Sur dame… på en fredag (søndags-edition)

Picture of Helene Andersen

Helene Andersen

Egentlig skrev jeg dette blog(brok)indlæg i fredags, efter at have haft en rigtig nederen dag.
Ironisk nok, gik det galt med teknikken, så det lykkedes mig ikke at få blogindlægget smidt ud til jer fredag, så I kunne opleve mit brokkeri. Karma er en bitch, men hun skal ikke få mig ned med nakken, så derfor får I det originale brok-indlæg et par dage forsinket, men stadig både sandt og underholdende. Så mine damer og herrer… her kommer det:

Jeg har nej-hatten på i dag! På trods af at det er fredag! Jeg har siddet og brokket mig i øst og vest inde på arbejde, jeg har vendt øjne af unødvendige e-mails, og jeg måtte virkelig tage mig sammen, da jeg kørte hjem fra arbejde, for ikke at råbe og vise den midterste finger til mine medtrafikanter.

Så nu tænkte jeg, at det var på tide at afreagere lidt! Er I klar?

Ting vi skal lade være med:

  • Vi skal lade være med at køre i venstre spor ude på motorvejen, hvis vi kun har i sinde at køre 95 km/t. Og hvis vi gør det, så skal vi ikke blive fornærmet over at bilisten bagved blinker af os.
  • Hvis der er sket et uheld i nordgående spor på motorvejen, og vi selv kører i sydgående spor, så skal vi lade være med at sætte farten ned, fordi vi liiiiiige skal se hvad der er sket. Tryk på speederen Ruth! og lad være med at bringe andres liv i fare. Helt ærligt… hvordan ville vi egentlig selv have det, hvis vi, og/eller vores nærmeste, var involveret i en ulykke, og folk stoppede op for at glo og tage billeder, som var vi dyr i zoologisk have? Hav dog lidt respekt!
  • Vi skal lade være med at tro, at vi har ret til at fortælle folk at de nok burde tage en skål salat i stedet for et stykke kage. Det kommer seriøst ikke os ved hvad andre spiser… eller gør sådan helt generelt for den sags skyld.
  • Hvis du har en hund og lufter den udenfor din matrikel, så lad være med at lade hunde-pøllerne blive liggende! Du skal samle dem op, skal du.
  • Vi skal lade være med at tvinge andre folk til at leve lige som os selv. Vi lever i et frit land, hvor der er plads til alle. Bare fordi nogen ikke kan lide bacon, farven rød, tyske biler eller noget helt fjerde, så betyder det ikke at vi allesammen skal have det på samme måde. 

Ting vi meget gerne må:

  • Vi må meget gerne tænde baglygterne på bilen når der er skybrud, så bagvedkørende kan se os. Helt ærligt, hvor svært kan det lige være?
  • Har vi lyst til fredags-slik, så må vi gerne spise det… uanset om vi vejer 55 kg eller 160 kg. Og skulle der være nogen der smider en spydig bemærkning efter os imens vi står og blander slik, så må vi godt enten give dem et kram eller et luftkys.. bare for at vise dem, at deres negativitet ikke kan få os ned med nakken. Eller fuck-fingeren… det bestemmer vi helt selv.
  • Vi må gerne købe en pakke med de der små flag, og så sætte et flag i alle de hunde-pøller vi møder på vores vej. Både for at minde hundeejerne om at de har glemt noget.. og for at give et smil på læben hos andre forbipasserende.
  • Når vi står nede i det lokale supermarked, må vi godt lige tænke “nej, det er ikke okay, at jeg maser mig ind foran andre i køen” ….. og det gælder også selvom vi kun skal købe en liter mælk.
  • Vi må gerne scrolle videre, hvis vi ser noget på Facebook vi ikke synes om. Vi behøver faktisk ikke at skulle kaste op ud over andre, bare fordi vi er uenige. 

Det gælder også hvis du synes jeg er dum at høre på i dag.. du må gerne smide mig en spydig kommentar, måske kommer jeg og giver dig en krammer!

Det var bare det jeg ville sige i dag….

Den kærligste hilsen Helene

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Helene Andersen

Helene Andersen

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg