Lettet hjerte efter 38 år

Min sjæl var væk! Wauw…. Han sad lige der. Kæft – var vist kærlighed ved første blik.

Gjorde alt jeg kunne for at få opmærksomhed – og delvis lykkedes det – men ikke helt

Hvad gør man så? – ja man tager da mandens bedste ven i hånden, og forsøger nærmest et jalousi drama, for at få opmærksomhed.
Det lykkedes! Men men – måtte finde mig i ufrivillig sex.

Han tog min hånd, han tog min sjæl fordi han synes, at det kunne han tillade sig. Jeg gjorde ikke modstand, nej – lå bare der og fandt mig i, at én stak sin pik op i mig, og gjorde det han nu gjorde – for egen tilfredsstillelse! Og det gjorde ondt!

Taktikken lykkedes, jeg fik ”wauw”-manden………… men det blev sgu ikke rigtig godt – min sjæl var væk! Tyv-stjålet af én der mente, at han havde krav på pigen der tog hans hånd.
Det slog meget af mit selvværd i stykker – måske det hele? Jeg kunne ikke nyde sex overhovedet, det skulle bare overstås – jeg forbandt det hele tiden med den oplevelse jeg havde haft. Meget ubehageligt.

Der gik 7 år før jeg lod slippe og nød seksuelt samvær (med samme wauw-mand) – og det var dejligt!
Når jeg kigger tilbage – blev jeg voldtaget, og der var ”tilskuer” der synes det var ”sjovt” – hvorfor gjorde jeg intet? Jeg turde ikke – det er nok den mest simple grund. Men var vel også min egen skyld??
Tænk at der skulle gå 38 år før jeg fik lettet det fra mit hjerte……. at føle sig voldtaget, føle sig uværdig, føle sig skyldig………… drømmer stadig om den dag og det ubehag……..
Jeg var 15 år…………..

Tak for jeg kunne lette mit hjerte.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar