Som kvinde, mor og..

Kone, med en diagnose eller 2. Tænker jeg mon også.. ‘standard’ kvinde ting?

Kære Kvinderudenfilter,

Jeg vil prøve at remse op hvad der foregår i mit hovede, som kvinde, mor og kone! Med en diagnose eller 2..

Jeg fik et barn i 2014, ja, 30 + var jeg.. Jeg var sgu ikk klar før..!

Min mand og jeg var så “heldige” at blive beriget med et barn der havde/har refluks (mavesyre problemer/spiserørs brok), mave problemer, øre problemer(dræn og alt det der), så søvn var der intet af! Hverken dag eller nat! Hvorfor var der ingen der fortalte at søvnmangel i dén grad er tortur!?? Hun er 2 år idag, og først nu sover hun ‘igennem’ de Fleste nætter.. ALLE spør’ hele tiden, ‘hvornår skal i ha nr 2′!?? Men jeg Aner det ikk! Jeg aner ikk om vi overhovedet magter det igen!? Læger, hospitaler, undersøgelser, operationer, og ingen søvn! Hvem siger at det blir’ bedre med nr 2?? Der er jo ingen garantier! Hvad hvis nr 2 kommer med samme problemer, bare værre + kolik!!? Åhhhhh, jeg magter det ikk!!

Men samtidigt ønsker jeg ikke at hun skal være alene barn, da jeg selv har en Del søskende, og det samme har min mand.. Hvad gør man så? Hvad ville I gøre??

Og så tilbage til mig..

Jeg har ADHD(ADD), ikke hende der kravler på væggene (der findes flere typer), men hende der sætter sig og kigger på vasketøjskurven, opvasken, støvsugningen osv, og ikke Aner hvor jeg skal starte – så blir istedet trist og laver minus! Hvordan gør “normale” mennesker?? Jeg får medicin nu, så klarer mig faktisk Okej – men mangler stadig det sidste.. Er li startet Arb igen, så dagen går på -Arb, hente barn, evt handle, lege, inde og ude, tømme opvasker, manden laver mad, vi spiser, barn lege, i bad, nat tøj, puttes – og så var det dét.. Nogle dage får jeg os sat en vask over.. Men for helvede, hytten ligner jo lort! Støvsugningen, oprydningen, og det rene vasketøj ordner jo ikk sig selv!? Hvornår skal jeg nå det/magte det? Er det ‘standard’, eller er det bare fordi jeg er mig?? Jesus altså.. Har ikk set bunden af min vasketøjskurv i snart 2 år – så der ligger sikkert babytøj dernede!

Nåh ja, og så fik jeg da lige et ‘vedvarende’ angst anfald, forårsaget at stress for en måneds tid siden – imens jeg gik ledig! Tak for det, som om ADHD’en ikke var nok..! Oveni ledighed, manglende søvn osv.. Nu er dét så næsten ovre, men når man først har haft det, skal der vidst ikk så meget til at få det igen.. Sååå, det er bare dejligt!

Ved ikk hvor jeg vil hen med det her, og undskyld at det er en ‘masse’ emner i én fortælling/spørgerunde, men det er sån mit hovede foregår.. Forvirrende! Haha.. Andre med ‘diagnoser’ der kender det?? Eller bare nogle “almindelige” kvinder der kender bare lidt? Vil nok gerne vide om jeg er helt skudt af i forhold til “normale” mennesker, eller om jeg os tænker ‘standard’ kvinde-ting..?

Tak hvis I læste det hele!

Knus fra Hende der..

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar