Snap! sender du frække billeder via Snapchat?

Vi rejser nogle spørgsmål! Snap-chat er jo blevet ret populært!Sig det med billeder – det er konceptet! Det kan jeg godt li’ – det synes jeg faktisk er fantastisk!

Mange mennesker mener, at det er ’teenage-agtigt’… Men det er vel hvad man gør det til – ligesom så meget andet?

Snaps er hyggelige – især hvis man er visuelt anlagt. Man kan følge lidt med i en andens hverdag – og det er nemt og hurtigt at klikke et billede – end at skulle skrive hvad man laver!

Snaps kan også være frække! Rigtig mange bruger snap-chat til frække billeder, da billederne jo forsvinder efter max 10 sek. PIS OS, tænker man engang imellem.. Og hvis man ’screen-shotter ’– så bliver man altså afsløret! Personen i den anden ende får nemlig besked, hvis du har screen-shottet hendes eller hans billede.. UPS!

For lidt tid tilbage kom en artikel ud – hvor overskriften lød, at massevis af billeder fra Snap chat måske ville blive afsløret offentligt – noget i den stil… Uhh den er ikke go’! Især ikke hvis man viser ansigt og kønsdele på samme billede!

Men altså.. den er også svær ik’? Jeg er sådan én der intet problem har med at sende frække billeder..Kan faktisk også meget godt li’ at se mig selv sådan på et billede.. og i hverdags ’trumlerum’ og i mit eget lille univers med ham jeg nu engang dater – så tænker jeg jo ikke over, at det kan havne et eller andet sted i offentligheden! Men man bør nok passe mere på…Spørgsmål 1Jer der sender frække billeder via Snapchat – tænker I over disse ting, inden I trykker send? Eller klikker I bare løs i god tro?

Spørgsmål 2
Er der nogen der har nogle skrækhistorier i denne forbindelse, som de vil dele? Send meget gere til os på vores kontaktformular – det er helt anonymt. Det kan I gøre her!Vi er blevet spurgt om hvordan man tager de bedste/frækkeste snaps..

Spørgsmål 3
Hvad vil fyre gerne se? Mon der er nogen fyre der tør komme på banen her?

Opfordring… Tør I?
Er der mon nogle piger, som tør sende deres frække snaps afsted til os? Vi vil ikke poste billeder med kønsdele – men hvis du har en anden måde at fremføre dig selv frækt på – så vil vi rigtig gerne se det!

Så! Enten frække kropsbilleder med undertøj eller lign. uden ansigt (Dette er for at bevare anonymiteten) – eller ’selfies’ med tøj på!

Et frækt glimt i øjet, eller et frækt smil, er der vel ingen der er for gammeldags til!

Billeder sendes på vores mail: kontakt@kvinderudenfilter.dk
Kom friske!! Vi udfordrer Jer!

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar