Vi elsker jer.

Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9.

Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan ændre ens liv for altid. For mange er det ord der er svære at sige, og hvad gør man så egentlig i denne situation?

Det er her Story No. 9 kommer i spil, de har fundet en hel ny og genial måde man kan udtrykke sig på, – de er på en særlig misson – det er nemlig at sprede kærligheden. Det gør de på den fineste måde og det gør måske også at modet bliver en lille smule større, da de 3 ord ikke kommer over ens læber.  På deres måde er det ved at forevige det i en bog, som du helt selv skræddersyer efter dit ønske.
Du finder ordene og grundene og på den måde finder de vej ind i hjertet på en hel ny måde, som modtager kan have for altid. Det er og bliver smukt for en romantikker for mig.

Julen har lige har stået for døren, her slog det mig, at ungernes farmor og farfar skulle have en bog, en bog fuld af grunde til hvorfor de elsker dem, og grundende var mange. Det var en bog der virkelig ramte dem dybt i hjertet – og de værdsætter virkelig det er noget fysisk de kan sidde med i deres hænder, og børnene de var også noget så stolte over det. De personlige gaver er og bliver de bedste.

Lige om lidt er det valentines, så måske du skal give en bog der til en du kær.

På hver side vil der være en lille tegning, og på den anden side vil grunden stå hvorfor man elsker vedkommende. 
Børnene valgte også grunde som: 
Fordi i laver verdens bedste brune sovs. 
Der er altid is i fryseren. 

Med andre ord du vælger selv., Du vælger også selv skrifttype og farve på bøgerne, og du finder også andre produkter hvor du kan udtrykke dig på. 

Du finder deres hjemmeside lige ved at klikke på linket her: Story No. 9 og deres facebook side her: https://www.facebook.com/storyno9

Sidst vil jeg bare gerne takke Story No. 9 for at lave den fineste personlige bog. Tak 
Og informere om at inde på min instagram vil jeg køre en GiveAway hvor du kan vinde en bog som du selv designer, som du finder et link til lige herunder.

Mange Hilsner 
Carina 

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar