Sugardating? (Del 2/3)

Forsat fra sidste indlæg…  ( læs del 1/3: Een lang speed-date

Så jeg tog altså spontant afsted på eventyr med den her nærmest fremmede fyr. Selv om det lugtede lidt af en omgang Sugardating; Han ringer, jeg springer! Han betaler, ingen kvaler! Så var det en chance jeg måtte tá, min nysgerrighed var vækket!

Kun få timer senere dyttede han foran min dør, og vi drog spændte afsted på tur. Inden vi tog afsted, nåede vi lige at snakke forventningerne igennem, og aftalen blev, at der ingen forventninger var. Vi tog afsted for at hygge os, og få en god oplevelse. Det passede mig hel fint, han virkede sød, men hans type var ikke kæreste-materiale for mig.

Der var ikke bestilt et hotel, det skulle jeg vælge. Han ønskede dog, at det skulle være i Sønderjylland, da han gerne ville ned og shoppe over grænsen næste dag. 

Stemningen var god og snakken gik. Vi grinede og pjattede, imens Sjælland forsvandt bag os. Klokken var blevet mange og pludselig drejede daten fra og kørte den direkte vej til en sushi-restaurant, han tydeligvis kendte i forvejen. Forretningen var lige ved at lukke, men vi nåede akkurat at få lidt mad med. Få minutter senere sad vi på en bænk på byens torv og delte lækker sushi, og skålede i en Sommersby med solen, der gik ned bag byens tage. Livet var nu meget skønt! 

Vel ankommet til hotellet, omend lidt senere end vi havde håbet, skiftede vi hurtigt tøj og smuttede ned i byen. Vi bestilte farverige drinks og snakkede om livets store spørgsmål. Tiden fløj afsted, vi hyggede os virkelig! Det var som om vi havde kendt hinanden meget længere tid end blot de få timer. Sent på natten driblede vi hjem, og sluttede dagen af med et dejligt knald. 

Næste morgen vågnede jeg op med et smil på læben, stadig lidt høj på nattens hændelser. Blev dog lidt overrasket da jeg så at hans side af sengen var tom. Den morgenfriske fyr var allerede smuttet i bad. Mig bekendt havde vi ikke travlt, men han da han kom ud af badet, virkede han stresset, sur og irritabel. Jeg undrede mig over den ændrede stemning, men sagde ikke noget. Kiggede lige under sengen en gang for at se efter, hvor den søde og dejlige fyr var blevet af? 

Vi spiste morgenmad i akavet tavshed, hans humør var elendigt, stemningen var kold og nærmest ubehagelig. Han var konstant på telefonen, og skred fra bordet for at ryge, da han var færdig med at spise, selv om jeg ikke var færdig med at spise. Jeg spiste færdig i ro og mag i eget selskab, og overvejede situationen. Vi tjekkede ud af hotellet og satte kursen mod shopping. I bilen var han fraværende og vekslede hele tiden i mellem at være sød, kærtegnende, og hyggelig til at være opfarende og hidsig. Jeg var snot forvirret! Hvad fanden foregik der? 

Hans telefon bimlede og bamlede, og min fornemmelse var, at det svingende humør var betinget af sms’erne, der fløj frem og tilbage. Jeg holdt lav profil, og koncentrerede mig om en indkøbsseddel. Pludselig vrissede han af mig: “Hvad har du lagt på din Facebook?!

Jeg havde ikk lagt noget på Facebook, men havde delt små momenter fra vores tur på min story, uden på nogen måde at afsløre ham.

Han blev rasende! “Det er fandme for dumt!” råbte han af mig, og forlangte at se mine storys. Jeg fattede ikke noget, han kunne jo selv se, der ikke var noget med ham??!! Det viste sig nu, at hans eks-kæreste havde fundet mig, og fulgte mig på FB. Guderne må vide, hvordan hun havde fundet mig, men dygtig var hun. Dét må man gi hende! Netop mine storys havde gjort det ret nemt for hende at regne ud, at vi var afsted sammen. Anede ikke, hvem hun var og forstod ikke helt problemet, hvis han var single, og hun var Ex?

Stemningen var elendig, og jeg var klar til at tage første tog hjem! Jeg NÆGTER, at være en del af et trekantsdrama! – Men vi fik talt tingene lidt igennem, og han fik overtalt mig til at blive endnu en nat sammen med ham. Selv besluttede jeg, at han definitivt IKKE var en type for mig!  

Trods hans løfte om god stemning, svingede hans humør ulideligt meget resten af dagen. Flere gange bed han nærmest hoved af mig for at snakke for meget, og 10 sek. senere undskyldte han sit udbrud og spurgte om jeg var okay. Det var som om han havde 5-6 forskellige personligheder; voksen, barn, romantisk, hidsig, sjov, sur og ked af det. Jeg var max presset, energierne røg op og ned, jeg anede ikke, hvilket ben jeg måtte stå på, hvad jeg måtte sige eller gøre, og hvad, der pissede ham af. Hvert andet øjeblik råbte han ad mig, næste øjeblik gav han et kompliment og et kys.

Jeg aner stadig ikke, hvordan jeg kom igennem dagen. Det var en syret oplevelse at shoppe med ham; Igen farede temperamentet op og ned, og han vrissede: “Du må da for fanden tage noget initiativ?!” Og så: “Du stresser mig hel vildt, jeg har brug for ro!!” Handlingslammet og mundlam, bad jeg pænt om, at han ikke råbte ad mig. “Trænger du til et kys?” svarede han blidt. Så kyssede vi og han krammede mig, hvorefter vi handlede videre. Jeg var snot forvirret! 

Middagen foregik med hans mobil som 3. hjul, og efter en lang, udmattende dag havde jeg bare brug for at komme i seng, og komme hjem hurtigst muligt næste dag. Heldet ville at han spurgte om jeg kunne tage toget hjem, da han nu pludselig skulle i modsat retning. Jeg syntes det var virkelig dårlig stil, men denne dag passede det mig faktisk perfekt! Så kunne jeg komme væk fra ham hurtigere og slap for køreturen med ham i bilen. Det var en total lettelse, at blive sat på toget! 

Nu kunne man så ha’ håbet, at det var enden på et yderst uheldigt bekendtskab, men det skulle desværre vise sig, at det ikke var slut endnu. Dårligt var jeg kommet hjem, før jeg fik den tvivlsomme fornøjelse af hans crazy (ex) kæreste. Han var åbenbart ikke helt så single, som han selv havde givet udtryk for, og jeg havde sørgeligt nok været på den tur, som hans kæreste formentlig skulle ha’ været med på.

Men dén historie må I læse i tredje og sidste afsnit af denne mini serie. 

Forsættes

Ofelia

Ofelia

- Ofelia

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg