Cremet blomkålssuppe

Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide i en hverdag? 

Inden vi har set os om, så er der blomkål i sæson, det er altid godt at lave mad ud fra de råvarer der i sæson, de smager bedre og ikke mindst er det billigere. 

Læs også min mest populære opskrift på romkugler. De er fyldt med protein, og smager som almindelige romkugler. Find opskriften HER:

Suppen den kan fryses, så lav endelig en stor portion når du er i gang og gem det til de kolde dage i efteråret og vinteren. Pift evt. suppen op med en gang skaldyr eller kylling og et stykke flute.

Opskrift

Blomkålssuppe

4 personer

Det her skal du bruge

1 lille blomkålshoved
2 bagekartofler
2 fed hvidløg
1 liter grøntsagsbouillon
1-2 dl kokosmælk
saft fra ½ citron
Salt og peber
2 spsk lys balsamico 


Persille olie:
1 stort bundt persille.
1 dl olie
salt/peber citron
(Det hele køres i en minihakker) – Opbevar på køl max 1 uge.

Sådan her gør du

Skær  alle grøntsagerne i mindre stykker, og pil hvidløgene.
Kog det hele i boullion til grøntsagerne er møre.
Hæld vandet fra over i skål.
Blend det hele med kokosmælk og tilsæt løbende boullionvandet, til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt, peber, citron og balsamico

Jeg håber du vil følge mig på instagram via linket her: for mere inspiration til sundere hverdagsmad 

Sensefordeling:
Hf1-Hf2: Blomkål
Hf3: Intet : Men smager godt evt med skaldyr eller kylling
Hf4: Bagekartofler – Evt flute

Fedt: Persille olie
Smagsgiver:Salt,peber, citron, balsamico, boulllion
Mælk:Kokosmælk light

 

Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar