Det næste der undrer mig er spørgsmålet, “er du til analsex”!? – får det faktisk ofte og når jeg siger nej, ja så er han løbet bort. Helt ærligt gutter, det er da noget man tager med tiden og en del af at lære hinanden at kende. I har så travlt med at sætte i kasser og stille krav. Udforsk, gå på opdagelse, vis hende at hun er dejlig og jeg lover at du næsten vil få lov til alt…

Er i uenige piger? En lækker fyr der holder tissetrolden for sig selv, til tiden er rigtig. Han skal ikke lægge ud med at spørgel hvad du er til, men tage det stille og roligt, skabe tillid og bruge intensitet og nærvær, så kan det kun blive godt.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar